Dehogynem.Van egy fiók cirka 40x30-as.Na abban mit keresgélem én a kis 8-10 es dugókat.Pl belecsúszik a 32-esbe és totál csőd van.
Jelenleg azon vagyok hogy minnél több cucc felkerüljön a falra.
Hátráltató hogy van egy öcsém,aki amikor már elkeverte a saját cuccait rájár az enyémekre.
igen, az nagyon rossz, mikor vennéd elő és szanaszét van minden, én szerelés után mindent szépen helyreteszek, megtisztítok :) csak már szétszakad a táska, mert lett csomó minden cuccom még, és azt is abba gyömöszölöm
Valami ilyesmit vettem ccsak most 12990 volt.Bár így fene tudja hogy 94 részes e.Arra hogy szétdaraboljam a cbr-t apró fecnikre karácsonykor arra tökéletes.
A kingtony nyomatékkulcsoknak brutál fura a nyomaték elosztása a skálán.
Nem, csak tanulja, mert érdekli. Megint front van?
Az a te bajod hogy nem tartasz rendet.
Én sem vagyok egy rend mániás de a szerszámokat kínosan visszapakolom a helyére és elrendezem, pont azért mert utálok keresgélni, így meg egy mozdulattal minden hozzáférhető.
Ja én is utálom, de amúgy praktikusan kicsi és univerzális.
Jó minőségűt kell venni, akkor lehet használni a kerék tengely anyára, lehet használni a belső gumi javításnál a folt rászorítására, meg kalapácsnak ha úgy hozza a sors
régen kicserélték amit eltörtél-elkopott
azt hiszem ez a funkciója nincs már
nekem többségében kingtony cuccom van, ezek viszonylag olcsók de annyira nem szarok
kb 10pénz volt a csillag-villáskulcs készlet 6-24ig kb 2 éve(pontosan nem tudom mert pár méretet külön rendeletem pl 18as kulcs700 volt erre emlékszem)
Valami olyasmi volt a verdikt hogy a hölgy motorszerelőnek készül.
Persze hobbimészárosnak jó a rózsaszín cucc is.
És mennyit keresgélek a fiókba behányt crovafejek közt.Te jó ég.
Jobb a rendezettség,átlátom mi hol van és mi hiányzik,mit hagytam a motorban.
KB. ennyi kell nekem is a túrakészletem, csak én jobban a motorra optimalizálom a szerszámokat. Ami nem kell azt nem hordom magammal pl. a kulcskészletből.
én azt hittem ezek ilyen "huuu" dolgok... de nem, egyedül gyertyakulcs ér vmit kb belőle , többit felakasztom majd a falra dísznek kb uhh baz felteszem a karácsonyfára esküszöm, megcsinálom na mindegy, hát van az is... jó' van az úgy
Honda eredeti szárszámkészlete is akkora gagyi. Kb. még a Trabant gyári készlete is minőségibb volt.
Szóval fogtam és félretettem egyben egy polcra, ha eladom akkor megkapja az új tulaj zsírpapíros állapotban.
Jelenleg azon vagyok hogy minnél több cucc felkerüljön a falra.
Hátráltató hogy van egy öcsém,aki amikor már elkeverte a saját cuccait rájár az enyémekre.
A kingtony nyomatékkulcsoknak brutál fura a nyomaték elosztása a skálán.
Az a te bajod hogy nem tartasz rendet.
Én sem vagyok egy rend mániás de a szerszámokat kínosan visszapakolom a helyére és elrendezem, pont azért mert utálok keresgélni, így meg egy mozdulattal minden hozzáférhető.
Jó minőségűt kell venni, akkor lehet használni a kerék tengely anyára, lehet használni a belső gumi javításnál a folt rászorítására, meg kalapácsnak ha úgy hozza a sors
Végül is jó, és használható, nem gagyi, de kicsit túl van lihegve árban.
azt hiszem ez a funkciója nincs már
nekem többségében kingtony cuccom van, ezek viszonylag olcsók de annyira nem szarok
kb 10pénz volt a csillag-villáskulcs készlet 6-24ig kb 2 éve(pontosan nem tudom mert pár méretet külön rendeletem pl 18as kulcs700 volt erre emlékszem)
Persze hobbimészárosnak jó a rózsaszín cucc is.
És mennyit keresgélek a fiókba behányt crovafejek közt.Te jó ég.
Jobb a rendezettség,átlátom mi hol van és mi hiányzik,mit hagytam a motorban.
az még egy nagy találmány
Úgy képzeld el hogy ebben a gumiban nincs nyomás, és saját talpán megállt
3 kilóért meg simán megveszi bárki aki barkácsol otthon
ha darabokban veszed akkor se olcsóbb
Szóval fogtam és félretettem egyben egy polcra, ha eladom akkor megkapja az új tulaj zsírpapíros állapotban.