A KÉPES MOTORON ezzel a hírdetőkóddal hírdető személy csaló. #1845591, Honda FJS 600 Silver Wing 525 000 Ft. Beszéltem az eredeti tulajdonossal. Nem eladó a robogó. A hírdető google fordítóval fordított szöveggel válaszolt az üzenetemre, és kérte hogy angolul kommunikáljunk. A robogó tulaja elmondta, hogy már a rendőrség is nyomoz a csaló ellen, volt akit több százezer forint előleggel lenyúlt.
Mondjuk én nem vagyok hegesztő, ezért szoktam csalni. Pálcával megvarrom gyorsan, általában azok a varratok sem csúnyák, de van hogy nem tökéletes, ott meg átmegyek vele AWI-val és így nem kell annyit tökölni, de mégis szép lesz. Ha meg nagyon szép kell a végén síkba csiszolom és olyan mintha mindig is egy darab lett volna.
Mondjuk ha már csiszolom akkor meg tökmindegy hogy fröcsköl e vagy sem mert egy mozdulat lekapni a fröcskölést is.
A CO-val lehet úgy hegeszteni, hogy egyáltalán nem fröcsköl, ha kellően vastag az anyag ahhoz, hogy eléggé meg lehessen növelni az áramerősséget, annyira, amikor már nem fröcsköl !
Tudom, mert hegesztőként mentem nyugdíjba , és egyáltalán nem kellett tisztítanom a hegesztés után.
de úgy lehetett veretni a karfán hogy meg se reccsent, sőt miután lett padlószőnyeg már nem is ment arrébb
a mostaninál meg 1x hanyattvágtam magam aztán eltört a hosszanti léc benne úgy tákoltam meg palaléccel
Szolhat, mert epp multkor apam poenbol valami idiota fals nevvel jelentkezett be, csak ugy heccbol. Ez a maniaja. bar a rendszamat szerintem fejbol siman tudja a kanapes tulaj
Egészségedre a jóétvágyat!
Mondjuk ha már csiszolom akkor meg tökmindegy hogy fröcsköl e vagy sem mert egy mozdulat lekapni a fröcskölést is.
Tudom, mert hegesztőként mentem nyugdíjba , és egyáltalán nem kellett tisztítanom a hegesztés után.
"Kemeny vagyok, anyammal elek"
A co sokkal gyorsabb de eléggé fröcsköl
http://youtu.be/Y7Sbf6_3Fh0
egy ismerős oválcsőből hegesztett keretet és kókuszrostos-szivacsos ülőfelület van rajta
valami ikea cucc lett másolva, csak 2x olyan vastag csövekből
a mostaninál meg 1x hanyattvágtam magam aztán eltört a hosszanti léc benne úgy tákoltam meg palaléccel
De eladjuk bármit.