én is fontoltam már rá azért nekem jó lesz ez tavaly ilyenkor egyébként volt -17, most 10 fok van, de a Világ más részein sokkal hidegebb van, mint szokott : - 30 , -40 fokok, elég durva
Elbasztam a felöltözést de ez csak Fehérvárnál esett le a pályán. Túl tömörre sikeredett pl a csizma rész is. Így nem volt meg a szigetelő levegő réteg és egy idő után áthültam. No meg az sem segített sokat hogy a malac nagy és nagyon nehezen állom meg hogy haladjak ha tudom hogy lehet. Így pályán helyenként megkarcoltam a 200-at is de az meg is büntett fázás formájában. Ok hogy volt 12-14 fok de 200-nál ez a hőmérséklet édes kevés.
Hát az én malackám is szét volt kapva, de pikk pakk összeszórtam és Szombaton fel is költöztettem szerencsétlent. 1000+1 posztot láttam hogy mindenki milyen jót motorozott de azért én nem osztom a véleményüket és konkrétan fáztam azon a 100+ pár kilométeren míg feljutottam vele Érdre főleg hogy nem voltak és még most sincsenek a malacon tükrök, mert azokat elküldtem extrázni picit.
Üdv!
Üllőn csinálták. Korrekt határidő, korrekt ár.
Én meg vagyok vele elégedve, és 5 év a garancia.
Előtte ezen a számon beszéljünk és szívesen látlak!
06-70/379-9919.
Ismerős érzés
Vettem vagy 6 féle szivacsot és egyik se lett jó
Aztán kikukáztam kondigép sérült ülőlapokat azokat felszeleteltem 1-2 centis csíkokra és ragasztó spray-vel összeépítettem
Utána az éleket meg ami nem kellett azokat csiszoló koronggal leszedtem
A végén meg rátettem 1 centi puhább szivacsot mert azért nem lehetett szépen vágni-csiszolni
Kényelmes, de lehetne egy kicsit rugalmasabb is plusz elöl kicsit csiszolni kell mert nyomja a combom
Csak nincs kedvem kárpitoshoz futkosni műbőrért
Teljesen jó a hajszárítós huzal. Én bojler fűtőbetétet vágtam szét, ugyan az. Amúgy elég drága.
Máskülönben rozsdamentes 1mm-es AWI hegesztőpálcával is elég jól lehet vágni, annál van miből kopnia :D Inverteres hegesztőtrafó meg kényelmesen meghajtja.
Nekem 1cm-es puhább szivacs van rajta. Így nagyon kényelmes. Próbáltam vastagabbal, akkor már nagyon süppedős volt.
Zselét nem szeretem. Puhának puha, de valahogy mégis elzsibbad a seggem.
Minden okes, mar annyit se alszok, mint az elejen, mert hasfajos, de birjuk a strapat. A Zuram elkoltozott a szobabol
Remélem mindenki motorozott egyet a hétvégén akinek nem volt atomjaira szedve a vasa.
Szia Ekime mi a helyzet a kis Aliennel ?
Remelem holnap este megkapjuk!!!
Üllőn csinálták. Korrekt határidő, korrekt ár.
Én meg vagyok vele elégedve, és 5 év a garancia.
Előtte ezen a számon beszéljünk és szívesen látlak!
06-70/379-9919.
Megvan a,kilövési engedély?
Bocs Pocses
Vettem vagy 6 féle szivacsot és egyik se lett jó
Aztán kikukáztam kondigép sérült ülőlapokat azokat felszeleteltem 1-2 centis csíkokra és ragasztó spray-vel összeépítettem
Utána az éleket meg ami nem kellett azokat csiszoló koronggal leszedtem
A végén meg rátettem 1 centi puhább szivacsot mert azért nem lehetett szépen vágni-csiszolni
Kényelmes, de lehetne egy kicsit rugalmasabb is plusz elöl kicsit csiszolni kell mert nyomja a combom
Csak nincs kedvem kárpitoshoz futkosni műbőrért
Máskülönben rozsdamentes 1mm-es AWI hegesztőpálcával is elég jól lehet vágni, annál van miből kopnia :D Inverteres hegesztőtrafó meg kényelmesen meghajtja.
Zselét nem szeretem. Puhának puha, de valahogy mégis elzsibbad a seggem.