Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elegáns.Kalapemelős emotikon.
Az xt400tól szarabbat ki sem próbálhattál volna
Nem véletlen csak a,japóknál forgalmazták újkorában
Bénább mint az osztrák 500asok
Nem mondtam hogy rossz.
A sor2 mindenkrp olcsóbb mont a v2, 1hengerfej, 1vezlánc, 1pár veztengely.... és uyanazt a karaktert lehet belőle megcsinálni mint a v2-ből. Így kell érteni az olcsót.
Én az SV650 blokkjával szerelt Gladiuson tanultam, nekem sem volt a kedvencem.
"Rendes" kéthengereseket nézz: Honda Africa Twin mint sorkettő, és Harley Fat Boy a másik oldalon! Szerintem egyik sem olcsó szükségmegoldásnak tűnik.
Sor2 mondjuk inkább csak ésszerű, és gazdaságos, de a Dukinak amúgy tényleg kurvajó a nyomatékleadása és még pörgős is. Egyszer szívesen kipróbálnám.
SV650-et próbáltam. Nem lett a kedvencem, de alig fogyott el hamarabb mint az öreg CB-m.
Attól hogy eltér a véleményünk még tisztelhetjük egymást.
Oké, felhúztad megad, beszóltál, van ilyen.
De ha neked megfelel ez a szint, én nem vagyok az apád, viszont jobban éreznénk magunkat ebben a társaságban ha nem utálkozni jönnénk ide.
Maradjunk az ésszerű középúton: a mosógépként visító sor4 és az egyhengeres fűnyíró között nem veszitek észre az ideálisat! Sorkettő vagy vékettő! A többi csak dekadens kacat....
Magadra vetted? Így jártál...
Na
Egymás szívatása rendben van.
Értelmetlen viták hülyeségekről is rendben vannak.
Elküldhetsz a kurva anyámba is, de ne személyeskedjünk, ez egy baráti társaság, felesleges lesüllyedni erre a szintre, mert nem megy a logikus érvelés.
Röhög a vakbelem :D Idióta
És nem vagyok a Jézusod...legfeljebb az "Istenem"-re hallgatok
Egész eddig az egyhengeresek mellet kardoskodtál, hogy így fos, úgy jellegtelen, amúgy nincs nyomatéka, próbáljam ki.
Yamaha XT400-al mentem. Elég volt nekem annyi is. Értem hogy mit szeretnek benne, de nem az én világom.
Hagyjad... egy cbr650-et vett újonan. Szerintem ez mindent elárul mocika
Szerintem előbb van tiltás azon is minthogy elfogyna az erő belőle.
Mint mondtam, nem jó az egyhengeres. Szerintem összességében racionálisabb és praktikusabb egy sor4-es. És még én nem olvasom el amit Te írsz. Jézusom...
Látod ezért kértelek hogy te rakj be, hogy ne legyen ilyen kifogásod.
Ízlésről meg nem vitatkozok, mert arról nincs értelme, csak a tényekről, azt meg így lehet.
Viszont amikor arról vitatkozunk, hogy milyen széles a nyomatékgörbe akkor arra pont jó a nyomaték görbe, főleg ha nem akarod meghallani amit mondok.

Pl. arra válaszolj nekem. Miért gyártanak sor4-es motorokat ha ennyire kurvajó mindenre az 1 hengeres?
Az nem baj.Sose szerettem ha sok van belőle.
Bevallom őszintén bár még nem próbáltam, de logikusnak tűnik a sor3. Kár, hogy nem tetszik a Triumph dizájnja
Én maradtam a sor3 nal.
Jó az nekem.
Nem is való arra az egyhengeres. Még ha a motor bírná, a pilóta biztos nem. Iszonyat fárasztó a 120 feletti tempó. Míg egy sor4-el simán lehet hosszú távon 140+-al haladni viszonylagos kényelemben.
Ugyan egyhengeres sem nem mentem de egy idő után nekem a v2 túl szűk tartományból lett elegem.3-8e ig ment.alatta semmi felette semmi.
A sor4 már jobb de főleg a szűk visszaforditoban volt gáz hogy 1-be is vissza kellett rúgni hogy meginduljon.
Az egy hengeressel elméleti bajom annyi lenne hogy 500 km eket nyelgazon 140 el nem kéne erőltetni.
Meg ezeket adv,supermoto kaszniba rakják.Az meg nem tetszik.
Így van. Hiába lehet használni elvileg 3000-től. A valóság az, hogy az egyhengeres fostalicskám után a Hornet alacsony fordulaton egy lepkefing erejével vetekszik. Odahúzok neki és egyszerűen nem megy. Vissza kell váltani min. 1-2-t, hogy történjen valami. De ettől függetlenül még mindig jobbnak tartom a sor4-et összesítve.