Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevaszka!
nincs azzal a 10-el sok baj, ki kell dobálni a 8 éves szedett-vedett gépeket, kell 8G memória, i5 meg egy SSD, és menni fog normálisan.
Én épp most tervezem rá véglegesen áttérni, kb. 6 év Linux után
Jó reggelt sziasztok.
Főni,vége a szezonnak és ráérsz?
Most, hogy új címmel visszaraktad, bejelöltem kedvencnek, csak azt sajnálom, hogy egy ilyen vagány videót nem kommentelhetek, mert nem bírod a kritikát .... de hát ez az én gyengeségem
"Nagyon kezdő vagy te ebben a trollkodásban"
Minden bizonnyal igazad van , csak az merült fel bennem, ha én kezdő vagyok, akkor miért törölted?

Jujj, remélem nem buktattalak le
Szerintem jól bírják. Volt pár rossz széria az elején, de már jól bírják.
Pajtikák!
Kaptam egy üzenetet, ami felvet bennem pár gondolatot.
Azért vannak itt kemény emberek. Ti is szoktatok kapni privát üzeneteket? Miért helyezi valaki maga alá Cica értelmi szintjét?
Pontos idézet:
"Na jól van, ügyesen szét trollkodtad a videómat, jót szórakoztunk, akkor most nyomok egy reset-et, hogy értelmes emberek is hozzászólhassanak.
De ha már gyalázni akarsz, akkor miért nem azon kezdtél gyalázkodni hogy hú milyen veszélyes vagyok, meg ámokfutó, vagy kötöttél bele hogy milyen bénán óvatoskodok néha.
Nagyon kezdő vagy te ebben a trollkodásban. Legfeljebb Pinkicicát tudod felhúzni ilyenekkel, bár ahogy látom a fő gond hogy már őt sem nagyon.
Na további jó faszozást "
Ssd-re akar váltani a gyerek, kíváncsi leszek mennyi idő alatt nyírja majd ki a w10, mert örökké valami faszságot csinál a háttérben és folyamatosan ír valamit a vinyóra....
Nem lenne rossz a Win10 műszakilag, de az új üzeletpolitika miatt elég szemétláda lett a rendszer.
Amíg bétában ment a gépemen fura mód gyorsabb volt, és működött minden driverrel, meg programmal ami win7 alatt is.
Aztán a véglegesben már kinyírták, hogy nehogy használni lehessen a régi hardvereket, meg programokat. Ekkor töröltem, és álltam vissza.
Az a,w10 maga,a,katasztrófa
Ha csak az lesz inkább a,linux
A w7 szerintem egész fasza, kb xp szint a kedvelési listán
Amúgy volt a gépemen, 2 hétig, aztán töröltem. Használhatatlan értelmes célra. Átveszi az irányítást a gép felett, elfedi a beállításokat, nem lehet hozzáférni semmihez. Rühellem.
Szaros Movie makert meg nem izgat, csak gondoltam ha Ini ennyire dícsérte kap egy esélyt, de így nem.
Felraktam egy rendes szerkesztőt, csak kicsit túlzásnak érzem ahhoz amire nekem kell.
A fáskamrából?
Nincs szükségem vírusra.
Két év alatt nem értél rá ingyen, jogtisztán Win 10-re váltani? Ne már!
Win7-re nincs!!!!!
51-es Simson. Jó étvágyat hozzá!
készül a vacsiiii
movie makert már nem, februáróta nincs.
sony vegas pro...
amerikában babaolajat tesznek
Ilyenkor? két évig szárított fával illik tüzelni tudtommal....
Mert ilyenkor járnak az emberek az erdőre fát vágni....
De hogy jutott pont MOST eszedbe, hogy a "fák közé hajtás" veszélyeire figyelmeztesd a csapatot?