Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval ez:
http://eustock.eu/shop/okostel...

Az Android azonnal frissült 6.0-ról 7.1-re, a MIUI kezelőfelülete is új lett bekapcsolás után fél órával.
Na, nekem meg tegnap délben megjött életem legelső androidos telefonja, a pár napja emlegetett SziáMiau. ;-)
Azóta ismerkedéssel és sűrű káromkodással töltöm az időmet (a héten még szabin vagyok - amúgy meg dögrováson: tüdőgyuszi influenzából kifolyólag). Párszor falhoz akartam már csapni a telót, de mostanra kezdem megszokni: nem is olyan rossz az, a megvehető programok meg ezerszer különbek, mint a windowsos rendszerre voltak. Hirtelen felindulásból vettem egy teljes Európa fullverziós Sygic-ot, 12,99 Euroért.
Eltüzelt szervizkönyv, ugyanaz a csalad ugyanazt az autót.
1,2M helyett1,8M....
4s 16gb csak az akku volt 3500 ....
Asszony anyázott hogy szar, megkapta a,gyerek 5s telefonját
Aztán nézem hogy csurig van képekkel meg videókkal instagram fészbuk meg a pöcsöm tudja mivel. 1gb hely,nem volt rajta
A viberen vagy 700kép és csodálkozik hogy lassú meg kilép....
Melyik fajta?
Rövidesen jön majd a 20 db hullámpala, meg süldő malac és egyéb szuper csere ajánlatok.
Ráér, hátha jobb, mint ami van ...
Rendben ígérem hogy fogok. Nem most de fogok.
nézzé' nekem vmi jó kis pinket
Én nem szeretek senkit se átbaszni...
Miután alapállapotba hoztuk a kütyüt meg a sok szart lestedtem egész jól működik. De azért nem makulátlan
Úgy gondoltam a 12 ezer jó ár új akkuval 2 kábellal
De ha nem megy el ennyiért szétverjük egy kalapáccsal aztán megy a youtube-ra aztán a reklámokból bejön az a pénz előbb utóbb...
Csak jó címet kell adni neki és feltenni a napiszarra is
Ajajj, klisé hegyek....
Tanulok ezerrel.
Még jobb, klímás haver 1,2 milliós ajánlattal klímázott volna be egy épületet fullos cuccokkal. Az újgazdag gyerek aszondja:

"Nem lehetne valami még jobb cuccot beépíteni?"

Há' hogyne lehetne, másnapra átírta 1,8-ra a számlát, nesze gyerek, ott a prémium, az már megfelelt neki, természetesen ugyan azokkal a cuccokkal.
Jobb példa:
Haver 230 ezer km-es, szervizkönyves Fordját fikázta minden vevő jelölt, hogy jajjjj ajjjj de sok a km...

Elege lett, betüzelte a szerviz könyvet, visszatekertette az órát 80 ezerre és 2 hét múlva ugyan az a család vette meg, aki a 230 ezres, patika, szervizkönyves kocsira fintorgott!

Ini, add meg a népnek ami kell, 19-ért hirdesd, 16-ra alkudjon a proli és örüljön neki.
De,lehet.
Nap mint nap tapasztalom.
Meghirdettem az asszony ájfónját alku nélkül 12 ezerért ezen a buzi fészbukon
De azért minden rejtett erőforrás alkudozik...
A legjobb ajánlat 10 ezer
Beírom utána hogy ha ennyire szeret a nép alkudni legyen 15 az ára és engedek belőle
Aki 10 ezret ajánlotta ajánlott 13 ezret
Most akkor ez hogy van?
Ennyire nem lehet hülye egy élő ember se ha fekete ha nem
Na mi van veled üzlet ember?
Ettől valami keményebbre számítottam, nem gondoltam hogy evvel a 2 gazzal ilyen csodálatos eredményt lehet elérni
Az ürömben van egy kis kurvaság de a htc jobb annak legalább pozitív hatása is van
Főleg nem ezzel a nyerges hosszúságú Ford-al
Megjöttem. Hát a 11.-ben délután fél 3-kor parkolót találni hát nem egyszerű.
Ma baszatom a hibridnek a tököm ül kocsiba.
Mint az ebola.