Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó de amikor te ott kezdtél akkor én még csak 9 éves voltam és ha jól számolóm még felső tagozatba sem jártam akkor az általános iskolában :-D
Félre ne értsd, nem mártíromkodásról van szó részemről, de nálunk azt nem lehet megcsinálni, hogy munkaidőben itt, vagy máshol lógjon az ember. És nem csak azért, mert mondjuk észrevennék, hanem mert a munka miatt képtelenség lenne. Néha még egy privát telefon se egyszerűen kivitelezhető. Néhány éve én is lépni akartam innen, mert már nagyon monoton és unalmas volt, (a fizikai részéről már nem is beszélve) de pont az nap, amikor mentem volna másik helyre érdeklődni, a közvetlen főnököm megkínált egy lehetőséggel, amit gyakorlatilag azóta is csinálok. Ez se annyira egyszerű, de legalább a testem nem építem még lejjebb.
hívlak bacod , nagy hírek vannak
Nekem áprilisban lesz 19-ève...
nekem az első perctől ez van
napi szinten a 60as iq-val rendelkező emberkék határozzák meg mit és mennyit dolgozzak
én meg röhögök rajtuk általában
igaz néha elönt a szar akkor azért egy vascsővel meg tudnám verni a bandát, de inkább kigondolok valami sunyi szopatást, amire az életbe nem jönnek rá hogy ez ki is lehetett
mondjuk ma felbasztak épp, de átruháztam a szar java részét másra és meg is van a boldogság, idén már úgysem dolgozok többet, addg meg elfelejtik a történetet
Eryk hidd el ezen a helyen is kellett de az utolsó 1 évben szinte képtelenség volt dolgozni. Mi ezt kézi irányításnak nevezzük azaz a főnök azt is meg akarta mondani mit gondoljunk. Semmit még levegőt sem volt szabad venni engedély nélkül. Ez az ami engem szépen lassan megőlt. De már vigyor van és bódottág. Szóval most jó :-)
15,5 év.
És itt tényleg kell dolgozni.
Így így. :-) már lassan 1 hete így közlekedem. Kurva jó. Basszus 8,5 év. Egész sokáíg bírtam. :-).
Operát használom.Firefox sajnos rég elesett nálam a böngészők harcában Chromon se tudtam,viszont sikerült egy másik gépen.Fura dolgok ezek
A Chrome meg minden vírust beenged - azzal is kellemesen el lehet tölteni az időt.
Ja, hogy már az se.
Milyen böngésződ van? Most a Firefox új változatai túl biztonságosak, azzal én is szívtam.
Legyen tánc vagy rózsaszín?
Igazából oda se jutok el,hogy a képeket feltudjam tölteni.Nem hogy az ellenőrzésig.De sebaj lehet az oldal rosszalkodik
Itt vagyok pár éve, kb. 10, pár hete írtam először hsz-t egy hírhez és elég sokára jelent meg az első, a továbbiak viszont azonnal.
Azért mert nem buzirózsaszín cuccot tolsz fel
Állítólag az felmegy minden nap
Szóval ha nem vagy buzi vagy hülye picsa várnod kell.....szép új világ.....
Dehogynem tudják, és szerintem alig várják
Ők a legnagyobb rajongóid, csak nem szocializálták őket és furán fejezik ki magukat.
Várj türelmesen. Előbb utóbb feldolgozza a szerver.
Miért nem tudok fényképeket felölteni?Valamit rosszul csinálok vagy a bannhammer csapott le rám?
Nem, ettől elvileg hosszabb a keze, mert állítólag nagyon messze elér.
Ez jubileumi kiadás
A logo nem stimmel.
A hosszúkezűre gondolsz?
Fikázott már engem sokmindenki.Elég nagy vagyok,túlélem.
Az, fehérnemű gyár, na de milyen fehérneműket gyárt