Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk neked necc a tinder, nég oda is kell egy alap kinézet. Most jól megbántalak de leszarom. A sok sportmotor helyett inkább kicsit sportholhatnál meg mondjuk a szakálladat meg a hajadat rendbe szedethetnéd és akkor könnyebb lenne az élet... igen, a facebookon mindent lehet látni.
Nekem nincsen olyan Nekem csak ilyen régi 4-es szériás almás nokijjjjám van azon meg nincsen ilyen
várgyá megnézem.
Jaja, hallottál már róla na ne égesd magad ilyen szar mellébeszéléssel
Mostnézem a faa....t szivecskés, inkább olyan mint a vodefone jel
Jahh én is ott vagyok

Ogerg! Ott van a telefonod menüjében az a szivecskés app, nyugii nem mondom meg senkinek
jaa, tinder, hallottam már róla... de ott ilyen picsák meg faszok vannak nem?
Én viszont viccen kívül sosem láttam ezt a Tindert vagy mi a lófaszt. nem érdekelt és most sem keltette fel az érdeklődésem. Megvagyok én nagyon jól nélküle is.
Figyeld a rozsaszín ugy csinál mintha nem tudná mi az

Irjad neki hogy regisztraljon, kell mégegy akin lehet röhögni
az mi? vmi társkereső?
Kb. 5-6 találkám volt, jó egy meg volt a kocsiban, de gyökér volt az összes... majd hivlak igy, tali úgy blablabla
Bezzeg ha véletlenül összefutottuk, hááát lehet kicsit geci voltam, meg 1-2 tockost kaptam, de olyan jól esett leégetni 1et kettőt
Időtöltésnek napi 5perc bőven elég a tindin
Jah jah aztán visszahívsz mert perverzül el tudom találni azt az időpontot amikor nem vagy telefonközelben vagy motoron ülsz vagy valami. De mindig visszahívsz
igen, tudom... majd hívsz
nem az , de nehéz és ritkább, ezt aláírom :)
Majd megtanulom. De hidd el tudom kihez kell forduljak tanácsért. Nekem ez az első albérletem.
Meg ez a fejenkénti 70 rezsivel garázzsal minden lószarral együtt meglehetősen barátságosnak hangzik. Ennyiből egyedül ürgelyukkal sem oldom meg. Mert nagy jóindulattal 50E az albi 5-egy teremgarázs bérlet (Csak a motornak mert 1 van és a kocsi az utcán parkol) és egymagamra nem hozom ki a rezsit a maradék 15E-ből. Az esélytelen.
sztem ezt az egészet már most elrontod, de!! nem szólok bele kicsit lazán veszed ezt
Én nehezen vettem rá magam, ugy voltam vele hogy égesse magát a faszom ilyennel, aztán mutatták haverok milyen nők vannak na mondom hát nekem is kell. Annyi hogy vidéken amigy is ismer mindenki mindenkit és azért vagány amikor olyanokkal húzol össze akire nem is gondolnál. Nekem meg pl csak 1kepem van tehát csak az húz rám aki ismer.

De amúgy 99% egy kabaré, a moslék undormány nőkön hatalmasat lehet röhögni.

Amúgymeg a kép csak neked.
Meg még nem szerződni megyek. Csak nézelődni. Mert itthonról csak szarul belőtt fotók alapján okoskodom. semmi alkuval.
Nem ez igaz végülis nekem nem. De nekem 1 vagy ha tényleg beszerzek egy rohangáló kotlákot akkor 2 motor meg legalább 1 kocsi hacsak nem kell hazahozni a cégest is (Mondjuk akkor nem kell kotlák motor) de akkor egy második céges kocsi. Szóval csak magamra is 3 járművel számolok.
Minek annyi, meg hogyan? Neked 3 motor meg autó? MI???!!!
Ettől nem félek. Télen szar ezt elfogadom de amint megjön a jó idő motor leáll motorra fel és onnantól kezdve letojom a dugót meg mindent.
Ez igaz. De valahova le is kell tenni 3 motort legalább 3 kocsit de lehet hogy 4-et. Ha ezek eltárolást is beleveszed akkor már a fejenkénti 70E rezisvel együtti cél már esélytelen. Arról nem is beszélve hogy én vélhetően a 11 Kerületben melózom egyikünk Budaőrsön. A harmadik delikvens meg teherautózik akinek meg helyre van igazán szüksége. Szerintem ez így lesz faint. Amúgy sasoltam szólóban is. De a motor tárolása nekem nagyon sarkalatos dolog. Én elképzelni sem igazán tudom hogyan bírkóznék meg azzal hogy minden reggel este 3-4 tömböt trapoljak a motorért. Nem tudom te hogy bírod. Meg azért én vidéki gyerek vagyok a kaptár közepére nem igazán vágyódom.
onnan nem túl sok különbség lesz menetidőben a melóhoz
annyiért "Pesten" is találsz... és nem másokkal osztozol ( 1 részre ami kijön)