Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is fontoltam már rá azért nekem jó lesz ez tavaly ilyenkor egyébként volt -17, most 10 fok van, de a Világ más részein sokkal hidegebb van, mint szokott : - 30 , -40 fokok, elég durva
Külön aludni kurva jó. Gyors fehérje kihelyezés és mehet a,nej a ház másik felébe
Elbasztam a felöltözést de ez csak Fehérvárnál esett le a pályán. Túl tömörre sikeredett pl a csizma rész is. Így nem volt meg a szigetelő levegő réteg és egy idő után áthültam. No meg az sem segített sokat hogy a malac nagy és nagyon nehezen állom meg hogy haladjak ha tudom hogy lehet. Így pályán helyenként megkarcoltam a 200-at is de az meg is büntett fázás formájában. Ok hogy volt 12-14 fok de 200-nál ez a hőmérséklet édes kevés.
Hűteni nem tud? Arra nagyobb szükséged lesz, ha így folytatja az időjárás.
A gyerekeknek sokkal több az alvás igénye.
nem sokára jön a fűthetős ruhám
Rohogtem azon, hogy O meg delutan aludt is egyet a fiával mert nem pihente ki meg az elmult egy honapot
Fel kell öltözni, nekem még melegem is volt.
Fut a gyáva?
nekem atomjaira volt, mindkét nap a változatosság kedvéért újra meg vissza, de motoroztam is már este, Susival is Örülök, hogy sikerült!
Hát az én malackám is szét volt kapva, de pikk pakk összeszórtam és Szombaton fel is költöztettem szerencsétlent. 1000+1 posztot láttam hogy mindenki milyen jót motorozott de azért én nem osztom a véleményüket és konkrétan fáztam azon a 100+ pár kilométeren míg feljutottam vele Érdre főleg hogy nem voltak és még most sincsenek a malacon tükrök, mert azokat elküldtem extrázni picit.
Igen,és szét is van szedve.
Nincs szetszedve de nem mentem
Minden okes, mar annyit se alszok, mint az elejen, mert hasfajos, de birjuk a strapat. A Zuram elkoltozott a szobabol
Sziasztok
Remélem mindenki motorozott egyet a hétvégén akinek nem volt atomjaira szedve a vasa.
Szia Ekime mi a helyzet a kis Aliennel ?
Mert mar egymagam vagyok itthon
Remelem holnap este megkapjuk!!!
Üdv!
Üllőn csinálták. Korrekt határidő, korrekt ár.
Én meg vagyok vele elégedve, és 5 év a garancia.
Előtte ezen a számon beszéljünk és szívesen látlak!
06-70/379-9919.
Nagyon el vagy tűnve.
Megvan a,kilövési engedély?
Nincs harag kabbe!

Bocs Pocses
Kocsmaszivacs Reggelt bogarak!
Ismerős érzés
Vettem vagy 6 féle szivacsot és egyik se lett jó
Aztán kikukáztam kondigép sérült ülőlapokat azokat felszeleteltem 1-2 centis csíkokra és ragasztó spray-vel összeépítettem
Utána az éleket meg ami nem kellett azokat csiszoló koronggal leszedtem
A végén meg rátettem 1 centi puhább szivacsot mert azért nem lehetett szépen vágni-csiszolni
Kényelmes, de lehetne egy kicsit rugalmasabb is plusz elöl kicsit csiszolni kell mert nyomja a combom
Csak nincs kedvem kárpitoshoz futkosni műbőrért
EZ igaz, de amennyit én szórakoztam a szivaccsal, lehet a sablongyártás is megérné.
El tudom képzelni, bár ezt leszámítva egy hülye sem akart elütni.
Teljesen jó a hajszárítós huzal. Én bojler fűtőbetétet vágtam szét, ugyan az. Amúgy elég drága.
Máskülönben rozsdamentes 1mm-es AWI hegesztőpálcával is elég jól lehet vágni, annál van miből kopnia :D Inverteres hegesztőtrafó meg kényelmesen meghajtja.
Nekem 1cm-es puhább szivacs van rajta. Így nagyon kényelmes. Próbáltam vastagabbal, akkor már nagyon süppedős volt.
Zselét nem szeretem. Puhának puha, de valahogy mégis elzsibbad a seggem.