süss ki 10 adagot aztán tedd be a fagyba
én úgy szoktam az ilyen szarolós cuccokkal
most is van bent vagy 8 kiló fasírt
de a rántott sajot is megcsinálunk egy gurigával ami elszaródik ott helyben megesszük a szépek meg a fagyra, aztán van mit enni
Baszki a panír alkatrészit nem ismertem minden azaz azoknak az arányait. Mert pl mivel sütőpor is van a panírban amit forró olajba teszel be. Így nem árt meg eltalálni az arányt mert ha elbaszod őgy felköpködi az olajat a kezedre mint az állat. Amúgy mindent meg tudok csinálni csak azt mondtam hogy 2 adagért nem érdemes pancsolni. De mondjuk 10 emberre valóért már igen. Mert ugyan akkor panccsal jár mint 2 adag.
a legjobb lenne egy 230v-os venti
de az alin ezek 10+ dollár aztán ennyit nem ér az egész, a 12v venti meg 2 dollár
plusz még nem is biztos hogy fasza lesz ez a led fény mert kurvára nem szórja a fényt és nagyon zavaró éles kontúr az árnyék
a neon sokkal jobban szórja a fényt így noncs olyan éles árnyék
Persze egy adagnak nem éri meg de mondjuk egy haveri társaságnak már lehet hogy érdemes megcsinálni. Meg amúgy szívesen főzök. De tény egy vagy 2 adagig nem éri meg belekezdeni sem.
Ini, kicsit utánaolvastam a dolognak. 100mA , tehát 0,1 A fölött kb nem érdemes Trafó nélküli kapcsolásokban gondolkodni, mert azok a szükséges kondenzátorok miatt ugyanakkorák, vagy esetleg még nagyobbak,m int a normál Trafós megoldások.
Az ami az 50 wattot meghajta kb akkora sincs mint egy családi gyufásdoboz. Attol sokkal kisebbet nem kaosz, mert a telefontöltö néhány watt ez meg nem:) és ráadásul teljesen más a feladata,nemcsak a12v elöállitása. A led nem a feszültség nagyságától világit, ami ráadásul a felhasználási ponzon mégcsak nem is 12 v hanem az átfolyó áram nagyságától. Milyen lámpa egyébént,és mennyi hely lenne a meghajtónak?
nem fér el
vettem 50w-os ledet de durván melegszik, és kellene pár pc táp venti a hűtéshez
de a trafónak már nincs helye, ha a telefon töltőt meg tudják csinálni 5 alkatrészből akkor csak van valami megoldás, csak nem udom hogy keressem
én úgy szoktam az ilyen szarolós cuccokkal
most is van bent vagy 8 kiló fasírt
de a rántott sajot is megcsinálunk egy gurigával ami elszaródik ott helyben megesszük a szépek meg a fagyra, aztán van mit enni