Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem a zökkenőkkel van a baj, hanem ha hülyeségre megy el az ember munkája.
Pl. inkább cserélek forgóátmenetet a radaron (iszonyat szívás amúgy) hóesésben, mint az auditorokat kísérgessem és etessem őket a hülyeségekkel, mert érteni nem ért hozzá csak akadékoskodik, és csinálja a szart nekünk.

Eddig ugye az volt, hogy volt egy olajos hordónk és oda öntöttük a fáradt olajat.
Amikor megtelt elvitte egy erre szakosodott cég.
Kitalálták hogy nem tárolhatunk veszélyes hulladékot, ezért olajcsere után azonnal rakjuk le a cég hulladék tárolójába az olajat.
Oké, viszem az olajat, az illetékes meg dobott egy hátast mert nem tud vele mit kezdeni...szóval leadtunk pár jelképes doboz fáradtolajat, a többit meg öntjük a hordóba
minden jóra
Bevallom a villanydrót kicsit egyszerűbbnek tűnik, mint a csövezés, hőcserélő meg keringetőszivattyú.
Mégis mire gondolsz?
Ja meg 2 zsák cement a csomagtartóban
Felesleges. Kell egy külön kör hőcserélővel (ami fagyállóval van feltöltve).

Mivel felénk néha akkor is esik a hó a nem vagyok otthon (tehát be akarok állni) akár ki lehet egészíteni egy gsm egységgel. Felhívod és be kapcsolja a külső kör keringetését.

De ha csak akkor esik a hó ha bent állsz, akkor ez felesleges.
Vegyen a fene audit! Csak szervizeltem... épp akkor is szakadt a hó, és a gazdija kiváncsi volt h fel tud e menni, hááát nem
Garázs feljáronk meg beton kövekből van kialakitva, ha hirtelen sok eső jön akkor be is ázhatunk...
zsigulin anno murva gumi volt az elment mindenhol
Mindenki azt hiszi milyen sok fogyasztása van ennek, de ha belegondolsz amikor ki akarsz állni és esett a hó előtte akkor kell 1-1 órára bekapcsolni.
Namost azt a száz forintot bőven megéri ha nem nekem kell lapátolni
A villanyfűtés a ház körül jó dolog, csak a Galambos Lajostól licenszelni kell a költséghatékony kialakítást.
http://hellodelsomogy.hu/2015/...
Audira telik, de rámpa fűtésre nem?
Amúgy nem értem mit spóroltak a garázsajtó szélességgel nálunk is, mintha pénzbe került volna az a +10 centi.
Nekem mondjuk újra kell építeni a lejárót, szóval tuti rakok be fűtést, meg vezetősínt, aztán eshet rá a hó ha akar.
Miből sejtettem, hogy ott sem lesz zökkenőmentes egy-egy napod?
Ha hó lepi el a garázs feljárót, még egy quattro se jön fel! Legalábbis A6 quattronus se tudott
Szóval gyors söprés, aztán fent is vagyok
Lemenetel se eccerű, mert 2-2 centi van az ajtónál a tükröknek (kicsit szűk a hely) de a ladával keresztbe is beállók az nem széles jármü
A régi öregek azt mondják aki a diót leveri és a havat elhányja az nem folytatom mert még harc lesz.
Nálunk hajnalba -9volt kb 4 fél5 körül, mind a 8 zsebem teli volt slusszkulcs-al 300 buszt beinditani, csak a sofőrök ne sírjanak
május végéig biztosan el fog olvadni, mi a fenét szenvednél vele?
Baszki nem rég értem haza, semmi nem volt...
Most kinéztem és itten bacca meg már vagy 2-3cm esett
Megint mehetek havat hányni h kocsival fel tudjak álni
Áhhhh
Hát kedden pl kibaszott hideg volt Érden. Az biztos. Itt a Balatonon most határeset idő van.
Aaaazzzz bacna be
Itt még nem
2 napot bírjon már ki, aztán szakadhat ha akar...
Elég retkes vagyok így is melóba, nem kell még h a nyakamba hulljon a sok ganééééé
juhuuu!!!! Esik a hó, hnap motorozásON
gyakori eset