Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem drága az, ha beszámolja 1,4-ért a Fasztrát!
Videót nem nézek mobilnetről mert sóher vagyok
Ma,megnéztem egy 1.4es vw pólót, 2007 garázsban tartott nem sokat ment törésmentes, kevés parkolási horpadással, magyarországi stbstb
Azrán amikor mondta a,nő hogy alku nélkül 1,5 milla ki sem próbáltam hogy elférek-e benne
Kellett nekem rászánni magam az ilyesmire, csak jól felidegeltek
Na jó de ő elég zöld beállítottságú.

http://youtu.be/ph_l7Pp_1mk
Legyen gas a neve
Utazgatni elég az 1.6 -1.8 is ha valami extrát húz akkor kellhet nagyobb
Városba 1.2-1.4 elég mindenhová a bkv buszokat az is állva hagyja
Akinek meg kicsi a pöcse kössön rá téglát ne a többi embert akarja mérgezni a sok füsttel
Akkor szegény hogy utazzon...?
Ötliteres benzines vényócat mindenhová!
A sok buzi dízelt minden kocsiból ki kellene tiltani....
rám reggel a hold "sütött" motorozás közben , fantasztikus érzés volt
Jelenleg amikor exponenciálisan növekszik a 2 tonnás SUV-ok 3-400 lóerős dízelekkel mindezt 1 db 60 kilós szőke plázacica alatt jellemzően tuti megvalósítható lképzelés.
Inkább megfelel ez is , ha nem is olyan igen nagyon !
költözz délebbre, olaszoknál nem ritka még ilyenkor is a 15 fok feletti hőmérséklet
ha másfél millás keretből gazdálkodsz akkor nem
mert vagy egy fullos mac, vagy egy fullos pc+ 100 csaj
szavazás esetén akinek még feláll a műszer biztos pc-t venne(leszámítva pár kockát)
Reggel óta sütött a Nap itt Badacsonyban , most viszont beborult ! De keservesen lassan akar jönni az a kirakott nyár !
nem feltétele egyik a másiknak, ha mac-t használsz, akkor is elkurvázhatsz ennyit
gyerek gépe lehet most kb 400ba az amikor renderel kb 70-75 fokos cpu, pedig a gyári hűtő van rajta, mondjuk nem az a hoki amit az új i7-hez adtak hanem egy régebbi intel hűtő
ha nem rendelel nem is hallani hogy forog benne a venti, még játék közben is alig van hangja
azt az 1 millát meg el lehet kurvázni gazdagon
nem kocog az 1M felé, bőven megugorja azt (kb 1,4M). 9 virtuális gépet futtattam rajta egyszerre teljes kihasználtsággal, 93 fokos volt a proci és stabilan vitte. igen, túl van árazva gazdagon, de tényleg nagyon jó
nekem nem csinált semmi extrát, de ami meg nem kell kitörlöd 2 perc alatt
én se vagyok informatikus, ellenben olyan kb 94 óta buzerálom ezeket a pc-ket, igaz mostanában már nem érdekel a téma
amúgy az almással is lenne bajod előbb utóbb ha megismered jobban
amúgy a win azért (is) ilyen mert a legtöbb felhasználó sötétebb mint a szén, ezeket csak megzavarná egy olyan telepítés ahol már 3 dolog között kellene választani, pl nekem van olyan ismerős akinek egy java update is olyan megterhelő hogy inkább autózik 2x 15 percet hogy megcsináljam helyette
Na jó de egy otthoni almásrétes olcsó és kurvajó.
Esetleg almáspite.
A baj hogy mire eljutottam oda, ahol ki kéne választani hogy csak a movie maker legyen telepítve, már le is töltötte az operát.
Nem vagyok én informatikus, hogy tököljek meg trükközzek, kifizetem én amit kell csak tökéletesen működjön a gép azokkal a programokkal amik nekem kellenek. Na ezt eddig 10ből egy informatikus sem tudta megcsinálni.
Az almás irreálisan drága ez tény.
ott az első képen hogy a movie makert kell kijelölni aztán csak azt telepíti meg az essentials alap szarságot
anno ez egy gyűjtemény volt, mondjuk ez a buzi winnek szokása mindent csomagokba szedni

az almás se jobb, csak másabb, én legalábbis nem vagyok elájulva az almás cuccoktól, többnyire csak azért tartja a nép jobbnak mert a hoki fossal hasollítja össze
pl egy alap mini macbook 500 ezer, ezt kár is lenne összehasonlítani egy 200 ezeres laptoppal, és a 200 ezres már nem is az alja amit az átlag nép megvesz
egy fullos 15" macbook pro meg ott kocog az 1 milla felé, 600 ért olyan "gémer" 17" hp omen van hogy beszarik az ember ha csak ránéz akkor is, de 800 felé már olyan gépek vannak amik olyan grafikai progikat elvisznek hogy egy átlag tervezőmérnöknek is bőven elég ha kitelepülnek valahová.....
Köszi! Megpróbáltam közben, nem az elsőt hanem a másodikat töltöttem, természetesen minden szemetet hozott magával, opera meg a kurva anyja... nyitott winfos retek, mi a faszért jó ez hogy mindent szabadon csinálhat... nincs mese, több pénzt kell keresni és almás terméket venni.
kb az első oldalról leszedtem ami elém került
https://www.ujletoltes.hu/2331...
ez a direkt link: https://drive.google.com/file/...
amúgy az első kérdésedben ott a megoldás: 2017 januártól nem engedi........ szóval állíts be egy előtti dátumot a gépen amíg telepíted
ez kb a 90es évekbeli védelmi szint