A mellettem parkoló kb 30 kollégából csak 1-nek az autójában van vizes fűtés, de azt sem használja hanem csak a levegőset mert hát benne alszik és reggelre nem mindig maradna annyi delej, hogy beinduljon a motor. Azon kisautókban amiről írsz tényleg többnyire vizes van mert nem alszik senki bennük és így igaz amire gondolsz és hát az tényleg sokat segít ha beindítás után rásegít a motor melegítésre.
Sanyi a kamionokról beszél , ahol már ritka a víz fűtése , csak a kabin levegőt fűtik , mert a kamon r motor mínusz 100 fokon is indul , nem kell vizet melengetni !
Nem tudom miről beszélsz webasto állófűtés, gázolajos, benzines mindegy, a vízkörbe van bekötve. Rengeteg autóban gyári felszereltség, sharan, galaxy, alhambra mind, francia egyterűekben is, a touranban is talan alap. Trafic, vivaro ezekben is talán alapfelszereltség a kályha.
Minegyik kamionomban volt álló fűtés , vizes is , levegős is ! Litert csak a TATRA kályhálya tudott enni ! Az újak kb. 2dl esznek óránként , a levegős membránosok a leg takarékosabbak ! pl. SCANIA-k !
Úgy híjják hogy kiegészítő fűtés ! Plusz 8 fok alatt indítás után bekapcsol , és addig melegíti a vizet míg el nem éri a 90 fokot ! van egy kitt hozzá 70 valahány ezerért , két távirányítóval , és akkor válik teljes értékű álló főtéssé ha beszerelik , és az agyával is közlik hogy hánytak bele ilyet ! Én kihagytam ezt az olcsó opciót !
Dehogyis, a vizet csak nagyon kevésben fűti és az sem mükszik jól, sok áramot eszik meg ilyenek, nekem volt olyan mercim amiben az volt és nem lehetett nagyon használni mert lezabálta 1-2 nap alatt az akksikat míg a levegősek napokig elmennek indítás nélkül és utántöltés nélkül.
Kamionoknál autókban mindegyik a vizet fűti, kb 1litert zabál meg egy óra alatt. A sharanban gyárilag csak akkor kapcsol ha jár a motor, 0-5fokban 10perc járatás után 90-en áll a víz és olyan 70-en az olaj. Nem tesz jót neki a hidegjáratás de még mindig jobb mintha hidegen indulnék vele a 3tonnával. Meg menetközben is van hogy elindul, 2fűtőradiátor, pd-nek nagyon kicsi a veszteséghőlye, baromi nagy bodé.
Itt egy újabb kínai: http://totalbike.hu/hirek/2018/01/03/kinai_v2-esekkel_fog_feltamadni_az_swm/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
....nem tudom jó lesz-e, de ha árban nem lesz legalább fele a mostani legolcsóbbnak akkor nem nagyon kéne.
Hát a fene tudja, nem tudom mire akarnád használni és mennyire vagy vaddisznó az úton, de én sajnos hajlamos vagyok menni is vele és nekem elég, egyik lányom fiúja az utolsókból vett egy újat az 1.2-essel, háááát nem éreztem sokkal jobbnak pedig igyekeztem kitaposni a belét.
De az a motort melegíti vagy a fülkét? Az állófűtés az utasteret fűti a motor előmelegítő meg azt, igen tényleg van jó pár éve a legtöbben és azzal nincs is gáz, csak be kell indítani fél órával az indulás előtt, nincs olyan, hogy jaj vaze, elkések ezért beugrok és rögtön indulok.
Ne vegyél vivarot. Meg trafficot se. Meg a Nissan faszságát se. Az első lökhárító kivételével az utolsó csavarig megegyeznek, de épp ezért nem is gazdaságos fenntartani.
"Nem szeret" menni, hiába 92 LE és ha megpróbálják fickósabban hajtani, akkor egy benzintemető. Az Ignisnek jobb motorja volt (szívó oldali VVT), nem tudom ebbe miért nem azt tették? Az új, 1,2-es motor viszont zseniális lett.
10 éves alsó kategóriás autóért nem adunk ennyit. Vagy ahhoz már tényleg toppon kell lennie.
Nem rossza amúgy az a Polo, csak tényleg fapados, de inkább ez mint a Skoda, amit szándékosan elecsesztek, hogy ne legyen azért teljesen konkurencia a VW-nak.
Havonta azért 2-3x el kell menni konyhákért,néha beesik valami egyszerűbb fuvar.A platós meg hát esőben szar.
Ezért vagyok tanácstalan.
Majd megoldódik és marad a jazz.
Kályhával? Motor melegítővel? Maradnék kisautónál a benyásnál. TGK-nál sajnos nincs választás ha csak nem kezdek újra ZIL-el járni, de ahhoz már nincs alkatrész.
Meg se néztem volna csak asszony basztatott hogy az ilyen templomba járós kocsi volt és nem csórók hogy ne telljen olajcserére
Mert ismerte az eladót mert falubéli volt
Arra meg már az nem gazdaságos bár ha csak évente párszor mész messzebb vele akkor az nem nagy költség és jóval olcsóbb egy benyás mint a diesel és meghálálja a sokkal kisebb szerviz igénnyel. Én napi 100-at ingázok és gázos autóval teszem ezt több mint mésfél éve előtte volt 2 diesel, rossz és még rosszabb pedig fiatalabb volt mint a mostani ignác, na most az ignácban rohadt sok km van és még mindig megy, a dieselekben fele annyi sem volt mégis állandóan szarok voltak és a gáz már nem több mint a gázolaj, most annyiba kerül mint azokkal 100 km. Így ha esetleg vennél egy 2.4-es benyás Hiace-t és gázosítanád kb. ugyanott lennél vele mint a diesellel csak éppen annak hibái nélkül.
Olyan komolyan mondta a másfél millát hogy rá sem kérdeztem, csak vettem a mély levegőt
Gondolon nem kínai piac amikot a 600 forintos cipőt végül 200ért vittük
....nem tudom jó lesz-e, de ha árban nem lesz legalább fele a mostani legolcsóbbnak akkor nem nagyon kéne.
Nem rossza amúgy az a Polo, csak tényleg fapados, de inkább ez mint a Skoda, amit szándékosan elecsesztek, hogy ne legyen azért teljesen konkurencia a VW-nak.
Ezért vagyok tanácstalan.
Majd megoldódik és marad a jazz.
Mert ismerte az eladót mert falubéli volt
Gondolon nem kínai piac amikot a 600 forintos cipőt végül 200ért vittük
https://csillagpor.hu/remek/pr...