Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Acél henger, alublokk?
Az tud ilyet.
Szeméttelepen a befizetett közüzemi számla vagy "kukakártya" felmutatásával évente legfeljebb 8 liter fáradt olajat díjmentesen letehetsz náluk.
Semmivel nem füstöl jobban.Megfelelő hőfokon égve nem is látszik.
nomeg nem üzemszerű.Amikor van idő szg. táp dobozokba megy a fűrészpor és azzal felitatva amennyit tud.Alkalmanként 2-3 bedobva simán elmegy az 6-8 liter olaj.
Ajjj
Az azért jobban odabasz a levegőnek mint egy szakadt tdi
Az olaj nem gond,van fűrészpor és vegyes kazán.
Én beleteszem a kukába.
Kb semmi se lehet leadni sehová sem
A sok buzi zöld veri magát aztán szinte semmit sehová újrafelhasználni
Az olajért is puncsolni kell egy szervizben meg adni a söröket hogy átvegyék a leeresztettet
Én Dacia tlx-el nem akarok találkozni, rémületes az a román szar...
Meg se próbálom kúton.Majd rákérdezek a zöldhídra.
itteni Mol kutas elhajtott
Ez jó kérdés.Még gyűjtöm.
De utánanézek.
Talán ilyen hulladékudvarokban,de nem tuti.
hol lehet leadni a használt folyadékot?
Küzdelem az élet. Küzdenem kell az ébrenléttel...
Nem,ez speciel a Honda F3-as-régebbi vele egy blokkos hornetra igaz.Ilyen gyanús apró morzsalék darabkák úsztak a leengedett hűtőfolyadékban.A hornet fórumon képekkel van róla egy srácnak beírása régebbről.Meg mikor én leengedtem a sajátomat ott is ott volt,így leengedtem az újat.Majd mostanában leengedem oszt ránézek.
szakad az ég
Akkor nekem szerencsém volt.
Opelban 250ezernél hengerfej tömítés cserre miatt szétbontva volt, de nem vészes mennyiség.
ez MAMI-s nem látod? (kép) :) de tegnap MAMI-s gumisnál is voltam külön , lógni óráról tudni kell....
Hogy azokba a blokkokba mennyi szmötyit lehet találni hűtőfolyadék cserekor.Brrrrr,meg is lepődtem.
Hát ha van benne üledik az ugyan úgy ahogy a villanybojlernél elszigeteli a hőátadást. Akkor van értelme, de normál motor, normál hűtővízzel, hacsak nem hengerfejes, vagy nem áll éveket a szabadban nyitva, akkor nem retkesedik ennyire.
No, min gondolkodsz? MAMI-nál tuti van hiteles műszer, hasonlítsd össze a tiedet. Nekem sajnos nincs hozzáférésem ilyenhez, mert ezek a Praktikeres dolgok inkább csak indikátor műszerek, nem mérő eszközök.
MEg ugye az a töltőpisztoly ami neked is van 8BAR-ig mér, 2BAR nyomás az a méréshatár alsó harmada ahol 10% is lehet a tévedése még egy jó műszernek is.
Gyenge LENNE ha a mai fps (lövöldözős) játékokkal próbálkoznék, mondjuk egy 4k felbontású monitoron. Nekem viszont csak FHD cuccom van, és 8-10 éves játékokkal szoktam néha levezetni a feszültséget: Crysis 1-2-3, Crysis Warhead. Ezek jogtisztán vannak meg, mással meg nem szoktam játszani.
Valószínűleg annyira nem korrodálódott, hogy gondot okozzon. Ha van benne kézzel fogható méretű akármi, azt kicsapatod slaggal.
Inkább az alu hűtők lyukadnak ki, bár én ilyennel sem találkoztam a Dácia TLX óta
Őszintén egyszer csináltunk ilyet. nem tudom hogy helyes volt e a technika vagy sem. De akkor egy böszme nagy tartályt tettünk fel a szomszéd palás lépcsőjére, jó magasra. Amiben ilyen nagyon enyhe mosószeres deszt víz volt. De kibaszott sok. Az rá volt kötve a motorra. Közvetlenül. Egy csappal. Majd a vízpumpa oldalon a nyomó oldal levéve. Csak kinyit és az a kb 60~100 liter víz szépen átfolyt a blokkon keresztül. Az első 10-20 liter elég retek volt a többi szépen lassan kitisztult. Amolyan házi módszerrel blokk szétbontás nélkül nemes egyszerűséggel kimostuk a blokkot. Különben nagyon szépen sikerült. Ott melegedés gondok voltak. A kimosás sokat javított rajta.
Annyira azért nem tud elmászni, hogy beleérjen, meg a visszafújás sem olyan tragikus dolog, inkább az, hogy a szelep nem zár le rendesen és a forró gázok kifújnak amik szétégetik a szelepek tömítő felületét, azaz beégnek, utána már ha beállítod sem lesz jó. Ilyenkor kell enyhébb esetben becsiszolni a szelepet, durvább esetben köszörülni, még durvább esetben cserélni.