Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem ismerem a többhengeres motorokat, csak azért sűrűn olvasni arról hogy mindig van valami szarakodás velük
Az F4 nyomásszabályzója pl sokszor
Melyik injektoros motorkerékpárral szokott BÁRMIFÉLE injektor gond lenni? Egyikkel sem. Soha.
egy 800+ccm es túragépre szerintem simán jó lenne az egyszerűsített kivitel, így sokkal kevesebb gond lenne vele a föld körüli túrákon
A

Z

É

R

T

I

S

!

Ismerős
D E !
Ménem?
20+ éves kocsikban egyetlen pillangó szelep van és onnan van szétosztva, csupán ezért nem kell a szinkron.
Cserébe, jóval lassabbak a reakcióik.
Ladára is láttam olyat, hogy hengerenként rátettek MZ karbit
Az NC nem olyan?
elég lenne egy folytószelep is......be kell tenni a légszűrőboxba
csak némileg lomhább lenne a motor
motoroknál még nincs közvetlen befecskendezés?
Nem nagyon ha csak nem oldják meg úgy mint a Hondánál némelyik típusnál, bár azt nem tudom, hogy állít utána a fojtószelepnek ahogy különbözőképpen kopnak a hengerek. Nyilván sehogy, de nagy eséllyel a befecskendezéssel variálnak valamit ami talán valamennyire kompenzál.
Megnézem a manualját ha megtalálom, ha esetleg itt valakinek megvan az nézze meg lécci. Mondjuk ha az XX-nek sem kell akkor ennek sem hiszem.
ezt mondom én is
a legpörgősebb gépek kivételével simán meg lehetne csinálni úgy ahogy az autókon van
Kecó. Új élet. Új hely. Mi hogy lesz. Esetleg maszek. A cikkezés. Kb ez köt most le.
A szerelőmtől annó kérdeztem ő egy platina minősített Honda szerviz es amúgy. Elmondása szerint nem kell. Nekem ugyanis automata szívatóval sincs az ugyanis manuális nálam. Azt esetleg kellhet állítani. De esetemben az sincs. Szóval tudomásom szerint nem kell
Mert nincs hengerenként fojtószelep, anno előfordult 1-2 amerikai 8 hengeres amin két karbi volt, azokat pl. kellett.
Az is azért hozzájön hogy előírják de legtöbbször nemigen kell 30-40e km ig semmit se állítani ,utáni is csak minimálisan.
Az meg 4-5 évente van.
az is vicces hogy a 20+ éves kocsiknál nem kell szinkronizálni semmit se aztán mégis működnek
úgy érzem minimális előnyért kurva sokat kell áldozni(idő+pénz) a motoroknál
Vagy kezdődött.
"Nekem nincs karbim így a szinkron értelmét veszíti. "
A tiéd manuáljában benne van, hogy nem kell? (nem tudom ezért kérdem) Illetve nincs a szinkronról szó benne? Eddig az F4-nél találkoztam olyannal, hopgy csak a dúsítónak kellett szinkron (mondjuk ez érdekes volt, de ezt vettem ki a manualból) és így könnyen lehet, hogy az X11-nél sem kell, de amúgy a használt elnevezés nem jó, nem "karbi" szinkron hanem simán csak szinkron mert hát az injektorosoknál is kell ez kivéve ha megoldották másképp viszont ez ritka.
nagyon szürke volt a hét közepe 5. nap 12 óra , de még holnap is
Ez már a vég kezdete.....