Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnézem még egyszer a regisztrációt.
Köszi a segítséget.
Ott van,azt hiszem olyan kell neked is. Amúgy mi is a google fordít5ót használtuk :) Sőt...ha google chrome-val nyitod meg az oldalt,az le is fordítja neked magyarra
Rendeltettem már én is Kínából tolatókamerát, igaz az ebay volt. Kb. 3 hét alatt megjött, azóta is teszi a dolgát hibátlanul.
Nincs regisztrációm egyik ilyen oldalon se, az angol tudás meg elég foghíjas, így nem akarok neki kezdeni.
Nincs mit. Bár az ha az aliról rendelsz...az soká ér ide. Sok mindent rendelt már a kollégám onnan,és eddig minden meg jött hiba nélkül. Telefontól a sport kameráig minden jó volt....pedig kínából jött a cucc
Köszönöm!
Első körben jobb lenne itthon találni, még sose rendeltem se ebay-ről se az aliról. Abban megint segítség kellene, csak hát............
jav:Aliexpress......
Aliexress? Sárgában találtam olyant,talán van fehér is. Szerintem nézz körül......
Helló Hölgyek Urak!
Egy kis segítség kellene. Ilyen fehér irányjelzőbúra kellene nekem.
https://www.ebay.com/itm/Front...
Hát már sose' lesz igazi tavasz?! Tele a t*köm ezekkel a qrva hosszú telekkel!
Ma sütött a Nap Badacsonyban, de egyáltalán nem volt strandidő !! No meg van egy olyan megérzésem , hogy még egy darabig nem is lesz ezután sem !
Ez is bontható, csak roncsolással, ami után már hiába lehetne megcsinálni az eredendő hibáját, vissza nem rakható. Azért meg nem kínlódok vele.
Minden szétbontható, csak utána lehet másikat kell venni.
Reggelt 7alvók
Már nem esik!
Szóval húzzatok dolgozni
Majd én szunyálok helyettetek
Minden szétbontható, csak utána nem minden szerelhető össze
Megvan a gyári is, de ez van-volt rajta.
Nekem gyári hagyományos izzós van az is marad.
Ez lemaradt, nagyon úgy néz ki, hogy egy ilyet kell rendelnem:
http://www.motostyling.hu/webs...
Levettem a rendszámtábla világítást. Azt nem taglalom, hogy az egyszerű zsugorcsövezés helyett szigszalaggal volt levédve a toldás, de kb.félóra kínlódás után szétjött. Viszont a lámpa úgy tünik nem szétbontható.
Az senkit nem érdekel hogy mi egyszerű.
Bekattannak és takarékossági okokból meg kell csinálni bármibe kerül
Ez így van bár az èn tapasztalatom jó de az is igaz hogy elèg ha egyszer megszivatnak ès tènyleg ez az a foglalkozás ahol ha elnèzel valamit szinte biztos hogy nem elèg egy bocs elnèztem,hanem fizetõs lesz a sztori szerintem
Biztos sokat változtak a dolgok 15 év alatt. Egy alkalommal büntettek meg előtte, azt is kifizette a főnököm.
Már nem szeretnéd, pár hét múlva elkezdene bizergetni a frász, hogy na vajon aznap ki állít meg? Mennyit gomdol le? Nem sok meló van ahol minden napod úgy kezdődik, hogy nem tudod, hogy koldusként végzed-e estére. Általában pénzt keresni mennek az emberek melózni, a sofőr az egyetlen talán aki estére akár pár millával szegényebb is lehet. Na jóü, legfeljebb kettővel, annyi a max amennyire egy nap megbüntethetnek. Holnap persze kezdődhet előröl.