Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah jah ezzel sajna tisztában vagyok. Pedig effektív nem habzsolok vagy ilyesmi. Teljesen normális adagokat veszek magamhoz és nem is tűl sűrűn de igen rossz rendszerességgel. Ezen is kell majd valamennyit változtatnom. De meg volt az ebéd szóval nem kizárt hogy szundizok egyet :-D
Nem támogatja a felesleges súlytól való megszabadulást.
kb 8, 9 körül. Sajna nagyon rossz szokás ez :-S
Kaját nem csak a nagyfaluban lehet rendelni kérem.
Ebből kiindulva 9-kor vacsizol?
Eryk ez itt vidék. Ide nem jár ki a pizzás se. De hamarosan kész az ebéd. Amúgy is ilyen kései ebédelő vagyok :-D
Lassan uzsizni kellene, nem hogy ebédre várni. Gyorsan rendelj egy pizzát valahonnan.
Hurrá kezdődik az új film :-D Ezt is nagyon szeretem :-D
Na szevasztok !!! Mi a helyzet itten kérem ? Nekem vége a filmemnek imádtam ebéd meg még sehol szóval unatkozom :-D
Még nem késő beszélni a jézuskával.
Vannak festett Enuma láncok, Lajosnál lehet is kapni jó áron:P xD lásd a linket
https://www.louis.de/artikel/e...
Ja, megyünk. Van már 20 fok kint?
Mennyél csak... ilyenkor legalább nem tartot fel a többi motorost. Ezért vagy te nagy télen motorozó meg esőben motorozó mert akkor az esőre me a hidegre foghatod hogy béna vagy.
Gyűrűs láncot biztosan nem festenék le semmivel. Meg simát se.
cickafarkam a festésbe... megyünk a Pilisbe?
Inkább fordítva.Sőt.Nálad csak csicsa van,semmi több.
Pont ez a lényege a hengernek, csak a külső felület lesz festékes,"O gyűrűk közelébe sem megy.
Másik hogy a pályázós MZ-t is ezzel festem mert olyan szépen terül, hogy hiába kenem ecsettel, mindenki azt hiszi fújtam és sokkal ellenállóbb mint a 2K autófesték, nem pattog le sérülés esetén sem.
Nekem is külön felni szetten van, de kíváncsiságból ha elkopnak, kipróbálok egy drágább 4 évszakosat.
Nekem megéri a téli/nyári. Főleg hogy felnin van, és elég gyorsan le tudom cserélni, megnyugtató, hogy nem tévedtem olyan nagyot azzal, hogy kizárólag akkor vagyok hajlandó felrakni, amikor már tartósan 0fok környékén van a hőmérséklet, és jó látni hogy néha gondolkodnak az autós újságírók és a valóságot is megmutatják, nem csak birka módjára továbbítják a gumikereskedő szövetség riogatását.
És?
Láncfestés............Nyomjátok neki ezerrel!! Hengerrel szépen a kerítésfestéket, talán ki is kezdi a gyűrűket!!
Most viszont a civilben kapható kb legjobb téli gumi van a motorján...
Pont a napokban olvastam, érdekes volt, de a számításokat hozta leginkább. El is gondolkodtam egy jó minőségű 4 évszakoson. Éves szinten megvan a 20 ezer km kocsival nekem, most vagy megéri téli-nyárizni, vagy felesleges külön szetteket tartani, ezt még kiszámolom magamnak.
Mondja ezt, aki nankang gumit rak a motorjára.............