Amúgy tényleg faszsag a nyomatekgorbe nézegetése.
A CBR és általában a sor4 600 asok 8000 alatt olyanok mint egy kétnapos döglött tőkehal.
Felette feléledt.
Amit még direkt úgy hangolnak hogy élethez hasonlót mutasson mint egy cbf600 az még nagypapas 70-80 lovat tud,vagy az újabb yam divi.Nem is vette senki mert se íze se bűze.
Szóval sor 4 ezres vagy az égbe kel pörgetni had vonyitson.Oszt jólvan.
Pedig tuti.Ha akarom siman kruzolok 40-el 5 Ben és lancsapkodas nélkül lehet gyorsítani,ha akarom 13e vonyíkoltatni akkor megy mint állat,de a legjobb 8-10e közt tartva stresszmentes én kanyarodni 3-4 Ben valami szűk szerpentinen.
Majd jöhet a fagyi.
drága
a pc-hez sokkal drágább a játék
a boxhoz ha veszel live gold-ot kapsz egy csomó játékot, néha tök faszákat ilyen 8-10 ezreseket is
plusz sokszor van olyan is hogy kapsz egy új játékot x ideig(néha egy hónapra is)
Igen és ez az LC4-es egy 46 lóerős változat. :D
Ugyan azzal a fékgéppel lett mérve? Mindkettő főtengelyre számított?
De tételezzük fel, hogy ez egy korrekt összehasonlítás. A sor4-es 6 tól 12-ig szumma 6ezer. Az egyhengeres meg 3-tól ig szumma 5ezer. Te nyertél. Kőkemény ezer fordulattal. Két random nyomatékgörbéből idehányva.
Mikor érted meg, hogy nem lehet nyomatékgörbéből motorkerékpárt tesztelni. Rá kell ülni és ki kell próbálni. Ha szabad megkérdeznem hány nagyköbcentis négyütemű egyhengeressel motoroztál eddig?
Tehát akkor a PC is jó.
Konzolokban azt utálom, hogy lehet hogy olcsó meg sokáig adnak ki rá játékot, de rohadt drága hozzá minden....és még feltörni is komplikált
Meg adtam az esélyt, hogy nehogy azt mond, elfogultan választottam nyomatékgörbét.
Az első eggy 600-as Hornet, a második egy LC4
És ha nem látnád a különbséget mondjuk nézd meg melyik motornak van mondjuk a 40Nm-esnyomatéktartományban szélesebb használhatóságú fordulatszáma?
És ha geci akarok lenni azt is megkérdezem melyiknek van 90Nm felett
csak pl a 3 év múlva megjelenő már nem fog rajta menni, de a boxra úgy csinálják meg hogy menjen
persze ott is van plusz mert van valami 4k box is de attól még megy a régin is ameddig gyártanak hozzá
főleg ott a jó amikor se a gyerek se az apuka nem akar kínlódni az örökös gép fejlesztéssel
A valójában használható tartomány keskenyebb. A többi meg üres fecsegés és elmélet. Menj és próbálj ki egy nagy köbcentis egyhengerest.
És pontosan tudom mit mondasz (írsz). Elsősorban azon teljesen helytelen állításodra reagáltam, hogy "keskeny a nyomatékgörbe". Igen elméletileg keskeny aztán a gyakorlatban mégis szélesebb, mint a négyhengeresé.
A CBR és általában a sor4 600 asok 8000 alatt olyanok mint egy kétnapos döglött tőkehal.
Felette feléledt.
Amit még direkt úgy hangolnak hogy élethez hasonlót mutasson mint egy cbf600 az még nagypapas 70-80 lovat tud,vagy az újabb yam divi.Nem is vette senki mert se íze se bűze.
Szóval sor 4 ezres vagy az égbe kel pörgetni had vonyitson.Oszt jólvan.