Igen, sajnos a legtöbb kajálda telinyomja ezekkel, mert úgy olcsó meg laktató. A mirelitt kajákkal is ez a baj, mert ahol meg jó az meg drága is. Így egy kicsit macerás egészségesen élni.
Csirkecomb filé, bőr nélkül roston, kis kakukfű, meg bazsalikom, olivába, vörösbor rá, teflonserpenyőben kisütöd, mellé dobsz fagyasztott zöldség keveréket, kis vajat rá, meg fűszereket, mire kiolvad a zöldség a csirke is jó lesz. 10 perc. Kurvajó kaja, és ebből bezabálhatsz
de mint írtam a csirke gyors kész volt
múlt évben csináltam 10 kiló marhafasírtot avval elbaszakodtam egy teljes délutánt amire kész lett, az ideg megevett mire megsütöttem
nekem a 19km 50 perc volt, de full nyugiba tekertem
monti-vékony gumi kombóval
nem volt kényelmes de kibírható volt
múlt évben akartam venni egy crosstrekkinget, csak kellemetlen emberek jöttek a szomszédba és gyors kellett csinálnom egy 2 méteres teli kerítést a szövöttdrót helyett
most az asszonyt hizlalom mert elég rozoga szegényke de nagyon berzenkedik a sok hús miatt, ezek a nők dilisek szinte egyik se szereti a húst.......
Nem muszáj egysíkúan enni. Hal, marha, sovány disznó, mind jó erre, sőt ha nagyon tolod, akkor fehérje port is kell, mert másként tényleg csirkemérgezést kapsz. Én teljesen rászoktam hogy saját magam csinálom a kaját, és akkor tetszőlegesen variálhattam, így nem unja meg az ember.
Jamie Oliver is megirigyelte volna, olyan jó kajákat ettem amíg fogyóztam
Pedig van benne ráció.
A kalóriát az izomtömeg használja akár TV nézés közben is.
Kisebb az izomtömeg, nehezebben fogysz, akármit csinálsz.
Aztán ha már van izom, akkor a sport is sokkal kisebb erőfeszítésedbe fog kerülni.
Mondjuk amit mondtál a melóba bringázás szerintem egy nagyon jó dolog. Én is erre szoktam ráállni. 25km, 20km/h átlaggal utána bármit ehetek :D
Ön sanyargatásnak semmi értelme nincs.
Persze észrevettem magamon, hogy ilyen zabálós hónap után állandóan ennék, pedig nem is vagyok éhes. Akkor 24 nagyon minimálisat eszek, úgy hogy éhezzek, utána meg már elmúlik ez a zabálási kényszer, és nem okoz gondot a normális étrend.
Persze a mozgás az mindig jó, de a kajára is figyelj. Én úgy híztam 2 kilót, hogy 30méteres köteleken mászkáltam fel le. Izmos is lettem meg jó kondiba kerülte, de nem lettem soványabb.
Kaloriabazis.hu elég jól segít a jó úton maradni. Heti fél kilót erőlködés nélkül le tudtam adni, pedig rajtam még annyi felesleg sincs.
van az alap ketogén diéta(anno az epilepsziásoknak találták ki) ami azért elég kemény, plusz ez a koleszterines szarság miatt nagyon meg kell válogatni a zsírbevitelt
aztán ebből alakult ki sok féle diéta atkinson paleo stbstb
sajnos jóval drágább ez az étrend mint a lisztes-cukros és sokkal több idő elkészíteni
ebből a szempontból is jobb a csirke-rizs mert olcsó(nekem valami 700ft volt a napi kajám pár éve) gyors kész van (max egy óra melló 2 napra)
Tudják. Csak nem biztos hogy érdemes annyit rád költeni hogy pontosan meghatározzák, amikor úgy az a vége hogy nyomni kell beléd az inzulint.
Részben genetika, nagyobb részben életmód. Plusz ugye az, hogy régen a cukorbetegek előbb elhaláloztak minthogy tovább adhatták volna a génjeiket, így viszonylag ritka betegség volt.
Ez a mostanában divatos "paleo étrend", amúgy tényleg tök jó. Céges étteremben van külön ilyen, és nagyon jó kajákat csinálnak. Nem ilyen liszttel telinyomott tökfőzeléket, hanem zöldség, roston hús, magvak, gyümölcsök különböző variációi.
múlt évben csináltam 10 kiló marhafasírtot avval elbaszakodtam egy teljes délutánt amire kész lett, az ideg megevett mire megsütöttem
monti-vékony gumi kombóval
nem volt kényelmes de kibírható volt
múlt évben akartam venni egy crosstrekkinget, csak kellemetlen emberek jöttek a szomszédba és gyors kellett csinálnom egy 2 méteres teli kerítést a szövöttdrót helyett
most az asszonyt hizlalom mert elég rozoga szegényke de nagyon berzenkedik a sok hús miatt, ezek a nők dilisek szinte egyik se szereti a húst.......
Jamie Oliver is megirigyelte volna, olyan jó kajákat ettem amíg fogyóztam
A kalóriát az izomtömeg használja akár TV nézés közben is.
Kisebb az izomtömeg, nehezebben fogysz, akármit csinálsz.
Aztán ha már van izom, akkor a sport is sokkal kisebb erőfeszítésedbe fog kerülni.
Mondjuk amit mondtál a melóba bringázás szerintem egy nagyon jó dolog. Én is erre szoktam ráállni. 25km, 20km/h átlaggal utána bármit ehetek :D
Persze észrevettem magamon, hogy ilyen zabálós hónap után állandóan ennék, pedig nem is vagyok éhes. Akkor 24 nagyon minimálisat eszek, úgy hogy éhezzek, utána meg már elmúlik ez a zabálási kényszer, és nem okoz gondot a normális étrend.
Persze a mozgás az mindig jó, de a kajára is figyelj. Én úgy híztam 2 kilót, hogy 30méteres köteleken mászkáltam fel le. Izmos is lettem meg jó kondiba kerülte, de nem lettem soványabb.
Kaloriabazis.hu elég jól segít a jó úton maradni. Heti fél kilót erőlködés nélkül le tudtam adni, pedig rajtam még annyi felesleg sincs.
aztán ebből alakult ki sok féle diéta atkinson paleo stbstb
sajnos jóval drágább ez az étrend mint a lisztes-cukros és sokkal több idő elkészíteni
ebből a szempontból is jobb a csirke-rizs mert olcsó(nekem valami 700ft volt a napi kajám pár éve) gyors kész van (max egy óra melló 2 napra)
Részben genetika, nagyobb részben életmód. Plusz ugye az, hogy régen a cukorbetegek előbb elhaláloztak minthogy tovább adhatták volna a génjeiket, így viszonylag ritka betegség volt.
a biciklisek keményen tolják
http://youtu.be/2eDc5ZU8zRA