20+ éves kocsikban egyetlen pillangó szelep van és onnan van szétosztva, csupán ezért nem kell a szinkron.
Cserébe, jóval lassabbak a reakcióik.
Ladára is láttam olyat, hogy hengerenként rátettek MZ karbit
Nem nagyon ha csak nem oldják meg úgy mint a Hondánál némelyik típusnál, bár azt nem tudom, hogy állít utána a fojtószelepnek ahogy különbözőképpen kopnak a hengerek. Nyilván sehogy, de nagy eséllyel a befecskendezéssel variálnak valamit ami talán valamennyire kompenzál.
A szerelőmtől annó kérdeztem ő egy platina minősített Honda szerviz es amúgy. Elmondása szerint nem kell. Nekem ugyanis automata szívatóval sincs az ugyanis manuális nálam. Azt esetleg kellhet állítani. De esetemben az sincs. Szóval tudomásom szerint nem kell
az is vicces hogy a 20+ éves kocsiknál nem kell szinkronizálni semmit se aztán mégis működnek
úgy érzem minimális előnyért kurva sokat kell áldozni(idő+pénz) a motoroknál
"Nekem nincs karbim így a szinkron értelmét veszíti. "
A tiéd manuáljában benne van, hogy nem kell? (nem tudom ezért kérdem) Illetve nincs a szinkronról szó benne? Eddig az F4-nél találkoztam olyannal, hopgy csak a dúsítónak kellett szinkron (mondjuk ez érdekes volt, de ezt vettem ki a manualból) és így könnyen lehet, hogy az X11-nél sem kell, de amúgy a használt elnevezés nem jó, nem "karbi" szinkron hanem simán csak szinkron mert hát az injektorosoknál is kell ez kivéve ha megoldották másképp viszont ez ritka.
Z
É
R
T
I
S
!
Ismerős
Cserébe, jóval lassabbak a reakcióik.
Ladára is láttam olyat, hogy hengerenként rátettek MZ karbit
csak némileg lomhább lenne a motor
motoroknál még nincs közvetlen befecskendezés?
a legpörgősebb gépek kivételével simán meg lehetne csinálni úgy ahogy az autókon van
Az meg 4-5 évente van.
úgy érzem minimális előnyért kurva sokat kell áldozni(idő+pénz) a motoroknál
A tiéd manuáljában benne van, hogy nem kell? (nem tudom ezért kérdem) Illetve nincs a szinkronról szó benne? Eddig az F4-nél találkoztam olyannal, hopgy csak a dúsítónak kellett szinkron (mondjuk ez érdekes volt, de ezt vettem ki a manualból) és így könnyen lehet, hogy az X11-nél sem kell, de amúgy a használt elnevezés nem jó, nem "karbi" szinkron hanem simán csak szinkron mert hát az injektorosoknál is kell ez kivéve ha megoldották másképp viszont ez ritka.