Ezeket a város végén lévő szupermarketben teszed,havonta egyszer.
Kocsival.En a város belsejében lévő bank,posta,önkormányzat stb ről beszélek.
Inkább sétálok mint hogy a hülye gödöllői forgalmi helyzetet teszteljem.
Na várj te sem cáfolod az a mondatomat. Ami azért valljuk be csak egy hangzatos hülyeség. De neked van indokod a sétára. Így szólt a tézis " Aki indokolatlanul..." Neked van indokod
Én pl csak télen ülök kocsiba olyankor meg hideg van és a kocsit mint amolyan kerekes pulóvert használom, Nyáron meg amikor jó idő van akkor motorra pattanok és a dugó és várakozás fogalma azonnal meg is szűnik És a parkoló hiány is ismeretlen olyankor a számomra
Reggelt!
Meg a f...mat!!!!
Átlag müszakonként sétálok, ugrálok, mászok, kúszok, lépcsőzök 6-8km-t a kibebaszot csarnokban!
Se nem vagyok hontalan, meg csavargó
Mondtad hogy munkát keresel, naaa kérem gyere a bkv-hoz, meglátod pikk pakk eléred a verseny súlyodat
Pénz nem rossz, szóval még félre rakni is tudsz
Az hogy pár év és amortizálód magad, az nem az én hibám lessz
Én Zárában csinálom ezt (jelenleg Zadar), nyáron elképesztő a zsúfoltság az óváros környékén, én egy 5 percre lévő elhagyatott parkolóban parkolok és indul a kellemes nyár esti séta le a partra, szintén röhögve a sok araszolón.
Kicsiny falunkban én megszoktam állni a lidli parkolóban onnét 5 perc séta a belváros, és csak vigyorgok a sok idiótán akik köröznek körbe-körbe parkolóhelyet keresve. Azt annyit meg nem maradok, hogy a lopóautó esetleg elvigye mert sokat áll az autónk a bót előtt. Arról nem beszélve sokszor megyek inkább a pedálossal azt meg letámasztom bárhol ingyér.
Olvastam valami elemzés szerűben ahol az emberek felépítéséről volt szó kontinensenként és országonként,. hogy az ázsiai (főleg a szigetvilágban élőknek) embereknek azért olyan tömpe a lábuk mert egyszerűen nem gyalogolnak...........soha nem is akartak és nem is mentek messzire ezért nem volt miért kialakulni a hosszabb lábnak, persze ez lehet, hogy marhaság, de azért rossz fényt vethet rád mert amennyiben nem vagy hajlandó eleget gyalogolni akkor az evolúció során amennyiben lesznek utódaid elsorvasztod a magyarok lábát.
Kocsival.En a város belsejében lévő bank,posta,önkormányzat stb ről beszélek.
Inkább sétálok mint hogy a hülye gödöllői forgalmi helyzetet teszteljem.
Meg a f...mat!!!!
Átlag müszakonként sétálok, ugrálok, mászok, kúszok, lépcsőzök 6-8km-t a kibebaszot csarnokban!
Se nem vagyok hontalan, meg csavargó
Mondtad hogy munkát keresel, naaa kérem gyere a bkv-hoz, meglátod pikk pakk eléred a verseny súlyodat
Pénz nem rossz, szóval még félre rakni is tudsz
Az hogy pár év és amortizálód magad, az nem az én hibám lessz