Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nagyon figyelsz arra amit mondok
Nem baj.
Pont ezt írtam, hogy egyik jobb a másiknál, kérdés mire akarod használni.

Linkelj egy 1 hengeres és sor4-es nyomaték és teljesítmény görbét légyszíves, Melyiknek szélesebb a nyomaték tartománya? Melyiknek nagyobb a teljesítménye? Nincs több kérdésem.
Ez kizárólag fizika, nem vélemény.
A fiam a játékbuzi de egy erős i5 konfigja van nincs gondja a legújabb játékokkal sem. Mindig basztatom má megint milyen egy pixeles szarral játszol!
az csak a játékbuziknak való
amúgy sokkal faszább mint a pc, nem kell aggódni hogy elindul-e a játék meg ilyenek
és az a vicc hogy ami egy ilyen 40-50 ezeres boxon meg az a 100 ezeres pc-n meg bénán megy, persze most a használt cuccokról beszélek
Köszi nem.
érdekel valakit egy xbox one?
szerintem 200 órát se ment összesen
amióta bekockult a gyerek nem is nagyon volt bekapcsolva
Persze használható 1500-tól. Ami jelen esetben azt jelenti, hogy nem fullad le. De hidd el az a motor semmit nem csinál kb. 7000-es fordulatig.
Mondom én olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy ezt is azt is hajtom egyidejűleg. Az egyhengeres tényleg megy alulról, amikor meg a hornetet hajtom mindig azt veszem észre, hogy 8 ezer alatt nincs a fordulatszámmérő, egész egyszerűen ,mert ugyan azt a gyorsulást várom, mint a "láncfűrésztől" és azt csak ott tudja.
De alapvetően hülyeség az összehasonlítás annyira különbözőek és egyik sem jobb a másiknál.
Nem egészen
Minek 4 folytószelep amikor egy is elég lenne sok esetben
Innen indult a dolog
...eleve ugye az volt az eredeti felvetés hogy "minek több hengeres motor, mert azt szinkronizálni kell"
Nem tetszik a műsor?
Lehet vitatkozni, hogy de a te láncfűrészed forog 20ezret is ezért jobb mint egy 600-as sor4-es ami csak 10ezret pörög, de egyszerű fizikai tény, hogy a különböző henger elrendezéseknek más a jellege, mások a hátrányai, előnyei, ezért más célra használhatóak.
Ha már kérdezted igen. Enyém 1500-tól használható. Normál utcai motorozáshoz, sőt még Kakucson is 5000 alatt használom.
Meg nem sok 1 hengeres előzött autópályán sem engem, ahogy engem sem sűrűn látsz murvás útnál durvább terepen sor4-el.
http://youtu.be/u2oHyRb9hCg?t=7m28s
azért a komcsi korszakba is be lehetett csempészni pucér nőket a tv főműsoridőben
nagy szőrös muff ott figyel
ha nem ott indulna akkor 7 perc 28másodperc
Apa kezdődik...
Ja keskeny a nyomatékgörbe, mert egy 600-as négyhengeres aztán hú de nyomatékos mondjuk 7000 alatt
Teljesen más a kettő, én hajtok ezt is azt is. És jellemzően az egyhengeresek hamarabb tönkremennek, szerintem főleg azért mert tűgörgős a hajtórúd csapágy, meg golyós a főtengely csapágy.
A zsenge lányokat fekete pisztollyal.
hozzuk ide az amerikás katonákat és lövöldözzék teli
https://24.hu/kozelet/2017/12/... ezzel kezdhetnének már valamit...
1 henger van a régi 600-800as böszme dögök is meg az újabb 350-450esek
nekem volt egy 450es husky, az kb 3 ezertől elkezdett menni, 6 ezer felé már nagyon ment, de még 8 ezer után is tépett mint az ördög, simán kiforgott 10 ezer felé, ellenben a ténéré 2500től már tolt mint egy mozdony de 4000 felett már azért nem volt az a tűz, 6 ezer felett semmi értelme nem volt használni
szóval azért nem mindegyik nyomatékgörbéje béna
az a husky kurva jó motor volt csak az a baj hogy nem előbb vettem meg.........mondjuk 20 évesen.......
Meg mondjuk a túl nagy aretáló tömeg is tud gondokat okozni a hajtókar és főtengely csapágyazásnál, plusz nem bírja a fordulatot, keskeny a nyomatékgörbe.
Ehhez képet a többhengereseknek csak annyi a gondja hogy sok az alkatrész, és szinkron kell neki legrosszabb esetben évente, de én összesen 2* állítottam 15év alatt, mert egyszerűen nem kellett, csak ugye ha blokkot cserélek, vagy szétaprítom a karbit utána azért muszály

Nem mondom hogy szar az 1 hengeres, inkább azt mondom hogy minden megoldásnak megvan a maga kompromisszuma.
Abban egyetértek hogy mondjuk egy ikerhengeres GS500-nak aztán nem sok szüksége lenne külön karburátorokra, de egy sor4-est azért csinálnak, hogy pörgős, dinamikus legyen, ott azért nélkülözhetetlen, mert ég és föld a központi, vagy a külön befecskendezés között a különbség.
Rohadt retkes az a tükör.
„Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed”
Múkodik a babettinó is.
1 hengeres géppel igazándiból semmi gond nincs, legalábbis semmi extrát nem tudok ami lenne a többhengeresekhez képest lenne
egyedül a vibráció és a lánc rángatás amit hibának lehet felhozni, bár ez nem hiba csak sajátosság
Gondolom az 1 hengeresnek is megvan a sajátságos problémája.
Szinkron nem egy nagy probléma.
Ha felraknának egy központi befecskendezőt az sem oldaná meg, csak nem lehetne állítani. Jawa350-en pl kifejezetten rossz volt. Egyik srác berakott az osztócsőbe egy alu lapot és azt görbítgetve beállította, de azért ez nem olyan elegáns és egyszerű.
a jövő még nincs megírva
Akkor nálam elő kell, hogy jöjjön.