Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 fázisú motort, mi?
De Te sem akarsz resetet...
Ilyen nekem is kéne.
Én is tudnám használni bizonyos helyzetekben.
Nincs.
De nem a éghajlat miatt, saját magunk sokkal előbb végzünk magunkkal.
Egy kurva nagy háború, ami nem teszi lakhatatlanná a földet, az gyógyítaná meg.
A reset gomb.
Akkor marad a nehezebb es a kedvenc scifi sorozatom mintajara lopok egy MCRN űrhajot.

http://youtu.be/Jpcvh1Gyy-s
napi 2 fürdés káros
elméletileg heti 2-3 elég lenne
mondjuk fürdés nélkül nekem se nagyon megy az alvás még a motoros túrákon se, bár ott kibirok 2 napot is a babatörlővel , de ez nem az igazi
nincs kiválasztott réteg túlélése
olyan van hogy a pórnép kihal 2136-ban, pár száz-ezer ember elvan valahol még x évig vagy x 10 évig de földi viszonylatban nincs sok esély a túlélésre hosszútávon több generációra
Nem köll gurultam párban cizelláltal...
Rakok bele elektromos hajtast.
Itt nem az a lényeg, hogy mennyire van messze ez a jövő, hanem az, hogy addig megélünk-e? Nem a kiválasztottak kicsiny rétege földalatti óvóhelyen, hanem általában mindenki.
A kényelem meg szubjektív, kinek-mi.
És milyen jó lenne, ha zuhany vízével tudnád lehúzni a cuccost is, mekkora előrelépés lenne ez a kurva kicsi lépés, pláne, ha mindenki megelégedne a helyben előállított bármivel.
Meg nem tucc motorozni a garancijjás noje sor3al.
A mars fasza hely en is odavágynek,csak sugarzas kinyir meg sok levego nincs arrafele.
Akkor a 3 èvente az jó.
Nekem sok minden fontos, szeretem a természetes életmódot, de azért a napi 2X-i zuhanyról, kényelmemről nem szívesen mondanék le és én a fejlődésben látom a jövőt, nem akarok úgy élni mint egy átlag polgi 200-100 éve, ez a fejlődés az, hogy miként használjuk ki az tényleg a mi sarunk, szerintem pl. ahogy szennyezzük úgy tisztítani is tudnánk a környezetünket, nem hinném, hogy ne lenne technológia rá csak éppen drága mondjuk én a kirajzásban hiszek épp most hallottam, hogy egy cég a mars kolonizációjával foglalkozik komolyabban, persze lehet, hogy ez messze nem reális jelenleg, de a jövő ez lesz vagy az a sötétség amit sokan vizionálnak.
... és itt is vagyunk ahol.
Jönnek a kannibálok, eszem a szemetet, olvadnak a gleccserek.
Erről beszélünk már egy ideje.
De az pénz, csökken a profit.
Tehát a profit oltárán a környezetet. erről beszélek én is.
Meg az életmód. Ha nem akkor cserélnénk autót, amikor a szomszéd miatt, hanem amikor már tényleg értelmetlen a fenntartása (ez csak példa!), akkor nem így lenne a föld, ahogy.
No meg ez az, kinek mi a fontos? Neked ez nekem meg az másnak meg mindkettő ellentéte.
van hűtőkonténer is...... sajna a vasúton agregátoros üzemmódban tud csak menni, de hajón vagy a terminálon villannyal megy
Az első hsz-emben talán írtam, hogy miért nem ér rá, mert ma már senki nem termel raktárra és nem is szerez be alapanyagot azért, hogy raktározzon hanem a nagyobb gyárakban is mindenből épp csak annyi van amennyivel 1-2 napot húznak ki ezért kell a folyamatos szállítás mert a raktárak a kamionok. Ezért van az időnek nagyon nagy jelentősége manapság főleg a válság óta mert jó lecke volt, hogy mennyi áru maradt raktáron (az autók helyzete volt a leglátványosabb) amit már nem tudtak eladni haszonnal hanem inkább átmentek veszteségbe csakhogy eltűnjön a raktárkészlet, járunk az autógyárakhoz és ma már sokkal kevesebb kész jármű áll az udvarokon mint tizenéve, épp annyit gyártanak amennyit el is adnak és ez megköveteli a gyors és pontos szállítást amivel a vasút az összetettsége okán nem rendelkezik még ha az ember elsőre pont az ellenkezőjét gondolná is.
Igazándiból emlékeim vannak, de közben meg kellett állnunk, mert levezette a megszabott idejét és ki kellett vennie e pihenőjét. De az is igaz volt, hogy augusztus utolsó napjaiban jöttünk vissza, akkor meg a sok nyomi török vendégmunkás miatt dekkoltunk egy csomót, mert a váltósofőr is később ért vagy fél nappal, meg mi is késtünk hazafelé.
De amúgy ha nem fagyasztott árúról van szó, vagy élő állatról, szerintem a környezetvédelem miatt ráérne vasúton is csavaranya szerintem.
De itt is látszik, hogy szinte mindenki az idővel van elfoglalva, hogy hány nap amíg ideér, meg deponálják, meg átrakják meg akármi. A rákot érdekli, ha közben a vasúton tizede szennyező anyag kerül a levegőbe.
Az egyik olvtárs azzal van elfoglalva, mennyi idő amíg a mosógép végez, a másik meg hogy mennyit kell várni a vasútra. És pontosan ez a baj a világgal is, mindenki a saját érdekét vagy vélt igazát (ami lehet valóban igaz is) helyezi előtérbe.
De még ezzel sincs baj, mert olyan ember kéne, aki ezt felismeri és a legfontosabb érdekek mentén szervizi meg, ha a környezetvédelem az, akkor amentén. Ha az idő, mert kis egerek hajtják a járműveket, akkor meg az idő mentén.
Dohanyzobol raktaron,matracbol csak rendelesre.
ez biomatrac, ez örökké tart
szegény emberke teljesen kivolt, dicsérgette a termékét ezerrel, aztán benyögtem neki csak azért vásárlok itt mert máshol nem fogadják el a vasutas egészségpénztári kártyát
utána megcinkeltem avval a 15 éves garival....
amikor mentünk az áruért nem volt olyan lelkes alig akarta kicipelni az autóhoz
Itt a pont.
Bár a színes fémgyűjtők esetében azért látok némi kockázatot az árnyékolást illetően.
A jenkik kitalálták, lövedéket csinálnak belőlük és megfelelő irányba fordítják a fegyverek csövét.