Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az már most is sokba fog kerülni, mert ősrégi a kazánom.
Több milla lenne lecserélni, mert a kémény is régi, az sem felel meg a kondenzációshoz.
Szonda lesz,vagy csövet raktok le?
Azért egy nagyobb generátort vegyél.
A hőszivattyú és az elmü nem mindig barátok.
Értem. Egy hőszivattyús rendszer mennyibe kerül cakpakk?
Be lesz fedve a háztető napelemmel.
A fűtés hőszivattyús lesz, mert így gyakorlatilag ingyen fűtök.
Innentől kezdve a gáz felesleges.
Tartaléknak meg ott van a fatüzelés, ha valami probléma lenne.
Végeredményben egy rohadék szolgáltatóval kevesebb pofázik nekem.
Van pár 100 Nm amin ignerrős szellemem és testem fejlődik.
Inkább csak zád el a csapot:) Visszaköttetni se lesz olcsó ha mégis kell.
Gázt miért akarod kiköttetni?
Mondjuk ilyet én is láttam amikor Rózsadombon melóztunk. Esett a hó, fehér a város, a csávó meg nyírta a zöldellő füvet, mert fűtve volt, hogy télen is működjön
Szűk a járda, de motorral még elférsz
ennyi.
Bár én ki akarom köttetni a gázt, azért is nem tervezek vele.
motorral is lehet?
Meg minek tennék be külön kazánt amikor van? Tényleg csak egy hőcserélő és szivattyún múlik, de a villanydrót akkor is jóval egyszerűbb.
Akkor gyere lapátolni. Szellemi és testi fejlődés biztosított, fizetés nem
Ja, durva milyen gyatra Photoshop munka
Elég ránézni a képre..... Na mindegy, ez ilyen.
Elég csak átnézni a műmájer meseíróba. Ott vannak szép ps-ek.
volt többi része is , de lusta voltam feltölteni azokat is, akkor is durva :)) ( egyébként nem néztem meg részletesen, MAMI kódolok meg főzök közben)
Pedig ha csak egy picit figyelmesebben nézi az ember annyira látszik hogy egy gyenge PS csak hiszen nincs meg a bal oldali henger meg a burkolatok belső fele meg semmi. Ennél azért sokkal szebb PS-eket is látni.
Jaja. Facebookon is benyalták sokan, jókat röhögtem magamban.
Pannónia Studió
miféle stúdió az?
gyerekem operatőrnek készül aztán nemigen lehet ilyesmi céggel kontaktot felvenni
Itthon homokot szoktam kiszorni amikor csúszos,de 2x 2700nm parkolóban kicsit agresszivan kell kezelnem hogy letudjuk bonyolitani a forgalma a studióban. És sajnos a sorompó amin bejönnek egy kb 30' emelkedön van. Ott lehet gyakorolni az elindulás ja és viacolor az egész.
Látom Te is falun nőttél fel :) Valóban nagyon hatásos a hamu, apám mindig ezzel oldotta meg a sikosságmentesitést, és úgy van ahogy irtad.