Speciel a hastrat levittuk 8,6 ra a g kombi 7-8 kozt elvan,a ceed 1,4 az autopalyan 7,1-7,4 kozt van.
Amugy nem izgat az ar sem,mindig 10 e ert tankolok.
Értelek teljesen A gastra motorja figyelj (!) Z14XEP ugye a P-betű utalt a Twinportra. Tehát már a Twinport motoros volt 2005.05.11. én átvéve a gyimesből anno. Családunk összesen 6db-ot vett szalonból így támogattuk a retyemók opeloszt.
nekem ingázva napi 2x20 km távon van ez a 8-10 liter, télen 10 nyáron 8 felé
a mol gáz se egységes tankoltam sok mol kúton de van kb 30ft eltérés, náha 2 faluval arrébb már +20ft van
felénk meg buzi drága lett a gáz pár éve, kiskunhalason a legolcsóbb, ott 200 alatt van, csak arra ritkán járok
Az tényleg jó! Derrick 100asnál 6.6 ot autópálya csak a trafiknál betartva a 130-at amúgy 150-180 al végig klímával 7.2! M43B19 motor van benne, a következőben meg az utolsó szívó még nem turbós lesz N46NB20.
Nezd,elmondhatom 22x is hogy a ket motor kozt csak a felirat ugyanaz meg a muanyag fedel azt se ertened.Es csak a sajat mantradat mondanad.
Ezert utoljara fogom.Az 1,4 twinport az nem 1,6 twinport.
Ami szamit az a motorkod.Az enyem Z16XEP a Hastra meg Z16XER.Kinyitod a motorhaztetot es azt mondod ugyansz,pedig nem,mas az egr,mas a katalizator meg az olajszuro is teljesen mas,patronos nem betekeros femhazas.
Az enyem 1000km/1liter helyett ami gyari megengedett ertek eszik 3000/1 litert.A hastra meg 30e alatt semmit.
Az egyikben van 109e a masikban 104e.
Ehhez kepest a tied valszeg x14XEL volt.Mintha engem hasonlitanal Brad Pitthez.
Madnem olyan szep vagyok de megsem.
Remelem erted.
Az ignác ha mol-on tankolok mindig 8.3-ra jön ki, futóval van 9 körül, maszek kutakon 9 fölé megy, nyilván pontosan mérnek. Viszont sehol sem 250, jelenleg a legdrágább MOL-on ahová járok 215, de van ahol kevesebb.
nekem 8-10 litert eszik gázzal a kombi ami 1300 kiló felé van+ 200 kiló nyers hús
amikor messzire megyünk 8 alatt van(3 mázsa husival), azt hiszem a győri menet volt a leg spórolósabb a sok buzi miatt 70-80 volt a tempó itt alig evett többet mint 7 liter
ami azért nem szar mert a 230as gáz mellett a 8 literes fogyasztás kb 5 liter benzinnek felel meg, leginkább ezért nem akarózik lecserélődni az az astra
én épp most vettem le, itt-ott volt kicsit barnás, nem emlékszem mikor volt utoljára leszedve, szerintem a gyári olaj egy rakat fos, 10 éve még egész fasza volt, a q8 is jó volt de most már más keveri és a szakértők szerint az is trágya lett
nekem az a módszer hogy ami a 4 literből marad, at beleöntögetem+ még egy másik 4 literest
hogy eszi vagy nem eszi azt nem tudom mert folyik mindenhol, leginkább a beöntőnél, de körbe olajos minden
így kb elmegy 20 ezeret a 8 liter olajjal, néha megnézem de mindig fasza a viszkozitás, 5w40 el mászkálok ez olcsó és jó is, régen q8 volt most meg valami elf
mostanában még a vizet is folyatja, mert áll a váltón a víz de nem tudom honnét cseppen, igaz annyira nem is nézegettem, mert a víz még olcsóbb mint az olaj
Az angolt meg passzolom,100 km sincs es egy osztas elment.
Amugy nem izgat az ar sem,mindig 10 e ert tankolok.
a mol gáz se egységes tankoltam sok mol kúton de van kb 30ft eltérés, náha 2 faluval arrébb már +20ft van
felénk meg buzi drága lett a gáz pár éve, kiskunhalason a legolcsóbb, ott 200 alatt van, csak arra ritkán járok
Ezert utoljara fogom.Az 1,4 twinport az nem 1,6 twinport.
Ami szamit az a motorkod.Az enyem Z16XEP a Hastra meg Z16XER.Kinyitod a motorhaztetot es azt mondod ugyansz,pedig nem,mas az egr,mas a katalizator meg az olajszuro is teljesen mas,patronos nem betekeros femhazas.
Az enyem 1000km/1liter helyett ami gyari megengedett ertek eszik 3000/1 litert.A hastra meg 30e alatt semmit.
Az egyikben van 109e a masikban 104e.
Ehhez kepest a tied valszeg x14XEL volt.Mintha engem hasonlitanal Brad Pitthez.
Madnem olyan szep vagyok de megsem.
Remelem erted.
amikor messzire megyünk 8 alatt van(3 mázsa husival), azt hiszem a győri menet volt a leg spórolósabb a sok buzi miatt 70-80 volt a tempó itt alig evett többet mint 7 liter
ami azért nem szar mert a 230as gáz mellett a 8 literes fogyasztás kb 5 liter benzinnek felel meg, leginkább ezért nem akarózik lecserélődni az az astra
Szuszkába 0w20
Puntoba 10w40
Samara 15w40
Cégesbe meg amit találok
hogy eszi vagy nem eszi azt nem tudom mert folyik mindenhol, leginkább a beöntőnél, de körbe olajos minden
így kb elmegy 20 ezeret a 8 liter olajjal, néha megnézem de mindig fasza a viszkozitás, 5w40 el mászkálok ez olcsó és jó is, régen q8 volt most meg valami elf
mostanában még a vizet is folyatja, mert áll a váltón a víz de nem tudom honnét cseppen, igaz annyira nem is nézegettem, mert a víz még olcsóbb mint az olaj