én éjjel nappal fejlesztek mindent , kinek mit jelent, jobbá teszem, nem feltétlen azért mert már gáz van, és kell , de pl fűthető markolat már asz fejlesztés kategória így is meg úgy is
Jó persze ezek nálam is elkészülnek. Szelephézagról amúgy beszéltünk. Nekem nincs karbim így a szinkron értelmét veszíti. Hűtőtisztításról pont tegnap esett szó. Légszűrő csere amúgy nálam is esedékes. Tehát látod nálam is mennek ezek. Csupán a nagy blokk miatt nem kívánja ilyen sűrűn. Nekem egy olajcsere periódus 10E+ Km. Egy légszűrő is több mint 10E-t bír el. Fékolaj tavalyi azaz tavaly téli. Azt két szezon után cserélem általában. Hűtővíz évente cserés. Fékbetét amikor kell. De ez nem trehányság. Nekem is minden fel van amúgy írva. Csak mivel nálam sokkal tovább bírja egy adott alkatrész így úgy tűnhet mintha letojnám pedig nem.
Amúgy amit az előbb írtál az nem feltétlenül fejlesztés hanem időszakos karbantartás. Fejlesztés alatt ilyeneket értettem mint hogy a karbik átfúvókázása. Gyári lánckerék áttétel módosítás. Esetleg gyújtásba való belenyúlás. Sok mindent lehet. Csak azok után hogy pl erősen ragaszkodtál korábban a gyári ajánlott abroncs nyomáshoz, azok után ez az általam értelmezett fejlesztés ezzel nem feletétlenül volt hirtelen összeegyeztethető.
i7 16Giga RAM, és SSD
Nem a sebessége a gond, bár az is gyorsabb a Win7-en, hanem az hogy a Microsoft jobban akarja tudni mit akarok, de nem tudja és hozzá sem enged a beállításokhoz, plusz még macerás is emiatt arra amire én használom, szóval nem értem minek kéne görcsölnöm rajta?
ha leszedem, csinálok is vele vmit , nyilván
pl jelenleg karbi szinkron, hűtőtisztítás, szelephézag állítás, légszűrőház csere nem ártana , nem "kell", de nekem "kell" , tetszik érteni... na most nem fogom 4* -5* ezért szétszedni, hanem rászánok 1-2 napot majd és 10-12 óra hajrá , csak kérdés mikor teszem le 1-2 napra
Engem ez érdekel. mi az amit fejlesztesz rajta? Mire kell itt gondolni? Mondjuk ezt az ezer dolgot sem igazán értem. Hiszen én is ezzel jártam nyáron munkába ezzel mentem túrázni ezzel mentem fel Pestre mindent ezzel csináltam.
És attól mert átnézed meg leszeded meg felrakod attól jobb ? Mert ha igen akkor érthető persze nem is vitatkozom veled. De te tudod a legjobban. Minden szétszedéskor lesz egy apró karc egy elpattant részlet, Tehát szétszedni akkor kell amikor KELL nem akkor amikor esedékes mert már 2 hete nem volt szétszedve. Látod az enyém elkerülte a 100.000 Km-t és te tudod a legjobban rajtam kívül hogy milyen állapotban van. Nem rázkódik nem csörög nem zakatol nem ad fura hangokat. Működik úgy ahogy kell. Meg van adva neki amit kér. De csak azért mert miért ne, ezért nem locsolok rá feleslegesnek mondható időt sem pénzt. Mert az a plusz már nem teremt értéket. (Legalábbis számomra nem)
nekem sem "kell", ritka, mikor úristen baj van azért kell szerelni, én fejlesztem, jobbá teszem , ezt- azt cserélgetem, még jobb legyen , használódik stb
neked is lehetne, csak téged nem érdekel, mert nincs "baj", és csak mész vele és ennyi, nekem ezer dologra van a motor, nem 1 meg 2-re
Te Cicc én elhiszem hogy így látod. Nem kétlem. Mindenki a saját motorját ismeri és tudja kezelni. De én pl nem szerelgetek szezon alatt mert nem kell. Láncot állítok ha lenyúlt meg gumizni viszem el ha elfogyott az abroncs. Ennyi. Vizet nem eszi. Olajat nem zabálja. Kulcs elfordít és indul. Az hogy a hűtőborítás nem volt rajta egész szezonban. Na bumm nem volt rajta. Egyetlen élmény megélésében nem gátolt. A mostani állapottal meg nem tudom mi a gond. Az hogy piszkos az első lánckerék? Hidd el cicc az nálad is az. Az hogy lenyúlt a lánc. Hát lenyúlt semmi nem tart örökké. Az hogy olajat kell benne cserélni. Persze hogy kell hiszen nem mehet örökké az sem. Hűtővíz? Haszonló. Burkolatokat visszarakom, csak mert ugye megcsináltad így vissza lehet. Gumizni kell de nem azért mert tél van hanem azért mert elfogyott. Az hogy esztétikai dolgokat is megcsinálok meg egy dolog. De amúgy most ebben a percben ha tehetném és olyan idő lenne kacagva elindulnék vele egy 2-3000 Km-e túrára egy olajcsere után. Mert tudom hogy nem hagy ott sehol sem.
hát ezzel nem értek egyet, mert 2 mp alatt érzek én is mindent, ha van vmi, napi szinten szinte megyek vele lassan 2 éve nálam egész évben szezon van, minden héten van vmi apró szerelés is, minden héten át van nézve minden, és le van nyalva IS, 2 -3 havonta nagyobb dolgok, szétszedés darabokba, illetve gumifestés
én sem ellenőrzöm drágaság, hanem fújok bele vagy fújatok, de már nem a kúton fogom , miután szétbaszták a szelepem, hanem a suliban megcsinálom magamnak
Cicc Nehogy ezt hidd. Takarítani nem szoktam. Guminyomást nem a kúton lévő mérővel ellenőrzöm hanem érzem hogyha sok vagy ha kevés mert megváltozik a mozgása. Olajat is leellenőrzöm kb 3-4 hetente. A hűtővízre is ránézek. Szóval nem lelakom a Hondát egy szezonban csak nincs annyi cicoma. De láncot is leellenőrzöm csak már a technikánk. Én megérzem hogyha valami nincs rendben. Mert van akkora előnyöm hogy már 30~35E Km-t lenyomtam a malaccal és ismerem. Idővel majd nálad is kialakul ez. De ez nem nemtörődömség csak én máshogy csinálom.
Ezen én is néha csodálkozom meg néha el is borzadok hogy hogyan tud ennyit foglalatoskodni ezzel. De mindenki más. Én egy szezon alatt nem tisztogatom ennyit a malacot mint a cica egy héten
Nekem is 7. éves a dolgozós gépem (i5 2500, 16GB RAM, 2 db SSD, stb.) és még mindig kifogástalan. (akkor 350k-ba fájt a cuccos, és egy Samsung vinyó valamint pár hónapja a HD 7870 videokártya döglött meg benne, semmi más). Munkára még mindig ugyanolyan jó mint amikor összeraktam, a mai játékokhoz viszont már sajnos harmatos babafing lenne... (most GTX 1050TI VGA van benne)
Amúgy amit az előbb írtál az nem feltétlenül fejlesztés hanem időszakos karbantartás. Fejlesztés alatt ilyeneket értettem mint hogy a karbik átfúvókázása. Gyári lánckerék áttétel módosítás. Esetleg gyújtásba való belenyúlás. Sok mindent lehet. Csak azok után hogy pl erősen ragaszkodtál korábban a gyári ajánlott abroncs nyomáshoz, azok után ez az általam értelmezett fejlesztés ezzel nem feletétlenül volt hirtelen összeegyeztethető.
Nem a sebessége a gond, bár az is gyorsabb a Win7-en, hanem az hogy a Microsoft jobban akarja tudni mit akarok, de nem tudja és hozzá sem enged a beállításokhoz, plusz még macerás is emiatt arra amire én használom, szóval nem értem minek kéne görcsölnöm rajta?
pl jelenleg karbi szinkron, hűtőtisztítás, szelephézag állítás, légszűrőház csere nem ártana , nem "kell", de nekem "kell" , tetszik érteni... na most nem fogom 4* -5* ezért szétszedni, hanem rászánok 1-2 napot majd és 10-12 óra hajrá , csak kérdés mikor teszem le 1-2 napra
neked is lehetne, csak téged nem érdekel, mert nincs "baj", és csak mész vele és ennyi, nekem ezer dologra van a motor, nem 1 meg 2-re
én sem ellenőrzöm drágaság, hanem fújok bele vagy fújatok, de már nem a kúton fogom , miután szétbaszták a szelepem, hanem a suliban megcsinálom magamnak
A 3 napos lazulás mindig jobb mint a 2 napos
Igaz csak 4 a ram mert a világon nincs olyan típus már ami benne van