Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karbon, és DOT5.1
Szinter harapósabb, de utcára meg én jobb szeretem a karbont.
De ez egyéni. Dolog.
A DOT5.1 meg simán magasabb hőmérsékletre van, alapvetően ugyan az mint a 3,4,4+
Akkor tényleg jól bírja 7 éve...
azt kell megnézni nem kopott-e még el
mert csak be van dobva a sisaktartóba
Ezt már említetted sőt mèg linket is dobtál, hogy milyen.
a szünetmentes akkuk valami csodálatosak
2009ben a rendszergazda kidobta a szünetmentesből mert a teszteken nem felelt meg, szóval max 80%-os lehetett
elhoztam mert ugye nem szemetelünk, hiszen a robogóba az még jó
azóta az asszony robogójában teljesít, minden télen leseggel úgy hogy az önindító meg se nyekken, de az első út után észeheztér és egész nyáron fasza
és ez már 7 éve ilyen
sajna az indító áramuk nem sok, nagyobb motorhoz nem az igazi
Legjobb helye a hűtőben lenne +5 fokban az aljában csak asszony károgna folyamatosan.
Bírja a hideget, csak teljesen fel legyen töltve!
A pincében 12-15 fok lehet,általában bevagtam a sarokba a gépet,minden tavasszal tölteni kellett mert annyit mondott hogy nyekk.
Itt most 8-10 van,mivel új az akku sokáig bírta,most fel van töltve,veszek benzint,ha nem indul tabortuzet gyujtok.
hidegben nagyon jól elvanaz öregedési folyamatok is belassulnak
én ezért vigyorgok a sok bénán hogy télire beviszi az akkut a jó meleg fűtött házba
haver is a kazán mellett tárolta télen, nem is idított már neki tavasszal
kinyírja minden.
az akku a hideget szereti, a meleg kinyírja
Persze így ám. A Fordot nem használtuk csak állt hónapokig a garázsban az állásában lemerült de ezt mondtam a vevőknek is mikor jöttek mivel rajta volt az xs csepptöltésen folyamatosan gondoltam ha jönne valaki mustrára akkor be ne szopjak ilyennel, hogy lemerült az akku. Tatabányára ekvitte egy házaspár asszonyé lett, a pasinak Civic rizsrakétája volt.
Ja, és nincs garázs, sem fűtött, sem fűtetlen - csak tető van felette.
Én néha hetekig sem megyek az autóval, de mivel az immo meg hasonló cuccok fogyasztanak, így télen havonta egy fél napra rá szoktam dugni az Aldisat. kell is neki a 8-10 óra ilyenkor. Amúgy 4 éves Banner, és év közben soha semmi gondja nincs.
Ez kb így van
Esetleg akkor érdemes töltögetni ha azért merült ki mert ki lett zabáltatva az áram valamivel
Nekem ha egy kicsit lassabban teker kidobom a fenébe
Ha megellik az akku az autóban akkor telefonos segítség, bikakábel, azt azzal az indítással irány akkut venni.
Kocsikhoz kell venni rendes töltőt. Ezekkel a kis szarokkal kár vele kínlódni
Mire az ilyen 1 amperekkel telinyom egy 50es akkut eltelik 2 nap
Mikor?
Lehet
Az de nem érdekelt mert a lőtéri kutya sem használta a kocsit.
Én is azt használom 4,5 éve, és jó! Viszont kocsihoz baromi lassú szerintem....
Az aldis xs az jó csontra lemerült autó akkut is feltöltötte még anno a hagyaték Fordét.
Nem tudom. Én sem focizni, sem teniszezni, sem golfozni sem tudok. Baj?
Bogyó bá, mi van azokkal, akik nem szeretik a focit?