Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, hát igen, azért nem cipel annyi mindent az ember, de am megvettem a kawa szerszámkészletet, hát... esküszöm a pink jobb, igaz mér meg is szoktam azt, meg kawás nagyon használt , régi lehet, de egyelőre az számomra jobb ( és nem a színe miatt)
Attól függ mire. Profi szerelőnek biztos, de otthoni szerelgetéshez tökéletesen elég.
Valahogy hozzám került véletlen egy yato 6-os fúró,valszeg azé vettem mert szíp sárga volt.
Namost azóta 2-3 kör sima fúró elkopott de ez a nyomorult még mindig tuti éles.
Hülyeség. Nekem egy kofferban van a versenyszereléshez szükséges készletem. Azzal komplett blokkot szétkapom.
Ilyen nagy szerszámos kocsi nem azért kell, mert ennyi szerszám kell a szereléshez, hanem mert így kényelmesebb, áttekinthetőbb rendezettebb, spec. szerszámok is elférnek, pl két garnitúra csillagvillás, indítókulcs, dugókulcsból 2-3 féle méret, de ez mind nélkülözhető átlag szerelésnél.
Átlagos munkákhoz csillagvillás készlet, franciakulcs, csavarhúzó készlet, bitfejes csavarhúzó készlet kell, kobifogó, csípőfogó kell. Esetleg 1-2 célszerszám.
kemény vagy... :)
lidl + aldi
vettem már ott használható cuccokat amúgy...
https://www.szerszamkell.hu/ex...

megtaláltam,am ajándékba kaptam tavaly karira :)
Nono.
Én most a lidl cuccaiban utazom.
alapnak ez is teljesen jó, semmi baja nincs, eddig teljesen jól megfelelt mindenre :)
Nem néztem meg mit tartalmaz, de nekem ennél sokkal kisebb és kompaktabb a túrakészletem, mégis megoldottam vele mindent ami az út szélén felmerülhet.
a yato elég alja
Nem a színe a gond.
Egy ilyesmi alapnak jó lenne.

https://www.szerszamok-webaruh...
Amikor Jawa-m volt akkor volt nálam minden szerszám. Mellesleg elég kicsire össze lehet pakolni ha gondolkodik az ember pedig volt nálam kis satu, meg forrasztópáka is
Aztán MZ-hez már csak egy svájcibicskát vittem, mert oda az is elég volt.
Defektem nekem soha nem volt. Más kérdés hogy azok a kemény diagonál gumik amik voltak a motorjaimra, azok légnyomás nélkül is egész jól futottak
próbáld ki!!! Mamiban is használom, dl-nél is, Züminél is... használható absz, ne legyél buta ....
a pinK szerszámkészlet? netán?! miért lenne ??!! azért mert pink? ne legyél hülye...
A rózsaszín.
Az egy otthoni ajtó-fiók stb javítására összerakott csucc.Nem motorszerelésre.
milyen készlet?
Na jó de az a készlet konkrétan játékboltba való.
Mert motorszerelő suliba jár.
Ki hogy szokja meg. Nekem pl még defekt javító cucc sincs a motorban. Egy ilyen gagyi kombi szerszám van az ülés alatt. De semmi több. Azt sem használtam még soha semmire. Max kölcsön adtam olyannak akinek kellett.
endurósoknál egy-két láncszemet is láttam a kormánya szőlőkötözőzve
minek kell annyi cuccot vinni?
egy jó motor kell és nem kell cuccolni, a gumijavításhoz kell pár tárgy aztán jónapot
otthon kell karbantartani nem menet közben kínlódni a szereléssel
Hát persze, akkor kell menni amikor jól esik (az eső)