Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áááá látok elég bojler testűt iccaka, igaz egy mukkot nem beszélnek magyarul
Akkor már inkáb magamhoz nyúlok
Bezzeg a szemétégetőnél vagy soroksáron, hmmm van választék dögivel, csak arra kell ügyelni hogy dupla gumi, és semmi smaci
Bár egyik haverom kifogót egy téés Margiiit-ot, de fél áron, meg bebaszva máá nem mind1
Gondolom a gyerkőcnek.
Inci, te is mész Bp-re lakódni?
Esetünkben kicsit hosszabb az a bizonyos takaró. Rezisvel együtt nézelődünk 200-220-ig mert 3-an vagyunk rá. És mi meg kívül Dél Buda, Érd, Törökbálint, Dubaőrs magasságában. Valami nagyobbat. Itt több a lehetőség és nem vérlázító az ár. Itt ilyen 160-180 körl akadnak mér 100+ m2-es kecók.
Mi csak a neten nézegettük 100 alatt kettő volt, az egyik 16nm a,másik meg társbérlet
Mondjuk a,16nm is valami 90 ezer volt
Egyenlőre a belsőbb részeket meg a metro környékén nézelődtünk
Basszus rákerestem mert dunsztom sem volt hol van. De úgy érzem onnan sem lenn jobb a bejárás mint innen a Balatonról.
Kisvárda? ott olcsóbb
igen de azt írja, lehet csak 1-et tud nézni, ezt a "bajom ", vagy biztosan csinálom, vagy nem ígérek hogy megyek nézni :)
3 kiszemelt címem van. Érdeklődési rangsorban felhívom a hirdetőt aztán az amelyiket meg tudom nézni ott megállok. Vagy ha úgy adja ki az idő akkor talán még egyet. Nem egyedül vagyok tehát lehet hogy az ami nekem klappol az lakótársnak nem. Inkább legyen döntési lehetőség mint hogy kényszerhelyzet legyen belőle. Tudod Jó lenne garázs mert ugye nem egy motor van hely is jól jönne az elhelyezkedése sem feltétlen mindegy. Szeretnék egy jó kis helyet találni nem pedig valami kényszer szülte szart.
Finnyás vagy
Munkatársam 3 nap 3 tinderes,lányt dugott meg, egyik pestről eljött hozzá kocsival
Vagy azt vagy a,kecskemét mellettit hívtuk bojler testűnek
Albérletre 30 percnél nem kell több idő, nincs azon mit nézegetni igazából. Autót is úgy megy az ember nézni, hogy 2-3 legyen egy környéken, ha az első kapásból egy retek, mehessen a másikra. Nagyon jól teszi, hogy többet is megnéz egy füst alatt.
anyagtakarékosság...
Pénznyelő kereső

Baszki, egy jó dolog van a nőtlenségben!
Kurvára félre tudd tenni az ember
Meg nem basz fel agyilag
Arra költesz ami tetszik
Nem kell titanic-ot nézni
Naa ez egyre több lex

Legjobb kurvázni menni le szipákol és csá

Azt nem vesézném ki hogy amúgy k..a hiányzik egy nyafogó picsa az oldalamon, de majd lessz valahogy
de 3-at minek egyeztetsz, ha 1-et remélsz legalább van rá időd.... ?
ne basszá főőőő idegi alapon
Határeset. Leegyeztettem 2-3-at holnap megnézősre. Aztán remélem legalább 1-re lesz időm.
Mosssmá van pánik!
Mi az a Tinder?
Ha láttad a felhozatalt akkor az vicc
Vagy az elte-n tanult, vagy a fa..om tudja valamilyen suffy vagy supfy előadó
Az meg hogy az arcukból több csavart meg fémet meg a jó isten tudja miket lehetne kiszedni, háát borzalom
20ból talán 1x jöhet a szivecske , de inkább borzalmas

És te hogy állsz hozzájuk?
Nyolcat jobbra kettőt balra, fixen kuros taktika, beallitod maxra a kort, talán te is összehúzol valakivel
van má' lakás?
Én most csak az alberlet.hu-t meg a jófogásnak az albis részét nyomatom másra nincsen most idő.
Nyomod már a tindert ?
Annyira örvendezem hogy volt valaki akinek hiányoztam. Nagyon szívmelengető érzés