Háát én deszt vízet használtam
Beleöntöttem azt a sok 2.1-3 mennyiséget, járattam egy kicsit, majd leenged, ha már tiszta volt akkor a fagyi ment bele... annó a szmötyis mosáskor 3x mostam át
Jah jah. Nem tudom mi lesz itt a fórumon lehet csak néha napján videóval meg pár fotóval jelentkezem majd csak. De ki tudja. Új élet új hely új szokások de sosem tudni pontosan mi lesz. Várom már kibaszottul
Nem nem fotóztam. Lappang ugyan némi feszültség a levegőben. Mert nem tudom nálatok hogyan van de a kettedik vezető az aki egy adott személy esetében birtokolja a munkáltatói jogokat. Én nála mondtam fel azaz nem az osztályvezetőmnél hanem a főmérnökömnél akit amúgy többre is becsülök. Szóval hozzá vittem be a papírokat aki amúgy sajnálatát fejezi ki de valahol megérti és sok sikert is kíván az elkövetkezendőkhöz de természetesen egyeztet az osztályvezetőmmel mielőtt aláírja a felmondásomat de nem látja akadályát a kívánt időben való távozásomnak. Szóval ennyi. Mivel a szüleim is itt dolgoznak és ők nem mondanak fel ezért a nyugis és csendes elmenetel igen fontos mert nem akarok nekik szart kavarva lelépni.
Csak nem erre gondoltál?
És jahh 10évig a gyári volt benne...
Tavasszal cseréltem le (2. Alkalommal) de már nem volt benne semmi... pedig megint szét kaptam rendesen, meg 1x átmostam. Szóval ha engem kérdeztek maaxxx 3 év, én pont leszarom h mit, meg mennyi ideig birná, legyen szó fék vagy fagyálló folyadékról, esetleg olajról....
Km vagy xhónap és csere
Csak vannak elkerülhető és elkerülhetetlen dolgok
Pl kínából idejönne a cucc vitorlás hajón is de szerintem minimum 10x drágább lenne a szállítás
Fűteni meg gázzal kellene mindenhol
Vidéken ez egy picit más. Itt a sok gép kenésére elhasználják. Kazánokban. És hasonlókban. Itt egyértelműen környezet károsító dolog. (Bár a láncfűrész gyári kenőolaja is bekerül végül a kazánba. De mikor ilyen gyűjtőhelyen lerakva hogy utána vajon mi lesz a fáradt olajjal azt már biztosra senki nem tudja. Persze jöna marketing duma hogy ilyen meg olyan meg amolyan űrtechnikával végül virágzó fákká változnak. Aztán meg valójában senki nem tudja
Tehát lényegében te is elégeted a kazánban :)
Ahol veszitek az olajat ott át is kell venniük.
Nekem melóhelyen van olajgyűjtő hordó, oda szoktam vinni. Még örülnek is neki, mert így lehet lopni a friss olajat
A kéményes ember mérése szerint kevésbé káros mint a szén. Igaz hogy ahol mérték ott egy régi német olajkályhából származó égőfej volt felszerelve a kazánra.
Colle del Nivolet.
https://www.google.hu/maps/pla...!3m8!1e2!3m6!1sAF1QipNgMNnSNiGEfhMtmVeFLse9_d6Z-cQ1VFgTdsWh!2e10!3e12!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipNgMNnSNiGEfhMtmVeFLse9_d6Z-cQ1VFgTdsWh%3Dw152-h86-k-no!7i5312!8i2988!4m5!3m4!1s0x4789044e41d56aad:0x3e195a6358c99fb9!8m2!3d45.4803!4d7.1421