Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kit érdekel ?! Ez csak egy kibaszott disznó !
Ki ez a beb@szott disznó?
ha sikerül a szaporítás sok pénzed lesz
Neveljek napelemet? Mondjuk homok van bőven így lenne ami az üvegre éghetne.
Isztok ti már rendesen, a jó isten kapartasson meg titeket!
Szerintem te csinalhatnal a haz melle egy napelemfarmot,alattuk meg nyirhatod a lucernat abraknak.
Az áram előállításánál, valahol azt olvastam, hogy nálunk kb 80% jelenleg fosszilis előállítású és hát az atom is sokesélyes igaz nem úgy szennyez ha gáz van mint a fosszilis, sajnos a vízerőművünket megvétózták régebben így nálunk nem vagyok biztos, hogy annyival kímélőbb a villanyos mint a hagyományos meghajtás, persze értem, hogy nem jön ki füst a járműből, de azt a füstöt előtte pöfékelik el valahol máshol. Igazából azt hiszem ezen megy az igazi vita.
Simán hülyeség. Főleg a vége. Mitől keletkezne több veszélyes hulladék?
Az elektromos hajtás hatásfoka legrosszabb esetben is 2* jobb mint a belsőégésű.
Plusz a fékerő visszanyerővel a tömeg sem olyan probléma.

Az igaz hogy nem az autók felelnek a CO2 nagy részéért, de ezeket a legkönnyebb átállítani fosszilisről. Utána jöhet a többi.
Mellesleg elektromos konténer szállító már van. Elektromos repülőgép is.
pont ez lenne a lényege annak az sm autónak hogy nem kell baszakodni a forgalomba helyezéssel
Bizonyára átmegy a forgalmin.
Egyszerubb ha veszel egy doglott smartot, kipakolod a motort tankot,dupla padlo ala mehet az akkupakk,ugy van tervezve eredetileg.Megy bels a motor-inverter es forgalmizd le.
http://youtu.be/eSOCvnaIFKE
egyik imerősöm vett az asszonynak egy moped autót (tudtátok hogy ezek a szarok ilyen kibaszott drágák??) az eszik kb 2 litert
egyedül a fűtése szar(szélvédő párásodik elég jól), na az ilyesmibe kellene a villanymotor aztán lehetne olcsón sóherkodni
Dobd be a közösbe a mostani e motoros cikkhez.
https://g7.24.hu/tech/20171231...

Ezt hova linkeljem be, hogy jól összevesszen a sok ostoba?
corsa,meriva.Viszonylag uj.
Szerelték ezeket sok motorral. És van eltérés rendesen. Síj, lánc vezérlés stb stb
Van a családba 6,5-7 liti körül eszeget.
A mienk motorkódja B14XER. Ez melyiknek a leszármazottja?

Gyááá amugy tényleg.
A regivel 5-5,5 kornyeke Volt,vagy 7.
Ahhoz nagyon nyugodt csukló kell gondolom.
minek ez a nagy hajtas,a madaras kut itt vsn egy km re ha kell eltolom odaig.
jah az angolnal irnak gyari 4,8 at szazra az mar jobb mint a jazz akkor veszek teli muffot is.
Örülj neki kis fogyasztású neked teljesen megfelelő a Honda, nekünk meg a BMW.