Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, ott már pár sor pálinka fa is elfér, alatta a paradító.
1777 Nm bocsesz.
Az örökség 177 Nm telken van.
Az kizárt lustaság félegészség. Szevasz Zsolti!
Ahol nem tud egy kicsit ásni, futkorászni egy nagyobb kutyus és ahova nem lehet kiülni 8-10 fővel bográcsozni, bokorba pisálni az valóban nem udvar.
Javasolnám, hogy olvass vissza, de akkor valószínű elkésnél a munkából.
"életvezetés nonstopp" ez mi mert nem vágom
Nem mindenkinek való.
Mondenhol ezeket a 400nm-es telekre ikerházat építik. Akkora a kert mint nekem a nappalim, persze kis nyomorúságos függőleges lakás, egy fűnyírót már nem tud eltenni sehova, mégis viszik mint a cukrot...na az ilyennek tényleg inkább panelban lenne a helye.
Addig maradunk míg a fiam is lekoccol azt utána...
Te aki utálja az idiótákat? Na egy panel teli van mindig ilyenekkel.
Asszony méééénem akar családiba dzsalni?
Még a fotelmotorozás is jobb mint az életvezetés nonstopp.
Muter faterom halála után felajánlotta cseréljünk kecót mehettünk volna családiba garázzsal stb szinte ketten építettük fel a faterral, de az asszony egyenlőre nem akar.
Én is egy régi parasztházban lakom azaz a mögötte lévő kis lakásban. Nekem is nagyon idegen ez a panel gondolat. Meg a kocsi / k meg a motor. Szeretném biztonságban tudni őket.
Sokat voltam havernál pesten a panelban.
Aki vidéki szemlélettel költözok odaannak szar.
A panelban aludni meg dugni kell, a többi társas cselekedetet azon kívül kell csinálni
Pl gyereke szülinapi zsúrja mindig valami étteremben, mekiben stb volt
Ha mi is partiztunk max beájulni mentünk haza. Másnap meg döglik az ember a tv előtt 4 sörrel a kézben
Ezer millió program van buziverés a népligertbentől kezdve az operabálig
Vidéken a szar, ott minden otthon kell csinálni
Még ma is sokkerekűvel megyek melóba mert felborít a szél a hibriddel, két napja egyfolytában fúj mint állat.
Két karácsony között kész lesz a szálómi is majd viszek egy rúddal abból is az még jobb! Muternál lóg a garázsba szépen szárad...
A 33 Nm régi panel az inkább csak ember tároló nem lakás.
Az kéne kényszerből belerakni élni aki megrendelte ezeknek az építését,de valszeg valami fasza párt lakásban tengődött nyudíjasan70-100 Nm-ben.
Nameg aki kitallta hogy 4 emeletesbe nem kell lift.Így még megtoldották magas földszinttel.És még a lépcsőház is szűk,betelepítik kórókkal,az ajtókat meg cserélik természetesen szűkebbre mert a tokot nem szedik ki csak rábasszák a kisebb újat.
Utána meg jön a lakatos és fasza rácsozatot is épít.
Utána meg lesnek hogy egy emberi méretű garnitúra nem fér be.

Faszom,motorozzunk inkább.
Egy fél szálnak a felét beengedtem a vérkeringésbe !
Én eszmeralda panelben lakom 4-iken családi ház sorra néző ablakokkal nyáron olyan mint a dzsungel szinte nulla autós forgalom, csak nejem az akadálya egyenlőre abban, hogy elköltözzünk. Ininek abban igaza van, hogy tényleg kényelmes és nyugis, legalább a környékünkön és jó bandák a szomszédok is.
Ajj nye! Na ná !
Na ehető volt a kóbi?
Gyerekként egy nagyon szép, parkosított saját kerttel rendelkező 12 lakásos (tégla) társasházban nőttem fel (Debrecenben), az nem volt túl rossz.
Miután 30 éve megnősültem, akkor egy 3. emeleti, erkély nélküli, 33nm-es minigarzonban nyomorogtunk 11 évig (Kalocsán). Na, azt nagyon utáltam, főleg nyáron, kánikulában. Azóta egy pici, 120-130 éves parasztházban lakunk - imádom, pedig elég csóringer egy kis ház.
Eszerint akkor az ország harmada nyomorog.
Fene tudja
Én mindig kertes házban éltem de tetszik a panel
Egy nyugisabb helyen simán el tudnék lakni már