Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

es hogy es mivel faragod egyenletesre?
800 km.
remelem minnel elobb.
Mikor lesz első szervíz?
na jó de az szerintem teljesen más kategória.

Nem tudom hol, egy ismerősöm vett olyan szivacsot ami baromi kemény és mintha törmelékekből lenne ősszerakva a tábla, különböző színű szivacsok vannak a tömbben, abból faragott magának ülést és jó lett nagyon.
235.
Mennyi km van már a fagyizós gépben?
bicikli ülésen a 3mm zselé is kurva sokat számít
nekem elég kemény az ülésem, de mégsem az igazi, sajnos rendes szivacsot lehetetlen találni
olyat ami kemény de rugalmas
esetleg valami régebbi motorból kiszedni amiben még ép a szivacs
csak amit latsz.
kozeli kep van rola?
ha jol tippelek ez vesztesegmero?
Mitol ilyen olcsó?

https://www.uni-max.hu/combidu...
Engem baromira zavart hogy előte is nagy bumszli szivacsot raktak, 5centivel kevesebbet lehet elore csúszni.
Nem biztos hogy fizetnék a zseléért, kemény szivacs is hatalmasat javít a komforton.
Én igen,a nő nem aki mögöttem allt.
Ha hátrébb és lejjebb megyek olajat is cserélhetnek volna.
Miért nem motorral voltál?
nem mintha fejlődnél, de volt ettől szarabb képed is
Már majdnem benn ültem a mögöttem lévő kocsiba.
Levágtad a kerék alját, meg a bokor is csak zavaró ott a jobb oldalon
Ja,fotonáciknak.
Voltam motorozni.
5-ös úton félpályás lezárás, váltakozó irányú forgalom, hosszú íves kanyar után.
Forgalom irányító messziről integet a piros jelzéssel. Fékezek, hogy kb. 2 méterre előtte megálljak, de még gurultam amikor látom hogy félreugrik előlem. Mondom magamba mit ijedezel, annyira azért nem jöttem gyorsan, ebben a pillanatban fékcsikorgás mögöttem, és csak arra volt időm hogy nyugtázzam ez belém csattan. Szerencsére volt annyi esze hogy felengedte a féket és kikerült, hogy 2 kocsihosszal odébb megálljon.

Találjátok ki milyen márka volt? (metálarany fényezéssel)
Elég csak egy felhő hozzá
Hát ja.

Csak ugye általános (semmire sem használható) tapasztalat érdekel.

Mert akkor a saját motorom vonatkozásában kellene mindenféle kombót keresni. Ami ugye elég nehéz mert lehet egy túra motor sörpaddal is kényelmes egy sport motor meg zselé hegyekkel sem. Vagy fordítva.

Főleg a kivitelezőről szerzett tapasztalatok lennének fontosak. (Tudom tommot vagy somotokarpit. esetleg topsellerie).
De nem is merül le az elem !
neked fasza mert minden nap hétvége, aztán a hétvégén nem számít hogy fél9 van vagy 11óra........
ki kell ezeket próbálni
én a ktm-re csináltam egy túra ülést, a 2. verzió már szinte jó is lett. a 3. verzióra már lusta voltam
ha lett volna akciós zselé az alin akkro megcsináltam volna a 3. verziót+zselé de ez a buzi kínai úgy árulta a zselét féláron hogy nem is volt neki készleten
Én meg Nap-órát használok, abba nem kell elem !