Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nem értem én se
Felén van minden nyáron valami bmw fest kb 2 éve pont akkor biciklizünk arra,amerre vonultak
Akkora egy foshalmazt ani ott volt
Kb 100autóból 1 ha volt normális, a vw találkozó sokkal nívósabb kocsikat vonz be
Na jó, de a fisfos hármasban mi a menő? Mindenki látja messziről hogy egy 20 éves lerúgott sz*r sport- (vagy lyukas Bárdi-s ) kipufogóval, amiből ráadásul az utcában áll már 3 db ugyanolyan...
ez így van, de ennek semmi köze a státuszhoz... státusza mindenkinek van, a probléma általában akkor lép fel, amikor valaki máshova kívánja magát pozicionálni. ez nem autó márka függő, ellenben a probléma pedig annak a személynek probléma, aki kreálja magának. mi maximum megmosolyogjuk, engem meg pl nem érdekel, hogy valaki szakadt 3-al jár vagy vadonat új hetessel, vagy ignissel. ha fasza gyerek akkor ok, ha faszfej, akkor meg leszarom
Nincs.....
Szerintem egy fisfos hármast 10év feletti életkorral kb az nem tud megvenni aki nem akar
Én csóró vagyok mint a,szar de ha az életem függene tőle akár holnap is tudnék egyet venni.....
itt az andrássy-n szoktak felvonulni
Nelégy kirekesztő hol a több 71 nemi identitás?
ez a státusz dolog valóban vicces, mert csak annak az, akinek nincs A nyálgép meg ugyanolyan seggarc az ignisben is, mint az s merciben. nem gyártó függő, csak "ember" függő
Elnézést kívánok minden kedves "más" kollégától, akinek a kiálló testrészről a pöcs ugrik be először és nem a csöcs, de én má' csak maradok ilyen elavult heterós!
az a fekete - sárga jelölés nem lehet véletlen!
"olyan kell aminek hosszabb a "csöcse" "-"p"-vel !.
kb mint ez
Lehet hogy csak arról van szó, mint pl a wayteq xrider-nél, hogy az ütésálló burkolat vastagsága miatt a sima csatlakozó nem ér be rendesen, olyan kell aminek hosszabb a "csöcse" .
El tudom intézni, ha kell.
Ilyet még soha.
Telefonos boltban nem tudnák átforrasztani másik aljzatra? Kevés az esély rá de hátha
Amúgy ezért jó eredeti kínai gagyit venni ahhoz minden van gombokért
Te még soha nem hibáztál?
Ez a,státusz vicces dolog
Pl egy hetesen olaj, gyertya +pár apróság csere 500ezer, ha kicsi futóműkarbantartás is van akkor már nem 6jegyű az időszakos szervíz
Na ezt a paraszt sose tudja megfizetni szóval tényleg státusz szimbólum
De a hoki hármas kombik azok viccesek, vagy inkább szomorúak..... megveszi a kisember aztán azt hiszi beütött a királyság
Egy szelfizgető kislánynak még elmegy az a hármas széria, de májerkodni egy hetero férfinak.... na erre már nincs is szó a,lexikonokban sem olyan elszomorító
Köszönöm mindenkinek a segítő szándékot!
Szia! Igen ezt tudom, de magyarul nem hiszem, hogy írhatok nekik vagy ha írok is nem fognak válaszolni. Más nyelvet meg nem beszélek.
Igen, fura a lábkiosztása. Az egyik hosszabb mint a szokványos dugóké, mert a csatlakozó mélyebben van szerelve a telefonba. próbáltuk más csatlakozókkal, (többel is) nem jó egyik sem. Ezért kérdeztem, hogy tudna-e valaki beszerzési helyet találni. Idegen nyelvet sajnos nem beszélek így nem tudok külföldi oldalakon rendelni sem.
Na jó de a biembábju az státusszimbólum.
A másik meg csak ordítozó pasasok hangosan vernyákoltatnak elektromos gitárt.
Nem mondom néha meghallgatom.De hogy kimenjek koncertre......
Ma sem lesz motorozós idő , esik B+, meg köd van , de le van szrva hadd essen !ha már egyszer nem süt !
Menek dobolok 1-2 órát addig nem idegelsz!
Kezeltesd magat aztán elmúlik ez a perverziód
Mert ez már perverzió ám, csak a zakkantak sosem tudják hogy zakkantak
Mint a viccbéli vadász és a,medve esete