Azt mondták egy időben, hogy mi trollok tesszük tönkre az oldalt. De ez nélkülünk is egy süllyedő hajó. Időjárás jelentés, rózsaszín talpnyalás... ez van, hagyni kell süllyedni ezt az oldalt.
Senki nem kötelez, hogy itt töltsd a napodat! Nyugodtan lehet menni a Neked értelmileg megfelelő szintű oldalakra ! Soha nem értettem azokat akiknek nincs jobb dolguk mint másokat mocskolni. Pedig azzal csak a saját szintjüket mutatják be !
Nem akarok annyit kolbászolni, mert itt a faluk között van 3-5 kilométer , meg minek az a 25 fok, ha egyszer december van?? Még nem fagy ki a füstölőkben a kolbász !
a környező falukból tuti össze tudsz még annyit szedni hogy meglegyen az ideális 25 fok
én kifejezetten örülök ennek a fos időnek, hiszen ilyenkor nem kell csinálnom semmit sem
Mielőtt egymásnak estek Lö2ő. 3500 alatt rángat ha nem csúsztatod a kuplungot a láncod is rángattya rendesen mikor dundizod asszed jön a tüzijátèk azt letili 9ezernèl gatya fos. Viszont 100 nál 6-ban nem kell vissza bökni 3at 4et, hogy tikbőrös legyen a combod.
én kifejezetten örülök ennek a fos időnek, hiszen ilyenkor nem kell csinálnom semmit sem
Esetleg 1 hengeres csillagmotor
Reggelt Pocsi
http://youtu.be/D6nJola1Ei8