Gazdaságilag a régi xperia a legjobb hiszen nem kell érte pénzt kiadni
Csak ez a buta indulás,nem tetszik
A régi garmin túra,gps simán úgy fordult a nyíl ahogy forgattam. Még a kocsiban is.
Mondjuk lehet hogy az olcsó garminok se tudják ezt, az is vacillál induláskor egy keveset
Az eddigi leghasznalhatobbnak az árához viszonyítva az xrider tűnt.Bar pont a tolto része nyiffant meg először,majd az akku,ezt kicserélte rá pár napra az LCD is berepedt.
Ez az noname előadja volt az AliExpress ről.Ennek meg a GPS vevője nem volt az igazi.
Gyanítom hogy a WayteQ megvette és beleturt mert a WayteQ sokkal gyorsabban fogja meg a műholdakat.
Szóval én simán kibeleztem a tartót,usb kábelen töltöm,így simán használható.Bar gyanítom hogy célirányos drága garminok jobbak lehetnek.
Csak ez a buta indulás,nem tetszik
A régi garmin túra,gps simán úgy fordult a nyíl ahogy forgattam. Még a kocsiban is.
Mondjuk lehet hogy az olcsó garminok se tudják ezt, az is vacillál induláskor egy keveset
Max a marhákra
Az emlegetet szamár
Biztos ő is hősiesen viselkedett volna
Vagy átszúrta volna őket
Jahhh autó tolvajok vs. Targoncások
http://m.youtube.com/watch?v=9Z3H2g9MjtI
Ez az noname előadja volt az AliExpress ről.Ennek meg a GPS vevője nem volt az igazi.
Gyanítom hogy a WayteQ megvette és beleturt mert a WayteQ sokkal gyorsabban fogja meg a műholdakat.
Szóval én simán kibeleztem a tartót,usb kábelen töltöm,így simán használható.Bar gyanítom hogy célirányos drága garminok jobbak lehetnek.
De Pocsi néha reggelezik meg talán délutáni sziesztázni is szokott
Korlátlan netem van