ja, hát igen, azért nem cipel annyi mindent az ember, de am megvettem a kawa szerszámkészletet, hát... esküszöm a pink jobb, igaz mér meg is szoktam azt, meg kawás nagyon használt , régi lehet, de egyelőre az számomra jobb ( és nem a színe miatt)
Valahogy hozzám került véletlen egy yato 6-os fúró,valszeg azé vettem mert szíp sárga volt.
Namost azóta 2-3 kör sima fúró elkopott de ez a nyomorult még mindig tuti éles.
Hülyeség. Nekem egy kofferban van a versenyszereléshez szükséges készletem. Azzal komplett blokkot szétkapom.
Ilyen nagy szerszámos kocsi nem azért kell, mert ennyi szerszám kell a szereléshez, hanem mert így kényelmesebb, áttekinthetőbb rendezettebb, spec. szerszámok is elférnek, pl két garnitúra csillagvillás, indítókulcs, dugókulcsból 2-3 féle méret, de ez mind nélkülözhető átlag szerelésnél.
Átlagos munkákhoz csillagvillás készlet, franciakulcs, csavarhúzó készlet, bitfejes csavarhúzó készlet kell, kobifogó, csípőfogó kell. Esetleg 1-2 célszerszám.
Amikor Jawa-m volt akkor volt nálam minden szerszám. Mellesleg elég kicsire össze lehet pakolni ha gondolkodik az ember pedig volt nálam kis satu, meg forrasztópáka is
Aztán MZ-hez már csak egy svájcibicskát vittem, mert oda az is elég volt.
Defektem nekem soha nem volt. Más kérdés hogy azok a kemény diagonál gumik amik voltak a motorjaimra, azok légnyomás nélkül is egész jól futottak
Ki hogy szokja meg. Nekem pl még defekt javító cucc sincs a motorban. Egy ilyen gagyi kombi szerszám van az ülés alatt. De semmi több. Azt sem használtam még soha semmire. Max kölcsön adtam olyannak akinek kellett.
minek kell annyi cuccot vinni?
egy jó motor kell és nem kell cuccolni, a gumijavításhoz kell pár tárgy aztán jónapot
otthon kell karbantartani nem menet közben kínlódni a szereléssel
Namost azóta 2-3 kör sima fúró elkopott de ez a nyomorult még mindig tuti éles.
Ilyen nagy szerszámos kocsi nem azért kell, mert ennyi szerszám kell a szereléshez, hanem mert így kényelmesebb, áttekinthetőbb rendezettebb, spec. szerszámok is elférnek, pl két garnitúra csillagvillás, indítókulcs, dugókulcsból 2-3 féle méret, de ez mind nélkülözhető átlag szerelésnél.
Átlagos munkákhoz csillagvillás készlet, franciakulcs, csavarhúzó készlet, bitfejes csavarhúzó készlet kell, kobifogó, csípőfogó kell. Esetleg 1-2 célszerszám.
vettem már ott használható cuccokat amúgy...
megtaláltam,am ajándékba kaptam tavaly karira :)
Én most a lidl cuccaiban utazom.
Egy ilyesmi alapnak jó lenne.
https://www.szerszamok-webaruh...
Aztán MZ-hez már csak egy svájcibicskát vittem, mert oda az is elég volt.
Defektem nekem soha nem volt. Más kérdés hogy azok a kemény diagonál gumik amik voltak a motorjaimra, azok légnyomás nélkül is egész jól futottak
Az egy otthoni ajtó-fiók stb javítására összerakott csucc.Nem motorszerelésre.
egy jó motor kell és nem kell cuccolni, a gumijavításhoz kell pár tárgy aztán jónapot
otthon kell karbantartani nem menet közben kínlódni a szereléssel