Ezt már nálad sokkal értelmesebb és a motoros társadalom által sokkal jobban megbecsült tagja is megmondta. Innentől kezdve a Te vélemyényed nem számít.
A vicces az hogy volt nála egy 2005 utáni speed és akart de nemigen tudott belekötni.
Viszont míg az említett márkákról ugye mindenkinek van sajátkezi............ja az nem de haver,ismerős,szomszéd,postás,a másik falu menőjétől hiteles és objektív vélemény így azok szarok.
Addig a triumph az bugyigyár.................szóval nincs és remélem sose lesz senkinek.Nem akarok minden úton belebotlani százszámra elégedett tulajokba.
Az meg van, hogy feljön az oldalra egy új júzer és azt látja, hogy egy motor nélküli tacsi és egy olyan motortesztelő osztja az észt, akit ha megkérdezed, hogy hol olvashatnád az általa írt MOTOR teszteket, akkor belinkel neked alkoholos filc és lotus kence leírásnak is alig nevezhető valamit Ezek után többször csekkolja, hogy tényleg a motoros fórum címét ütötte-e be, majd szomorúan konstatálja, hogy meghekkelték az oldalt
Zsír! Keress már egy linket hozzá nekem, látom most van időd az enyém nem lett jó :( működne de nincs kedvem tökölni vele, meg ugye meg kell rendelni azonnal az elsőt amit találok
Kamera specifikus ? Hero 4-est ha minden igaz kicseréltetem egy 6-osra, úgy hogy egy 10esembe fog kerülni.
Viszont míg az említett márkákról ugye mindenkinek van sajátkezi............ja az nem de haver,ismerős,szomszéd,postás,a másik falu menőjétől hiteles és objektív vélemény így azok szarok.
Addig a triumph az bugyigyár.................szóval nincs és remélem sose lesz senkinek.Nem akarok minden úton belebotlani százszámra elégedett tulajokba.
https://www.ebay.com/itm/SOOCO...
Kamera specifikus ? Hero 4-est ha minden igaz kicseréltetem egy 6-osra, úgy hogy egy 10esembe fog kerülni.
A girod megjött már vagy elveszett a vámon ?