Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kurva életbe! Torrentes? Segíts légyszives. Magyart akartam letölteni, sikerült is, de nem indítja el mert 2017 januárjától megszűnt vagy mi a problémája. A másik gépen működött, de már ott is azt írja hogy a .exe fájl megáltozott vagy valami ilyesmit.
nem vagyok informatikus de nekem sikerült a w7-re
Informatikusok, a movie makert nem lehet valahogy kijátszani? Tökéletesen elég lene nekem az a program de ugye 17 januártól nem lehet telepíteni
Szevasztkok. Csak jöttem láttam körbe néztem és megyek is tovább. Remélem mindenkinek jól telik eddig az új év.
Ja, kicsesztek velem rendesen ezzel. Diszlexiásként a ciril karakterek külön élmény volt. Azóta már elolvasni sem tudom, pár szó lehet még beugorna ha hallanám, de soha nem találkozok vele, vagyis tök felesleges volt.
Angolnak/németnek több értelme lett volna de azt csak a csókosok tanulhatták. Középiskolában is csak alibi tantárgy volt, már a tanárnak. Nem igazán volt hatékony. Gyakorlatilag az internetről, szakkönyvekből, meg a filmekből tanultam angolul. És bár elég jó szókincsem van a gyilkossági nyomozással kapcsolatban, de igazán soha nem tanultam meg. Tesóm aki végig angolt tanult szinte az óvodától, pedig anyanyelvi szinten társalog, elég jól is keres vele...mondjuk ez a része nem vonz amúgy csak irtó praktikus lenne.
Félre kell dugni
Mellékesen megjegyezném hogy egy kekszes vödör vizet meg tudok emelni a,nyelvemmel, ez azért jelen valamit a 2 perc mellé
Ini, pont Te nem érted? Gondolom, ezek a "gumipöcsök" a 2perces kategóriát képviselő férjek mellett szenvedő feleségeknek készülnek.
Sose értettem mi készteti a nőket hogy egy ilyen gumipöccsel dugjanak
Elég erős túlkínálat van farok téren aztán nekik az sem elég?
Floridából elszármazott
De Te magyar vagy ugye!
Ha úgy adódna, hogy valamit gyártatni kéne, ÉN Magyarországon gyártatnám le. Hatalmas adókedvezmény, minőségi munka, mindez minimálbér alatti fizetésekért.. Hát hogyne..

http://youtu.be/6bs4zQAUmrU;has_verified=1#_=_
Nemrég néztem egy német filmet ahol munkatáborba vitték a,népet
Ott oroszul beszéltek a,filmben is és,meglepően sok dolgot megértettem
Azért 8 év orosz nyelvtanulás nem múlik el nyomtalanul
Amúgy ez az orosz nyelv még mindig szimpatikusabb mint a,német, nekem nagyon bassza a fülem a német duma
Elég nagy baj ez ha minden igaz általánosban még tanulnod kellet 1-2 évet
Ha a derüs jövőre gondolok akkor lehet érdemes lesz ráfeküdni vagy erre, vagy a kínaira
Jon a 7.
Es hol van ez? Nem túl erős az oroszom.
6 könyv? Én csak 4et olvastam. 4. Elég béna volt azota nem kerestem rá. Azt hittem az az utolsó.
Meg a gyökér porgok.
Ó, bakker, nézegetve a világhálót, a sziget ismerősnek tűnt mondom nem itt verte a csutáját a Lüke?

http://daypic.ru/nature/135165...

És lám, tényleg.
A térség sorozat.A fumax kiado adja ki.
Mi a címe? A filmnek/könyvnek?
Sajnos én a mínusz tartományban vagyok az akaratommal, értve mint aki hatással van az eseményekre.
Persze nem akarok, mondjuk a védőoltást sem akarom meg a fogorvost sem, aztán mégis. Ami jön az jönni is fog. Csak ne fájjon.
A kovetkezo reszben mar kap egy sinagyut is.Az a tuti cucc.Mar a hatodik resznel tartok konyvben.
Utóbbi időben ez a legjobb sci-fi
Elfogadnám én is ezt a hajót. Elég erős fegyverzete van hogy az önkormányzat ne tudja behajtani a súlyadót és a rendőrnek se kelljen megállni