Én minden nap így csinálom te nem így szoktad Csak tudja már az ember, hogy saját magának hogy a jó. Ha néha kötelezettségből rá kell fordulni az asszonyra az már csak a szükséges rossz
nekem olyan világnézetem van ha már kiharcolták a nők az egyenjogúságot hát legyenek is egyenlőek, és ne csak akkor amikor valami juttatás kell nekik
szóval menjen dolgozni és vegye meg amit akar, és ne a bankkártyámat szívja hanem a répát
én már nagyon hamar "megutáltam" a nőket egy nagyon kis kivétellel piszok szemét dög mind
nem szeretném részletezni a dolgot mert írnék vagy 200 mondatot és nincs kedvem ennyit gépelni
1. Lefutunk és az összeset
2. Szép lassan lesétálunk és fejenként egyet
3. Amelyik akar valamit az majd feljön
4. Meneküljünk mert ezek jönnek
Ezek a korszakok. Te még az elején vagy.
az esküvőnkön sütötte el haverom azt a poént,hogy van egy kaja,amiből ha a nők esznek,elmegy a kedvük az orális szextől...mondom mi az? az esküvői tortájuk
ezt utána elmeséltem az apósnak...olyan furán nevetett...
Egy biztos, ami a nők nemi vágyát 90%-kal csökkenti, az az esküvő. Addig próbál bizonyítani, aztán amikor már meg van kötve a majom, pitizhet hogy akadjon a hegyére valami. Nem véletlen, hogy a szingli koton hetes kiszerelésű, hetfő, kedd, szerda, stb., a nősé meg 12-es: január, február, március......
Tök kíváncsi vagyok, hogy ez a te világnézeted szerint hogyan kéne, hogy működjön. Kicsit olyan vagy mint Borat, neki is furcsa volt, hogy a nőknek bele kell egyezni a dologba.
Ez olyan mint a,futás van aki szereti
Engem ez a dugás mindig felbaszott
Kedveskedni a pucsákkal hogy lehessen reszelni utána meg izzadni hogy következő reszelés is legyen
Szerintem 40 felett mindeni járt már így
Tuti összefügg a tesztoszteron szint csökkenéssel, mert amikor zabáltam a fokozót ment minden nap és nem kellett órákat kínlódni
Kollégám meg úgy járt, hogy köszörülte, köszörülte, de a happy finish csak nem akart jönni. Begurult, leugrott az asszonyról és azt mondta neki: -Tudod mit? Hagyjuk a picsába az egészet, majd legközelebb folytatjuk!
Akkor te is úgy vagy ezzel a kérdéssel, mint a haverom. Ars poeticája szerint nem egy rossz dolog az az élvezés, csak az a strapás baszás ne lenne előtte.
Néha,nem jön össze a,matek, kibaszott idegesítő amikor az ember szúrja neki hosszú 10 percekig aztán semmivel sincs előrébb mint amikor elkezdte
Aztán jó fel is baszom magam hogy már megint a,nők járnak jobban.... aztán tényleg nem jön össze a happy finis
hagyd a picsába az egészet neked ez már nem megy ami meg nem megy nem kell eröltetni többet járjál motorozni, meg horgászni Ezen nálatok mindenki csak nyer
kb 1 perctől a szőrkarú lány
szóval menjen dolgozni és vegye meg amit akar, és ne a bankkártyámat szívja hanem a répát
én már nagyon hamar "megutáltam" a nőket egy nagyon kis kivétellel piszok szemét dög mind
nem szeretném részletezni a dolgot mert írnék vagy 200 mondatot és nincs kedvem ennyit gépelni
2. Szép lassan lesétálunk és fejenként egyet
3. Amelyik akar valamit az majd feljön
4. Meneküljünk mert ezek jönnek
Ezek a korszakok. Te még az elején vagy.
ezt utána elmeséltem az apósnak...olyan furán nevetett...
Engem ez a dugás mindig felbaszott
Kedveskedni a pucsákkal hogy lehessen reszelni utána meg izzadni hogy következő reszelés is legyen
Tuti összefügg a tesztoszteron szint csökkenéssel, mert amikor zabáltam a fokozót ment minden nap és nem kellett órákat kínlódni
Aztán jó fel is baszom magam hogy már megint a,nők járnak jobban.... aztán tényleg nem jön össze a happy finis
Kérdezi a csaj?
-ez mi volt?
-az én pénzemért csak én élvezek!