Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

epres nyalóka Zümin nyammogva
Mit tetszik enni - mármint avatarilag?
hol jár az eszed???!!!
Nem tudom még nem tettem le a dologról de nem ezen jár most a gondolatom. :-)
Vágom. Én így szoktam a szabadhegyi lerakó átveszi 5 percre van tőlem kocsival ennyi. Felmutatom a kártyám azt mutatja a telepvezető, hová tegyem elkülönítve egy veszélyes hulladékot tároló zárt épületben. Melómban 20 éve mindent szelektív gyűjtünk műanyag, gumi, fém, szennyezett rongy spray flakonok stb... nekem tök természetes. Ha eldobja a vérbarma a blokkot a tecsóból kifelé a járólapra én felveszem és bedobom a kukába.
a listában háromban átveszik
Nem baszogatásképpen. Szerintem ez minden kommunális szolgáltató máshogy csinálja és a helyi önkormányzat is befolyásolhatja a történetet.
Apunak a fűrészben kellett már szivattyút cserélni a fáradt olaj miatt(nem platós ifából volt leengedve a 20 éves szmötyi), a viszkozitást nem bírta.
Ez biztosan marhaság, mert a kalocsai MOL-kút is fel van tüntetve a listában, pedig ott 5 éve megszűnt az átvétel...
Ahogy érzed. Én 5 lityis flakonban adom le, illetve most majd nem mert van már meg lesz kora tavasszal de szólt busalacika, hogy kell neki a fáradt olaj így neki adom.
Azért van a Molnak annyi átvételi pontja, mert nincs rá igény, és a krakkolásnál sem tudnak vele mit kezdeni, ugye?
https://mol.hu/hu/kenoanyag-es...
rá van szegecselve a kukára, vigyem azt is?
Na és?
Tavaszi parkolós lesz...
Nem nem van bajom nem kevés ettől függetlenül is. De jobb lesz.
Csigalom nyugavér.
Ki a szart érdekel?
Csernusnak azért még ne add ki az útját.
Én azért úgy kezdtem volna hogy fizetésemest kérek jövőre +50%
Aztán ha,nemleges a válasz akkor itt a felmondásom
Én minden évben cserélek folyadékot
Egy fél literes fékfolyadék elég ahhoz hogy át is nyomjak 4-5 tartálynyit, a hűtővíz meg 3 flakon 2 évre elég
Eleget szoptam már így is a frissen megvett motorokkal, volt amiben a fékfolyadék zselé szerű trutyi volt
Szerintem ez még a blokk megmunkálásából maradhatott benne, máshonnan nem igen származhat szerintem. Na majd megnézem a 2002-es gyártású eddig teljesen bontatlan blokknál. Úgyis szét kell szedni a kormánycsapágy miatt.
A blokkot?
Én is így csináltam a horneten amikor bontott hűtőt raktam rá. Oda vissza megnyomattam párszor slagról aztán kész
Adná az ég