Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az adatlapján nincs kép.
Mutatta premierplánba.
Nem tudom milyen az arcberendezése.
Ja dúrva a szőrmók pofája!
elmentél legelni vagy miii? most nézem smst
Lehet nem szokott tükörbe nézni.
Én minden nap.
Hogy csinálod?
ja jó, minnyá'
Helyrepofoztam az eszközeim hívhatsz ha akarsz. (elvileg)
Mi az hiányzik ? Ha ennyire nagyon szükség van rá ígérem hogy hetente egyszer jelentkezek valamivel ami felbaszta az agyam. Nem viselném el ha a szociális egyensúlyotok megborulna a nyavalygásom hiányában
Az enyém is ebayes tokban van meg ebayes folia van rajta, nagyon sokszor megvédte. Kiesett kb 60nal a motor kormánytáskájából, az alu házon lett is egy csúnya nyom de ezen kívül semmi baja, viszont ez miatt nem cserélték újra.
7-8-x ez már szerintem csak parasztvakítás, kell a presztízs miatt.
Panaszkoggyá 1000el...
Na hát most van kb a faszom tele az egésszel. Múlt hét péntek óta hol van netem hol nem. Közben beszarta magát az almás nokija bár azt életre leheltem az előbb. Közben a netem is visszajött. Úgy érzem lassan a környezetem is kivet magából mint valami idegen tárgyat a gazdatest. Most hirtelen meg a bőség zavarában nem is tudom mihez kezdjek net is van TV is van a mobilom is újra él. Lányos zavaromban nem is tudom mihez kezdjek hirtelen
Nekem bratyóm rajfonfan...
Kollegám most nevezett be 8 +-ra. Mekkora egy batár. Tett rá egy üvegfóliát, meg egy 500 Ft-os szilikontokot. Az előzőt is bepókhálózta.
Köszönöm!
Próbáltam kiragadni abból a néhányból ami készült azon a meglehetősen meleg augusztusi napon.
Nem vagyok fanatikus, de ami jó az jó. És mióta ios11 van, egy szar.
Fel is hajtom a ponyvát minden nap.
Èlőbe mutatósabb a kawa mit kèpen.
Jóvanna èn kèrek suldigungot.
Szerinted milyen művészi értéket képviselnek ezek a képek? :