Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most jön egy hatalmas csend, aztán megjönnek a talpnyalói és elkezdik hogy mi most milyen jól egymásra találtunk és nyalunk egymásnak...
Ha találsz fűtött agyat,azt is szerezz be egyet mindenféleképpen.

Te,már eleve úgy toltad ide a pofikád,hogy nem voltál kíváncsi senkinek sem a véleményére.Ezek után még Te hőbörögsz?
Ja és elég hamar reagáltál, biztos csak véletlen léptil ki csekkolni. Húúú, de primitív............
Primitív vagy igen, mert Én veled ellentétben TUDOM, hogy az egy szar, és ehhez nem kell még csak élőben látnom sem.
Ennyi...... Aki nem tudja, hogy miért jön naponta a galéria, annak fuck off..... Primitív az összes. Képtelenek vagytok gondolkodni!! Aki nem tudja, hogy miért nem töltök fel 43 naponta semmit, az hülye mind, az összes. Szánalmasak vagytok, és egyben viccesek is, ha ezt nem tudjátok....
még a suliban is megnéztük, és azt mondták teljesen rendben van, csak ijesztő a színe , amikor kölcsön kérik, primitív barom ....
Te aztán nagyon okos egy lány vagy. Szerinted mennyire idegesíted azokat akik undorítónak találnak ?! Feltöltöttél már megint több trágya, fos galériát amivel csak azt érted el hogy az oldalt lehúztad hísz feljön ide egy nem a talpnyalód és azt látja hogy egy bánatos arcú nem épp szép, kisebbségi és még sok komplexussal rendekező nő feltölt ide egy csomó szemetet a szar életéről. (Ha ezt tennéd úgy hogy élesek lennének illetve beállított képek akkor lenne benne tisztelni való hogy tudsz fotózni, de azt se tudsz mert a 80éves papám jobb képeket csinál)
Engem személy szerint kurvára nem érdekel, meg se nyitom a galériáidat, de igen zavar, nagyon zavar hogy a jó galériák helyett ilyen szarokkal van tele az oldal.
"Látod, ez a baj Veled. Az a szerszámkészlet nem azért gagyi, mert pink, hanem mert csak simán gagyi. Ha fekete lenne is gagyi lenne. És mikor ez közölve van veled, akkor az az ember primitív, szar alak." kaptam messengeren...

Miért bazmeg te forgatod a kezedben, próbáltad? Akkor ne véleményezd! PRIMITÍV !!!
Látod, ez a baj Veled. Az a szerszámkészlet nem azért gagyi, mert pink, hanem mert csak simán gagyi. Ha fekete lenne is gagyi lenne. És mikor ez közölve van veled, akkor az az ember primitív, szar alak.
Pusztul ez a világ nagyon csúnyán. Aztán azt mondtátok hogy az y meg z vagy melyik generációk az egyre hülyébbek. Hát itt megmutatjátok hogy vannak idősebbek is bőven akik hülyék az élethez de az egójuk az egekben van.
sztem fogalmuk sincs, miért jön naponta mostanában egy galéria; képtelenek gondolkozni, vagy ha mégis, csak a primitív szintjükön , ami szörnyű és egyben szánalmas , de mindenképp vicces.
a miért meg pofa egyszerű: buta , irigy, nincs jobb dolga, értéktelen és érdemtelen; primitív.
már tegnap kellett volna neked, fasznak szarakodtál itt, Zolikával... gondolom... aki szerint mert egy szerszám pink, akkor már nem használható, tele van az oldal értelmi szintűekkel, ugyanakkor aki ide feljön, az tisztában is van vele, mibe ugrik bele! Én is tudtam annó, bár jobbra számítottam :) Rengeteg bugyuta, szánalmas, alpári, arctalan, gerinctelen van itt, de!!! sok jószívű, kedves, intelligens is, na ezekkel kell "foglalkozni"! A másik , amit sajnálok, sokan nem tudják hol a határ és meddig, és kibe kötnek bele, nem kéne....
Lehet követni fogom a példádat Pinki, nem is olyan rossz ez a letiltom dolog.
Az összes agyhalott azt hiszi, hogy én kezdem a vitákat, holott mindig elsőként a nekem címzett, vagy bugyuta módon utalgatott szar dumákra válaszolok.
Egyelőre szórakoztat, hogy nem veszik észre, hogy kizárólag ők generálják a vitát. Ha már nem mulattat a vergődésük, kipróbálom ezt a tiltásos dolgot.
"Bár ln olyan 2-300 embert "ismerek" már innen. "

Legyen akkor már 4-500. Az sokkal jobban hangzik.
Így igaz, arctalan tömeg... Bár ln olyan 2-300 embert "ismerek" már innen.

Én is így vagyok vele, önmagam adom. Vki bírja, vki nem, nem kötelező nézni... :) ( Azt aláírom, hogy sok vagyok, tisztában vagyok magammal)
Azt sem tudja senki kicsoda igazából, még a nemét sem, de igazából nem is érdekel már. Nekem ott a pofám az vagyok akit láttok bárkinek magdom vagy más adja meg az elérhetőségem ismernek már páran személyesen is az oldalon. Élőben is ugyanazt adom mint itt.
Sajnálatos. A kisgyökeret már rég tiltottam én is, azt véletlenül pont olvastam. Hát kivántam is sok mondent neki. Elég sok kiderült már róla, bár azt se tudom mit kötekedik itt mindenkivel állandóan hisz motorja sincs. Meg igazán nem is volt sose.
A kapcsoóüzemű tápokban mindben van. Szedj szét néhány LED tápot, laptop tápot stb. Van bennük.egy kisméretü trafo. A tápegység nagyfrekvencián műkődik, ezért is más a trafó mérete. Továbbá a sima trafósra is kikerülhet a hálózati fesz ha leég, egyedül a biztonsági trafó tud megvédeni meghibásodás esetén a rázástól. Az meg ritka dolog.
Á, nem. nem lépegetsz ki. Sőt leszarod. Ez megint nagyon szép magasröptő duma, de öngól. Mert ugye ha nem lépsz kl, akkor nem is láthatod, hogy ki az aki már normális (bár ez a Te értékrendet szerint csak annyit jelent, hogy egyetért veled) és vissza lehet "engedni".
én sem lépegetek ki sosem, azért tiltom, mert leszarom, akkor mit nézegetném külön?! Idővel 1-2 embert vissza szoktam venni, ha látom, hogy tud kulturált lenni, beszélgetni, stb.
Köszönöm szépen jókívánságod!