Utálom a telet / havat, szóval az engem nem vonz semennyire. Mivel jövőre a sátorozás is a program része lesz (kizárólag rendes, hivatalos kempingekben), így csak a nyár jöhet számításba.
5 májusból 4x lehet pádison havat találni, hol többet hol kevesebbet, néha még hóesésben is sikerül menni
fogarasra augusztusba kell menni, csak ki kell figyelni előtte 1-2 nappal ne legyen nagy eső, transalpinán néha van némi földcsuszamlás vadabb esők után és áll a forgalom pár napot
Május? Az még nekem korán van - akkor nem fogunk kint találkozni. Jövőre is Erdély a terv, de most északra, Máramarossziget környékére szeretnék koncentrálna. hazafelé persze útba esjtve a Transzfogarast és a Transzalpinát is, csak fordított irányban.
én is azt terveztem hogy a vasúttól megyek nyugdíjba
aztán amire felesznéltem már a 2. kft-be szerveztek át, aztán amikor vissza akartak szerveni az elsőbe kiderült hogy egy jogaszabály változás miatt nem vagyok alkalmas a melóra amit majd 20 évig csináltam
Nem csak egy Programfejlesztő informatikus szakirányú szakközepes érettségim van meg akad pár OKJ-s végzettségem pl Marketing PR többek között. De majd idővel szerintem ha fasza stabiil lesz a helyem lehet visszaülök az iskolapadba valami kommunikácói szakirányon vagy valami Reál szakon. Mert ezeket kirázom amúgy kisújjamból csak lusta vagyok. Az eszem meg van hozzá csak lusta vagyok.
fogarasra augusztusba kell menni, csak ki kell figyelni előtte 1-2 nappal ne legyen nagy eső, transalpinán néha van némi földcsuszamlás vadabb esők után és áll a forgalom pár napot
Kis csipkelődés csak.
Tudom hogy Te fanatik vagy, de ezt a labdát muszáj volt leütni.
Azért meg nem rakom fel, hogy gpilot beleálljon, hogy ezek nem művészi fotók.
Szólj előtte!
aztán amire felesznéltem már a 2. kft-be szerveztek át, aztán amikor vissza akartak szerveni az elsőbe kiderült hogy egy jogaszabály változás miatt nem vagyok alkalmas a melóra amit majd 20 évig csináltam
Te egyébként felsőfokot végeztél, nem?