Ne beszélj mellé :) anem borotválkozunk november és az igénytelen november nem ugyanaz. Nem borotválkozol de megigazíthatod. Illetve facebookodon polos képed van, az nem hinném hogy novemberi.
Van szakállas haverom de egyik sem igéntelen szakállas. Nekem hülyén áll, ritkás ezért nincs.
Te Levi. Növesztettél már valaha is szakállat? Csak kérdezem? Azért mert amúgy egy kibaszottul szar és rettenet mód idegesítő folyamat. Viszket meg minden. Én már a vége felé járok és most különösen szarul néz ki mivel "nem borotválkozunk Novemberben" hónapot tartottam.
Lehet olyan mint öcsikém barátnője. Neki is elég sokszor vérzik az orra. (Nem nem bántja öcsém mielőtt valaki félre értené) Vannak akiknek eredendően gyenge az orrukban lévő erek fala és elég nekik egy sima légnyomás változás hogy eleredjen. Vagy korábban volt egy sérülése és gyengén forrt össze ott az ér vagy hasonló. Nekem pl nagyon rég volt utoljára de volt idő amikor nekem is minden előjel vagy behatás nélkül egyszer csak eleredt az orrom vérre. 1,5 perc és vége is volt.
Gyerkőc tervezi a sulit, aztán első körben azt néztük mennyibe jönne ki a buli
De ahogy nézem 2 évre benne kell a fiókban lennie a 3 millának
Bár még a suli sincs meg mert pont nem indít opetatőr oktatást, ami meg van az pénzmosoda mert 700ezer egy félév
Engem egyáltalán nem bántottál meg. Nem lehet senki sem ilyen kék alapon fehér hóember jellegű Adonisz mint te. Az meg hogy mit lehet a facén megtalálni nem zavar. Én tudom hogy szakállas vagyok meg pufók de én így érzem jól magam. Aztán ezt miért rejtegetném.
Van szakállas haverom de egyik sem igéntelen szakállas. Nekem hülyén áll, ritkás ezért nincs.