Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyó. Megértelek. Nem is vitatkozom. De nem árt ha tudod hogy esetemben a motoron való navigálás kikezdhetetlen és minden megold legjobb módja szerintem a papír alapú térkép. Nekem ez a kiindulási alapom. Nem vagyok technológia ellenes, nehogy azt hidd. De nekem az az alap. Kifejezetten jól tájékozódom táblák és papír alapján. Arról nem is beszélve hogy imádok eltévedni. Onnan vannak a legjobb sztorijaim és élményeim. Nem keresm motorral sosem a leghatékonyabb útvonalat vagy a leggyorsabbat. Szóval én a kocsis navival is elvagyok mert az út 90%-ban el van téve és csak egy igen csekély időszeletben van használatban kb évente 2-3 alkalommal. Erre meg nem feccolok be egy motoros navit mert számomra felesleges.
Egyáltalán nincs az jól. Először egy autós navit használtam bő egy évig (egy felhőszakadásban ronggyá ázott, bepárásodott, tönkrement - "vízhatlan" tokban), aztán egy évig telefonokkal és szivargyújtós töltőkkel görcsöltem, majd megvettem az xRidert. Azóta gondtalan a navigálásom. Ez "mindent" kibír, és vakító napsütésben is jól látszik. Ráadásul aktív bölcsője van, csak be kell pattintani, nem kell sz@rozni kábelekkel, töltővel. Annyira olcsó (sokan 50-60 ezret adnak egy pár jobb kesztyűért / csizmáért, egy ilyenre meg sajnálják a pénzt), hogy nincs értelmes alternatívája szerintem.
A jóisten sem tudja milyen és mikor pólós képet láttál a facén. Mindig szőrös vagyok amúgy, kb mint egy majom. Mert amúgy utálok borotválkozni. Amúgy kell igazítanom rajta most kifejezetten mert most nagyon durva. Ha lesz rá időm el is megyek egy nagyon kedves barátomhoz ő rendbe szedi és akkor legalább egy darabig tudok igazodni majd hozzá. De ezt most így itthon maximum csak egy 0-ás géppel tudnám értelmezhetően egyedül rendbe szedni.
Én ha motorn GPS-t használok akkor az autóst szoktam bevágni egy powerbankkal a tanktáska tetejébe aztán jól van az úgy. Amúgy sem igazán szeretem a navikat.. Általában kinézek valami jól követhető városnevet a navi útvonalán és megyek a táblák alapján aztán ha már bizonytalan vagyok újra rápillantok. 40-50 Km-enként ennyi belefér.
Nincs adat...
A telefonos tom-tom egész jó(bár a védát valami miatt nem jelzi) csak amikor indulsz, pl a parkolóból kb 50 méterig azt se tudja mette vagy arccal
Hétvégén teszteltem jó sokat, a sony és a huawei is ugyanígy hezitált
Aztán ha meglett az irány utána hibátlan
Otthon qrva sokra mégy vele.....
Ha van állandó adatkaocsolat, ithon a waze nagyon jó

Bár fingom sincs h lehet e terveztetni vele
Garmin drive lm50 vagy a wayteq között gondoljozom én is
Az a baj egyikről sincs sok konkrét infó
Telefonos navi meguntam, az elején alig tér észhez
Egy deák-ért már vannak faxa 20évesek is
kócsing van, nem értesz ehhez
Én a wayteq xrider-el szemezek
Biztos van jobb is, de azt lehet kocsira, motorra rakni...
Annyit egyik se ér, akit 5000-ből nem lehet levadászni az luxus kurva, vigyék az arabok.
Ha a deák feri haverral indulsz énekeltetni akkor biztosan lesz éneklés
max csak a cickafarkam lehet szőrös
Autós gps kütyüt kell venni, ez a telefonos navi nem az igazi
Márciusig ki kell találni melyik a tuti
Pedig a mai lányok már nem énekelnek a bundás mikrofonba...
Azért motoros témátok nincs csak életvezetési?
Ogerg , akkor borotváld a ánuszod is. Sosem lehet tudni.
Hááát magamrészéröl utálóm a sündisznót
Nyaaaaaniiii se élvezet
Phüüüjjjj
Réges régen voltam mütéten SOHAAAA BÜDÖS ÉLETBE ÉN BE NEM FEKSZEK MÉG 1X orrsövény mütétre!!!! Azt mondták altatnak, a nagy lóóf......t
5en alig birtak lefogni huuu ha rá gondolok már depis vagyok

Néha csak fujnám a nozim de már vérzek, vagy csak úgy elered.... vérnyomásom OK!
Engem normális orvos már vagy bő 10éve nem látott, de egy két kokler igen, azok meg hülyék