Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alap hogy olyan gyerekkel nem megyünk vásárolgatni akit vinni kell.....főleg kettővel
Na ugye hogy ugye
Jóóó van naaa, szövegértés....tudod
Ezeket a város végén lévő szupermarketben teszed,havonta egyszer.
Kocsival.En a város belsejében lévő bank,posta,önkormányzat stb ről beszélek.
Inkább sétálok mint hogy a hülye gödöllői forgalmi helyzetet teszteljem.
Na várj te sem cáfolod az a mondatomat. Ami azért valljuk be csak egy hangzatos hülyeség. De neked van indokod a sétára. Így szólt a tézis " Aki indokolatlanul..." Neked van indokod
Én pl csak télen ülök kocsiba olyankor meg hideg van és a kocsit mint amolyan kerekes pulóvert használom, Nyáron meg amikor jó idő van akkor motorra pattanok és a dugó és várakozás fogalma azonnal meg is szűnik És a parkoló hiány is ismeretlen olyankor a számomra
Reggelt!
Meg a f...mat!!!!
Átlag müszakonként sétálok, ugrálok, mászok, kúszok, lépcsőzök 6-8km-t a kibebaszot csarnokban!
Se nem vagyok hontalan, meg csavargó
Mondtad hogy munkát keresel, naaa kérem gyere a bkv-hoz, meglátod pikk pakk eléred a verseny súlyodat
Pénz nem rossz, szóval még félre rakni is tudsz
Az hogy pár év és amortizálód magad, az nem az én hibám lessz
két karon ülő kisgyerekkel, felmálházva a havi bevásárláskor azért átgondolom ezt a tézist:D
Amúgy szép reggelt mindenkinek !!!
Ugyan ugyan Tsanyi ettől nem félek. Annak ellenére hogy így állok a dolgokhoz így is van 47-48-as a lában szóval van miből sorvadnia
Volt ideje ennyit tekerni.
Én Zárában csinálom ezt (jelenleg Zadar), nyáron elképesztő a zsúfoltság az óváros környékén, én egy 5 percre lévő elhagyatott parkolóban parkolok és indul a kellemes nyár esti séta le a partra, szintén röhögve a sok araszolón.
Neked meg találtam ma valamit az instagramon. Szar a triumph is...
Nem csak ma de ez már már idegesítő... érdekes hogy ők ketten esetleg hárman tele tudják fosni az üzenőfalat baromságokkal
De legalább nem egy smile-san reagált.Igy:
Nagyon negatív vagy ma....
Mi a szar értelme van ennek az egy egy szmájlis hozzászólásodnak ?
Kicsiny falunkban én megszoktam állni a lidli parkolóban onnét 5 perc séta a belváros, és csak vigyorgok a sok idiótán akik köröznek körbe-körbe parkolóhelyet keresve. Azt annyit meg nem maradok, hogy a lopóautó esetleg elvigye mert sokat áll az autónk a bót előtt. Arról nem beszélve sokszor megyek inkább a pedálossal azt meg letámasztom bárhol ingyér.
sse normális aki 10 perc séta miatt 20 percig áll piroslámpánál,keres parkolót,majd minimum 5 pecet sétál mert csak a céltól messze talál.
Olvastam valami elemzés szerűben ahol az emberek felépítéséről volt szó kontinensenként és országonként,. hogy az ázsiai (főleg a szigetvilágban élőknek) embereknek azért olyan tömpe a lábuk mert egyszerűen nem gyalogolnak...........soha nem is akartak és nem is mentek messzire ezért nem volt miért kialakulni a hosszabb lábnak, persze ez lehet, hogy marhaság, de azért rossz fényt vethet rád mert amennyiben nem vagy hajlandó eleget gyalogolni akkor az evolúció során amennyiben lesznek utódaid elsorvasztod a magyarok lábát.
Már mondtam. Aki indokolatlanul 30 méternél többet gyalog megy, az hontalan, vagy csavargoó
Majd gyalog jársz a Kóborlóba és hipp-hopp eltűnik 20 kg egy hónap alatt.