Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi meg csakis tele! Szegénységjelző felvillan irány a kút 57-58 lityi belefér a 63-ból.
Jah es remelem a Jazz 5-bol eljar,az mar csak fele a meno propelleresnek.
Az angolt meg passzolom,100 km sincs es egy osztas elment.
Hogyne természetesen de a mosta is jó sőt, nejem is szereti még csak ő.
Speciel a hastrat levittuk 8,6 ra a g kombi 7-8 kozt elvan,a ceed 1,4 az autopalyan 7,1-7,4 kozt van.
Amugy nem izgat az ar sem,mindig 10 e ert tankolok.
városban téblábolni vagy ingázni az is elég, a zsigulitól az is jobb volt
Nagyon guszta kérlek! Felkockázva jól megpirulva a bőre...
élhetett volna még szegényke........
Volt nekünk is 60lovas 5ajtós mikor hoztam el sírva fakadtam, hogy megy... 3 évig megvolt minden mosáskor addig eresztette a színét kerálkík volt.
a g astra 1.4-ese az f astra 1.4es minimálisan változtatott verziója nekem csak simán x14xe a motorkód
Értelek teljesen A gastra motorja figyelj (!) Z14XEP ugye a P-betű utalt a Twinportra. Tehát már a Twinport motoros volt 2005.05.11. én átvéve a gyimesből anno. Családunk összesen 6db-ot vett szalonból így támogattuk a retyemók opeloszt.
nekem ingázva napi 2x20 km távon van ez a 8-10 liter, télen 10 nyáron 8 felé
a mol gáz se egységes tankoltam sok mol kúton de van kb 30ft eltérés, náha 2 faluval arrébb már +20ft van
felénk meg buzi drága lett a gáz pár éve, kiskunhalason a legolcsóbb, ott 200 alatt van, csak arra ritkán járok
Az az amelyik figyelmeztetes utan kigyullad vagy amelyiknel csak extralistan van index?
Az tényleg jó! Derrick 100asnál 6.6 ot autópálya csak a trafiknál betartva a 130-at amúgy 150-180 al végig klímával 7.2! M43B19 motor van benne, a következőben meg az utolsó szívó még nem turbós lesz N46NB20.
Mm......mmmmmmmmm
Sülve:
Nezd,elmondhatom 22x is hogy a ket motor kozt csak a felirat ugyanaz meg a muanyag fedel azt se ertened.Es csak a sajat mantradat mondanad.
Ezert utoljara fogom.Az 1,4 twinport az nem 1,6 twinport.
Ami szamit az a motorkod.Az enyem Z16XEP a Hastra meg Z16XER.Kinyitod a motorhaztetot es azt mondod ugyansz,pedig nem,mas az egr,mas a katalizator meg az olajszuro is teljesen mas,patronos nem betekeros femhazas.
Az enyem 1000km/1liter helyett ami gyari megengedett ertek eszik 3000/1 litert.A hastra meg 30e alatt semmit.
Az egyikben van 109e a masikban 104e.
Ehhez kepest a tied valszeg x14XEL volt.Mintha engem hasonlitanal Brad Pitthez.
Madnem olyan szep vagyok de megsem.
Remelem erted.
Az ignác ha mol-on tankolok mindig 8.3-ra jön ki, futóval van 9 körül, maszek kutakon 9 fölé megy, nyilván pontosan mérnek. Viszont sehol sem 250, jelenleg a legdrágább MOL-on ahová járok 215, de van ahol kevesebb.
nekem 8-10 litert eszik gázzal a kombi ami 1300 kiló felé van+ 200 kiló nyers hús
amikor messzire megyünk 8 alatt van(3 mázsa husival), azt hiszem a győri menet volt a leg spórolósabb a sok buzi miatt 70-80 volt a tempó itt alig evett többet mint 7 liter
ami azért nem szar mert a 230as gáz mellett a 8 literes fogyasztás kb 5 liter benzinnek felel meg, leginkább ezért nem akarózik lecserélődni az az astra
Volt 1.4 twinport gastrám lakteren 8-9 lityit evett 1364 ccm 1070 kg. Bájer 10 lityi 1895 ccm 1380 kg.
Ja,mint a kutya orr meg kuyta fül...
A fene tudja, meglehet
Szuszkába 0w20
Puntoba 10w40
Samara 15w40
Cégesbe meg amit találok
én épp most vettem le, itt-ott volt kicsit barnás, nem emlékszem mikor volt utoljára leszedve, szerintem a gyári olaj egy rakat fos, 10 éve még egész fasza volt, a q8 is jó volt de most már más keveri és a szakértők szerint az is trágya lett
nekem az a módszer hogy ami a 4 literből marad, at beleöntögetem+ még egy másik 4 literest
hogy eszi vagy nem eszi azt nem tudom mert folyik mindenhol, leginkább a beöntőnél, de körbe olajos minden
így kb elmegy 20 ezeret a 8 liter olajjal, néha megnézem de mindig fasza a viszkozitás, 5w40 el mászkálok ez olcsó és jó is, régen q8 volt most meg valami elf
mostanában még a vizet is folyatja, mert áll a váltón a víz de nem tudom honnét cseppen, igaz annyira nem is nézegettem, mert a víz még olcsóbb mint az olaj
Van -10w-s olaj is?