Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nem. Ahogy egy jóbarátom szokta mondani. Nem vagyok én olyan gazdag hogy az olcsó szarokat vegyem. Igen is láncból DID motorolajból Motul. Légszűrőből a bele való. Az ilyen fontos elemekből igenis meg kell venni a minőségi cuccokat. Ott nem szarom el a dolgot. Szerintem a mostani láncom is azért nyúlt le ilyen gyorsan mert nem adtam annyira a minőségre. Egy darabig fasza volt a de a végén exponenciálisan gyorsult a lenyúlás. Most amúgy RK lánc van rajta ami a szerelőm elmondása alapján jó de pl az egykerekezést nem igazán viseli jól. Nem mintha egykerekeztem volna mert nem tudok. De akkor sem egy DID lánc.
nem olcsó bizbaszokkal, minőségivel, csak szóljál!!! De úgy is át kell mennem, me' rá kell néznem mosmá' mi van ott, aztán rendet tenni
De persze nem. Megérdemli a malac a tőlem kapott törődést végül is tavaly is minden nemű hiba nélkül vitt a hátán közel 15E Km-t. Szóval ő már teljesített most illik viszonoznom neki törődéssel.
Ha nincs gond csinálunk magunknak.
Ne pörögj rajta Gergő, Neked nem kell zsebbe nyúlni, majd kifizeti a tulajdonos...
Látom nem érted mire gondoltam. Nem azt mondtam hogy nem csinálom meg. Ne mérgelődj minden meg lesz rajta. Egyszerűen most költöztem, még mindig elő jön egy egy olyan tétel amivel még nem számoltam. Lemegy az első hónap rendbe szedünk mindent. Mert az első az hogy éljen az ember aztán jöhet a szórakozás. Éppen ezért a forrásokat is így csoportosítom. Előbb az albi a kötelező költségek aztán hogy a hűtőben ne csak hideg legyen. Aztán ha ezek megvannak akkor lehet a szórakozásra költeni. Viszont mivel még nem volt eddig rezsivel együtt lakbér fizetés így még nem tudom hogy a lista első eleme mennyibe lesz. Nem tudok számolni. Nem mondom hogy egy takarékos fajta vagyok, de nagyon utálom 0-rá futtatni a keretemet. Ennyi az egész. Lemegy ez a hónap látom a takaróm hosszát és elkezdem beszerezni az alkatrészeket. Mert a másik halálom az amikor egyenként szarakodok az alkatrészekkel. Nem összeírok mindent és egyben berendelem a legjobb helyről. Franc sem fog futkosni a cuccok után.
de kezded!

1: Miért kell kockáztatni? Mit kockáztatsz? megveszed és beszereled. Ennyi!
2: Egyáltalán nem fut más ligában, vagy talán mégis? nekem a lánc 70 volt
3: Így nem lehet motort gondozni, felelőtlen vagy! Csinálni akarod, akkor utána nézel, megveszed, csinálod/juk. Nem mint vmi 20 éves projekt. Bár nekem ismeretlen ez a felfogás, mert mindig megyek....
4: Tudtad , mi előtt állsz, tudtad mit csinálsz; motort akarsz, azt gondozni kell.
Nem nem kezdem. De tudod hogy nem szeretek ilyen témában túl nagyot kockáztatni és az én alkatrész áraim egy picit más ligában futnak mint a tieid. Csak hasamra ütök most de a lánc + lánckerék cserét szerintem olyan 50.000 Ft-ből fogom megúszni úgy hogy az csak az alkatrész. Most meg még nem tudom hogy meddig ér a takaróm. Viszont van egy két tervem ami elég hamar (2-3 héten belül) meg lesz, akkor már okosabb leszek.
Nem nem kezdem. De tudod hogy nem szeretek ilyen témában túl nagyot kockáztatni és az én alkatrész áraim egy picit más ligában futnak mint a tieid. Csak hasamra ütök most de a lánc + lánckerék cserét szerintem olyan 50.000 Ft-ből fogom megúszni úgy hogy az csak az alkatrész. Most meg még nem tudom hogy meddig ér a takaróm. Viszont van egy két tervem ami elég hamar (2-3 héten belül) meg lesz, akkor már okosabb leszek.
Ne kezd ezt ...! mert kiakadok ...
Jahm, ez az a srác, aki jampizásból kívülről előzte a sort pár éve a Bükkben, aztán meg fennakadt a szalagkorláton.
Ez kedv kérdése (Ft). De igazából a szétkapás akár mikor kezdődhet. Mert az nem kerül egy fillérbe sem. Egyenlőre nem akarok nagyon mélyen zsebbe nyúlni mert foggalmam sincs pl az albi fizetés mennyire lesz megterhelő. Meg ilyenek.
mikor kezded? Jó lenne csatlakozni
Amúgy mikor fent vannak a tükrök fel sem tűnik mennyiszer belenézek. Pl mikor pályán haladok olyan 160-180 körül érzem hogyha van valaki a holt teremben és azt hittem nem nézegetem a tükröt, viszont most hogy nem volt tükör kiderült milyen rengeteg alkalommal pillantok bele. Eddig ez fel sem tűnt.
Csak azért kell hátra nézni néha hogy lássam a megalázott autósokat hogyan viselik mikor frankón és lendületesen megelőzöm őket. Bárhol.
No meg azért még mindig kifejezetten szar állapotban szegény malac. Lóg a lánc továbbra sincs idom az elején. A lámpa össze vissza világít valahol balra felfelé áll fókusza. A légszűrőt meg az olajat is cserélnem kellene. Szóval az is belejátszik hogy nem szívesen bántom most a hidegben. No meg a hátsón megint csak ilyen jelzés értékű minta van csupán. Ami nem valami előnyös. És persze tükrök sincsenek. (Ellenben frankón jól fűtött a garázs és most hogy csak 2 motor áll benne a 3 helyet még szerelésre is maradt hely szóval szépen melegben jó világítás mellett kényelmesen meg tudom majd azért csinálni.
Egyszerűbben: aki folyton hátranéz az mindig a seggét bámulja.
nem árt ha van, ez tény és való , eszembe jutott, amikor egy tank meg egy kapaszkodó volt az összes idom, mikor tanítottak, hm :)
125 köbcis motorra ez nem vonatkozik: ott a "jövő" jön hátulról mindig. Ezért is váltottam nagyobbra....
Ez mind szép és jó. Meg Szombaton el is jöttem pályán fel tükör nélkül. De annyiszor megnéztem a kezem fejét menet közben. A tükröt akartam csak hogy nem volt a helyén, hogy az már engem idegesített :-D
"Magad elé nézz, a jövő ott van - ne hátra pillants, ott csak a múltat láthatod!"