Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem sem kéne
Nem - az maga a nyomor!
Gazdaságilag a régi xperia a legjobb hiszen nem kell érte pénzt kiadni
Csak ez a buta indulás,nem tetszik
A régi garmin túra,gps simán úgy fordult a nyíl ahogy forgattam. Még a kocsiban is.
Mondjuk lehet hogy az olcsó garminok se tudják ezt, az is vacillál induláskor egy keveset
Fasza ! Kár hogy nem emelték fel a picsába koppanásig !
Én olyat nem mondanék ám
Max a marhákra
max alattam lehet vki
Még mindig jobb mint ökör.
Ennyi!
Nem nem a panel avagy másnéven Kaptár. :-D az téglából van és az én értelmezésemben nem lakik senki sem feletted sem alattad
Háááá te is itt vagyol
Az emlegetet szamár
Én is éjszakás műszakban vagyok, nem értem hogy jön ez ide, az alvás meg a műszak nem zárja ki egymást
A faxééllllcsaka linket rakja be vááááááá
Csak még az a kúrva 2+2 jöhetne már nem ez a 6napos mert pusztulat csömör.
Ma eszembe is jutott
Biztos ő is hősiesen viselkedett volna
Vagy átszúrta volna őket
Jahhh autó tolvajok vs. Targoncások

http://m.youtube.com/watch?v=9Z3H2g9MjtI
a panel nem ház?
Az eddigi leghasznalhatobbnak az árához viszonyítva az xrider tűnt.Bar pont a tolto része nyiffant meg először,majd az akku,ezt kicserélte rá pár napra az LCD is berepedt.
Ez az noname előadja volt az AliExpress ről.Ennek meg a GPS vevője nem volt az igazi.
Gyanítom hogy a WayteQ megvette és beleturt mert a WayteQ sokkal gyorsabban fogja meg a műholdakat.
Szóval én simán kibeleztem a tartót,usb kábelen töltöm,így simán használható.Bar gyanítom hogy célirányos drága garminok jobbak lehetnek.
Hát én azt is keresek. Ne ám azt hidd hogy bent a város közepén valami panelt. Szigorúan házat
Annyiért már családi házat is lehet bérelni, azt motorral bent vagy bárhol fél óra alatt.
Hát ez az ! Neki is rosszul mutatja a dolog időt ! Éjjel aludni kell ! Ezt már akkor is tudták emberek mikor még villany sem volt !
Csak 12éve állandóan
De Pocsi néha reggelezik meg talán délutáni sziesztázni is szokott
Neked is rosszúl megy az órád mint a Pocsinak !
No én megyek szundizok egy keveset, este melódia van
kész vagyok ma
Máááá méééér?
Korlátlan netem van