Ott van,azt hiszem olyan kell neked is. Amúgy mi is a google fordít5ót használtuk :) Sőt...ha google chrome-val nyitod meg az oldalt,az le is fordítja neked magyarra
Rendeltettem már én is Kínából tolatókamerát, igaz az ebay volt. Kb. 3 hét alatt megjött, azóta is teszi a dolgát hibátlanul.
Nincs regisztrációm egyik ilyen oldalon se, az angol tudás meg elég foghíjas, így nem akarok neki kezdeni.
Nincs mit. Bár az ha az aliról rendelsz...az soká ér ide. Sok mindent rendelt már a kollégám onnan,és eddig minden meg jött hiba nélkül. Telefontól a sport kameráig minden jó volt....pedig kínából jött a cucc
Levettem a rendszámtábla világítást. Azt nem taglalom, hogy az egyszerű zsugorcsövezés helyett szigszalaggal volt levédve a toldás, de kb.félóra kínlódás után szétjött. Viszont a lámpa úgy tünik nem szétbontható.
Ez így van bár az èn tapasztalatom jó de az is igaz hogy elèg ha egyszer megszivatnak ès tènyleg ez az a foglalkozás ahol ha elnèzel valamit szinte biztos hogy nem elèg egy bocs elnèztem,hanem fizetõs lesz a sztori szerintem
Már nem szeretnéd, pár hét múlva elkezdene bizergetni a frász, hogy na vajon aznap ki állít meg? Mennyit gomdol le? Nem sok meló van ahol minden napod úgy kezdődik, hogy nem tudod, hogy koldusként végzed-e estére. Általában pénzt keresni mennek az emberek melózni, a sofőr az egyetlen talán aki estére akár pár millával szegényebb is lehet. Na jóü, legfeljebb kettővel, annyi a max amennyire egy nap megbüntethetnek. Holnap persze kezdődhet előröl.
Köszi a segítséget.