Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon hiányoztál.
Visszatértem semmi pánik
én nem de őt felültettem én majd du ülök fel
Felültél a gépre?
én meg it garázsban kislányt motoroztatok ( má' megint)
az még nekem is kéne!!!!
Valószínű, de összerakásnál meg van adva a nyomaték, szétszedésnél meg csak a kínlódás van vele...illetve volt amíg nem volt légkulcsom
Nekem ilyen gondom nincs vele. Bár M6-os csavar alatt nem használom, nincs is 10-esnél kisebb fejem hozzá.
Meg ez is nagyon hasznos. Főleg vágott fejű csavaroknál.
http://platinaszerszam.hu/term...
Valószínű azért csinálják ekkora fejjel, hogy ne legyen túlhúzva és mint írtad, még így is meg tud szorulni.
majdnem
nekem van légkulcs is meg villanyos is a villanyos faszább
a légkulcs brutál, ha kicsit húzod akkor meg csak szuszog
legalábbis ami nekem van a szárnyacskák addig nem mennek ki rendesen amíg nincs meg egy bizonyos fordulat az elején
Ez ugyan azt csinálja mint a légkulcs, csak nem kell kompresszor hozzá...viszont a légkulcs olcsóbb
Nekem a CB-n az olajszűrő csavar ilyen.
12-es kulcs való rá, de 20-as a menet és nagyon lágy anyagból van. Észnél kell lenni, mert mindig megszorul, és szereti elnyalódni.
Nem értem miért nem tudtak egy nagyobb fejet rárakni. Még gyártani is egyszerűbb lett volna....mondjuk most nézem, hogy a Tajvaniak árulnak ilyen csavart hozzá...lehet meg is rendelem
http://www.szerszamoutlet.hu/i...

egy ilyesmi cucc nagyon hasznos kiszedni a berohadt csavarokat
amikor kézzel beletöri az ember ez addig kalapálja amíg általában kijön
csak lassú fordulaton kell kezdeni
Ja, az a fasza, én is szeretem. Erősebb és passzentosabb. Amit nem szed ki azt letöri, de az amúgy is csak roncsolással jött volna szét.
Nem.
És kézzel,csavarhúzóra tűzött bitfejjel húztam.
nem ír a gyártó menet rögzítőt? akkor nem kell megtépni 410nm hanem elég a 3nm is
Nabn otthon légkulcshoz gyértott vastag fekete dugókulcs készlet.Ha neki kell állni.Ez a készlet kb az M10-12-ig bezárólag aluban futó cuccokra kell.Ami nem jön ki az beletörik.
Van az a kibaszott fura csavar amit az angolok használnak az inyektorra rácsavarozni a szívócsöveket,meg az egész légszűrőházat.6 db.Ilyen kis M5-ös de a nyaka spécin vastagabbra van esztergálva.
1400/db.Inbuszos,általában az inbusz részt szoktá lesarkazni,megforgatni.Nekem csuklóból csavarva mindig a menet maradt at inyektorban.Szerencsére dremellel 10 perc kiszedni.
Volt hogy csak ráraktam a csiszolót és magától kitekeredett a maradék.
Na olyat csak venni lehet.Sok pízé.
Azért tudok neked olyan csavart mutatni az MZ-n is amin a szerszámod előbb törik.
Meg amikor az alu blokkal 10 éve összerohadt alu csavart akarod megindítani, és jobb esetben a hajtókar görbül, és nem a csavarfejét nyalod el, akkor is eszébe jut az embernek hogy milyen jó az erős és pontos szerszám
A "lágyvas" fék légtelenítő csavarokról nem is szólva
*szekrényajtót XD