Sok szerencsét és száraz utakat hozzá! Nem a ruha fűtése lesz a gond, hanem az út csúszóssága, jegessége ! Azt kellene valahogy megszüntetni. Napsütötte szép jó reggelt kívánok !
Tesztnek kellett ez a led, 3db valami 1500ft volt
De rendelek inkább 10db 10w ledet annak szerintem elég lesz a kisebb hűtés is, az kb 3500ft lesz
Amúgy a garázsba kell ott zöröghet
Igen ebben sajnos igazat adok. Laller hajlamos átesni a ló túloldalára. Ezért i nem kívántam ebbe most beleszólni mert nem láttam most értelmét. Ilyennel sosem szabad még viccelődni sem mert mindannyiunk veszített már el motoros barátot. Ki nyeregben ki máshogy de egyik verzió sem jó.
Nem számít. De ha ezt a kamionmatrica kívánot visszaengedik akkor lèptem. Idèn elmenet egy cimbi három gyereket hagyva legkisebb 1,5 hónapos. Nekem ehhez nincs gyomrom.
Pl, most Lalit és Zolit is letiltottam amíg le nem nyugszanak, mert bár nincs különösebb bajom velük, de nem érdekelt, mit veszekednek, ellenben a többiekkel nem lehetett normálisan kommunikálni, így meg teljesen jól átlátható maradt a fórum nélkülük.
Én inkább úgy tekintek erre mint a reklám vagy spam szűrőre.
Plusz az sem hátrány, hogy a galériákhoz sem tudnak kommentelni a letiltottak, így nem tudják szét floodolni.
Nem igazán. Olyan embereket tiltottam le aki nem mondott még olyat ami érdekelne.
Ennélfogva kilépni sem kell, mert úgy is tudom nagyjából mit írhatott, ha más nem a válaszokból.
Aztán amikor úgy indítom el a böngészőt, néha belefutok hogy nem lépett be, olyankor meg amúgy is látom és megnyugodtam hogy még mindig nem változtak
Van "téli" gumi a pinken , susi-n nem lesz x11-en sem...