Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És alkuval mennyi lett volna?
Ez gyári alufelnis meg tököm tudja mi sok extra volt benne pont ezért gondoltam 1 millára
4-5 évente feleződik a kocsi értéke, szóval az 1 milla még mindig több mint amit ér
A ceed nincs elfelejtve be is léptem a facebook ceed adok veszekbe heti szinten követem az eseményeket
Sok a kombi és mégtöbb a dízel
Dízel lett volna már akciós áron, amibe még egy fullszerviz is belefért volna és még mindig jó árban lett volna..... de dízel nem kell
Benzines nagy kocka doboz amibe beér két motor,vagy 2-3 blokkonyha?
Áh szerzek renyó motort tarcsiba.
Erre a diesel nem annyira alkalmas, egyszerűen fel sem melegszik ha csak nem akarod fél órát előtte járatni, ilyen kis távra maradjon a benyás, az nem sínyli meg annyira a hideg járást bár annak sem tesz jót.
Jelenleg gondolkodom a flotta racionalizáláson.
Kéne egy vivaro.De fasz tudja jó lesz e az átlagos 10-15 km oda-10-15 km vissza ingázások alkalmával.
Mer akkor egy bazinagy ponyvás futóval ki lehetne váltani a platóst,ha kell két motor is belefér,és nem kell szopni pályán a 80-as határral.
Csak a mindennapi ingázás.
A mienk 2006-os és 180000 van benne igen rideg tartásban a gyári gyertyákkal és bármihez csak akkor nyúlok ha elromlik......mondjuk eddig még nem nyúltam semmihez csak 1(!) aksi csere volt 5 éve, mitől rossz ennek a motorja? A váltóról hallottam, de a motorról nem. Illtev a kurva életbe, már másodszor ment ki a belső világítás izzója.....elegem is lett az egészből.
Sok progit át lehet tök egyszerűen vágni , pl rendszerórát dátumot vissza állítva ! A többi picit bonyolultabb de semi sem legetetlen !
...ja tényleg, 1-én mentem egy kis kört a sövövel és a lényeg, hogy az akksi amivel februárban lesz 7 éve, hogy vettem még mindig könnyen tekerte pedig 2 hónapja felé sem néztem.....csak mondom....
A 2011-es évjáratú Swiftek (amiben már a jó motor van - 1242cm3) meg 1,8 millánál kezdődnek. (Jobban megy mint az 1,3-as, és bő egy literrel kevesebbet fogyaszt a Dual VVT miatt).
És nem sokkal kényelmesebb ? Na jó a H100 biztos nem Nekem ha választani kell hosszúba inkább a sharant viszem mint a passatot...
Nem nagyon nézegetem azokat igaz idén semmit, majd jövőre tervezek autócserét...
Az a jó, én majd akkor veszek belőlük, bár ha hasonlóan megbízhatók lesznek mint az elődök akkor az áruk sem nagyon esik le, a 10-12 éves vasaló swiftek is milla fölött vannak pedig dunát lehet rekeszteni velük és mégis.
Nya szóval sommásan a bazinagy felület tekintélyt parancsol.
KB ez.
A többi bullshit.
És a H100-ból pont úgy szállok ki-ülök be mint a suvba.
És olyan magason ülök,kilátok.
Az a baj, hogy a microsoft nem támogatja, csak kalóz oldalakról lehet leszedni ami telenyomja a gépet mindenféle kártevővel.
Amíg kitudok szállni maradok az alacsonyabb autónál. Jó hamar olcsók lesznek ezek a szutyuki lakótelepjárók, már most Dunát lehet velük rekeszteni.
A véleményem nem változik miattuk xc70-et vennék ha találnék dízelt kéziváltóval de ritka mint a fehérholló, vagy forestert de annyi felesleges pénzem soha sem lesz
Majd nézd végig.
Minden komplexust félre rakva, baromi jó a suv. Magas, kilátsz belőle, kényelmesen ülhetsz, nem felálni kell belőle csak kifordulsz és már szaladsz, sok szar utat nem annyira veszi észre, padka nem igazán akadály neki... nem hiába volt az ignis is egy “sikerkocsi” meg a vitara is most.
Na ez kurvajó.Komplexusos városi terepjárós.

http://youtu.be/j1LovzG4Eow
Honda jazz kijön 2005-2006 körüli széria ennyiből.1,2-es.
Nagynéném régi pólója még Fastrából nézve is annyira fabadosan silány volt hogy hánynom kellett tőle.Remélem ez nem az.És mini volt.
Kia ceed az ami jó lenne neked de az nem olcsó.
Vagy ha van az azért nem makulátlan.
Amúgy 1,5-ért már láttam ceed-et ami jó volt.És nem egy polo méret.Nagyon nem.
Az a baj, hogy egy csoffadt Suzuki Swift is újonnan 3,9 millió forint, a legfapadosabb kivitelben.... ...mi meg ennek negyedéért szeretnénk valami "alig öregebb", alig használt, pár éves, hibátlan kocsit venni a negyedéért. Nem téged cikizlek, én is autót vennék egy éven belül, nekem sincs több pénzem, de ahogy elnézem marad az immár 18 éves Yariska.... (bár már kicsit kezdem szégyellni szegényt).
Hát én olyan 1milla felé számoltam ha tényleg makulátlan....
Nem szar a póló de azért a jótól messze van