nem sokat számít az iskolai végzettség
a mostani gyerekek jelentős többségének megvan-meglesz az érettségi, ez kb már semmit sem jelent, attól nem lesz "kultúráltabb"
rengeteg minden változott az utóbbi években, pl a fórumon simán lebuziz mindenki mindenkit, pedig szemtől szembe alig tenné még valaki
itt nekem is nagy a pofám, az életben meg nem szólok kb 3 szót sem egy idegennel....
Nézetem szerint az tud kulturáltan fórumozni, aki egy minimálisan kulturált társaságban nőtt fel, és bele nevelődött , ha már magától nem tanulta meg, a kulturált alapvető viselkedés . Azért mert még középiskola közelében sem járt, ahol azt megtanulhatta volna ! Ha már a környezete nem mutatta a mintát !
Fura,mert olvasod,válaszolsz,mergelodsz,beírod hogy minden rossz.
Mondjuk az amit válaszolsz az csak csak szemét,tehát irreleváns.
Tényleg egy oriasbebi vagy sok frusztracioval.
Otthon az asszony terrorizal hogy mindig morcosan rudgosod a homokozot?
Abban igazat kell adjak ininek, hogy alkalmanként láthatóan a kötözködés vezérel a hozzászólásokban, míg máskor valóban értelmes dolgokat írsz. Ennek a lélektana azért komolyan érdekelne.
VR inkább csak egy durcás valakire mindenáron haragudni akaró óriáscsecsemő.
Olyan mennyiségben közli hogy szar az oldal hogy nem tudom minek olvassa egyáltalán.
Annak idején rendesen anyáztátok egymást a főtrollal. Most meg már hiányolod. Keress rá facén és jelöld be. Hátha ott is elküld a picsába mint itt tette korábban.
Az én véleményem gyökeresen megváltozott!A trollgalériáknak több értelme volt,mint amiket manapság töltenek fel egyesek.A videóknál szintén ez a helyzet.
a troll se mindegy milyen
te pl egy elkényeztetett ecsetfejű köcsöggyerek vagy aki napi szinten kellene verni, de ellenben nem vagy idióta
de vannak akik komplett idióták...akiket öröm lenne elásni
a mostani gyerekek jelentős többségének megvan-meglesz az érettségi, ez kb már semmit sem jelent, attól nem lesz "kultúráltabb"
rengeteg minden változott az utóbbi években, pl a fórumon simán lebuziz mindenki mindenkit, pedig szemtől szembe alig tenné még valaki
itt nekem is nagy a pofám, az életben meg nem szólok kb 3 szót sem egy idegennel....
Mondjuk az amit válaszolsz az csak csak szemét,tehát irreleváns.
Tényleg egy oriasbebi vagy sok frusztracioval.
Otthon az asszony terrorizal hogy mindig morcosan rudgosod a homokozot?
Olyan mennyiségben közli hogy szar az oldal hogy nem tudom minek olvassa egyáltalán.
te pl egy elkényeztetett ecsetfejű köcsöggyerek vagy aki napi szinten kellene verni, de ellenben nem vagy idióta
de vannak akik komplett idióták...akiket öröm lenne elásni