Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

süss ki 10 adagot aztán tedd be a fagyba
én úgy szoktam az ilyen szarolós cuccokkal
most is van bent vagy 8 kiló fasírt
de a rántott sajot is megcsinálunk egy gurigával ami elszaródik ott helyben megesszük a szépek meg a fagyra, aztán van mit enni
mire használod ezt a ledet?
Baszki a panír alkatrészit nem ismertem minden azaz azoknak az arányait. Mert pl mivel sütőpor is van a panírban amit forró olajba teszel be. Így nem árt meg eltalálni az arányt mert ha elbaszod őgy felköpködi az olajat a kezedre mint az állat. Amúgy mindent meg tudok csinálni csak azt mondtam hogy 2 adagért nem érdemes pancsolni. De mondjuk 10 emberre valóért már igen. Mert ugyan akkor panccsal jár mint 2 adag.
mostanában én is lusta vagyok főzni
mondjuk ma vettem kiló disznó májat aztán azt rágcsálom félig átsült állapotban
a legjobb lenne egy 230v-os venti
de az alin ezek 10+ dollár aztán ennyit nem ér az egész, a 12v venti meg 2 dollár
plusz még nem is biztos hogy fasza lesz ez a led fény mert kurvára nem szórja a fényt és nagyon zavaró éles kontúr az árnyék
a neon sokkal jobban szórja a fényt így noncs olyan éles árnyék
Csak addig el kell jutni addig a pontig hogy meg akarom csinálni.
Itt bukik a project.
le van írva baszki hogy csináld........
ezeket a recepteket nőknek csinálják, ha azok fel tudják fogni csak sikerül neked is
Persze egy adagnak nem éri meg de mondjuk egy haveri társaságnak már lehet hogy érdemes megcsinálni. Meg amúgy szívesen főzök. De tény egy vagy 2 adagig nem éri meg belekezdeni sem.
Többnyire van.
Ez nem igaz. A kapcsolóüzemű táp teljesen másképp működik mint a vasmagos trafó.
Plusz még ha nincs galvanikus leválasztás, akkor agyon is qrhatja...
Ini, kicsit utánaolvastam a dolognak. 100mA , tehát 0,1 A fölött kb nem érdemes Trafó nélküli kapcsolásokban gondolkodni, mert azok a szükséges kondenzátorok miatt ugyanakkorák, vagy esetleg még nagyobbak,m int a normál Trafós megoldások.
Rendben, ha mégis kell, szólj.
Inkább veszek.
Egy ezres egy adag.Ugy nyomkodjak bele a dobozba annyit adnak.
Simán elég nekem is.
ha nem lehet egy ellenállással megcsinálni akkor inkább egy ilyen :
https://www.aliexpress.com/sto...
kb annyi lenne mint tőled a posta hozzánk
ez jó lesz nekem.. azt a panírt nem tudtam hogyan kell csinálni .
kameratáp. 12V 1 vagy 2 A, de megnézhetem, pont akkora mint a telefontöltő, konnektorba dugós. Ha kell még adok is mert itthon kell lennie vagy 3-nak.
jaaa
?
Inkább ázsiai.
A kínai jobb.
a led 230v-os csak a pc táp venti meghajtását kell megoldani aminek 0,14amper az áramfelévétele
Az ami az 50 wattot meghajta kb akkora sincs mint egy családi gyufásdoboz. Attol sokkal kisebbet nem kaosz, mert a telefontöltö néhány watt ez meg nem:) és ráadásul teljesen más a feladata,nemcsak a12v elöállitása. A led nem a feszültség nagyságától világit, ami ráadásul a felhasználási ponzon mégcsak nem is 12 v hanem az átfolyó áram nagyságától. Milyen lámpa egyébént,és mennyi hely lenne a meghajtónak?
nem fér el
vettem 50w-os ledet de durván melegszik, és kellene pár pc táp venti a hűtéshez
de a trafónak már nincs helye, ha a telefon töltőt meg tudják csinálni 5 alkatrészből akkor csak van valami megoldás, csak nem udom hogy keressem