Az ilyen ugyan akkora talány minthogy hogyan lehet egy pénztárca méretű kistáskába 10-12 Kg-nyi cuccot úgy belezsúfolni hogy az ami kell belőle az van mindig legalul.
Na ezt hagyjuk. Alíg élve leér a Balatonra hámozza ki magát a bőrből. De nem ám az az első hogy valami folyadékot kérjen mert ki van száradva. Hanem "Jól akaszd ám fel a bőrdzsekit" Pfff
hát az öltözködést valóban rühellem, meg a kézzsákot, többi nem szokott érdekelni; meg kell oldani, bármi az, persze néha akadnak nehézségek,de ez tetszik benne
Azért akármekkora esőmenő vagy. Azért tedd a szívedre kezed és valld csak be. Jobb jó időben motorozni. Nincs másfél órás öltözködés, nem motoszkál a buksiban a gondolat hogy "Vajon lesz jég a kanyar után?" "Vajon csúszik e a villamos sín?" . Mert rendben hogy szereted a telet is de jó időben egyszerűen kényelmesebb motorozni. Amellett hogy minden tiszteletem tiéd azért mert ilyenkor is mész.
Amúgy én is erősen gondolkodom rajta hogy visszapattintom a burkolatot a malacra és a héten egyszer kiviszem mozogni kicsit. Ha csak nem fog egész héten szakadni az eső mert akkor nem jutok ki az udvarból. Tükröket is vissza kéne tennem mert a hiányában nem fogom elengedni a a malacot arra a hosszú útra.
így van, hatalmas szél fúj , tartani kell a pinkit is, tavaly mikor szintén télen szintén nagy szélben mentem előttem szakadt le a felső vezeték, örök emlék....
Tök jó? A francokat van jó idő. Reggel volt ugyan némi szélcsend. De az első cigi alatt az előbb lent a parkolóban már orkán szél fúj. Egész jó idő lenne nélküle de így széllel szörnyű
Na már te is kezded? Kutyám is itt piszkál hogy menjünk sétálni, de amíg nem iszom meg a kávét ez esélytelen
Viszont ha így folytatja az időjárás még motorozni is mehetünk
igen!
nekem tökmindegy
Szóval elvileg se eső se hó és egész meleg. Napközben még a 10 fokot is megugorja.
https://www.google.hu/search?q...
Viszont ha így folytatja az időjárás még motorozni is mehetünk