Volt anno egy spectrumos doku. arról hogy a szegényebbek mivel güri van napi 10-12 órában alapból nem érnek rá főzőcskézni,általában előre készített olcsó étel a mikróba és annyi.Ezek meg nem a kifejezett fogyókúrás dolog.A gazdagabb régióban van pénz,idő pl olyan éttermekbe járni ami normális kaját árul.
Ez különösen igaz az USA nagyvárosaiban.Érdekes mert van azért kultúrális vetülete is mert PL kanada francia gyarmatosító multú területein kimutathatóan kevesebb volt a nagyon elhízottak száma.
inkább cukor függő
én egy ültő helyemben meg tudok enni 1 kiló zselét, aztán még délután ránézek a másik zacsira is
amikor pesten melóztam nem volt messze a bonbonetti mintaboltja, ott sokszor lehetett venni apró pénzért küllemhibás dolgokat
pl eltört 100grammos tábláscsoki, megnyomott szeletek stbstb
plusz voltak nagy kiszerelések (pl 3 kilós francia drazsé)
kedvencem volt a vadász szelet meg a zselé....... régi szép idők....... azért azok a napi 6-8 ezeres kalória bevitelek nem múlnak el nyom nélkül
de akár 1 kiló mézet is simán megettem egy nap
van némi összefüggés a kevesebb pénz és a dagadt test között
a szénhidrát szegény életvitel drágább mint a " normál" ch dús táplálákfelvétel
persze erre is lehet példákat hozni mindkét oldalról
de általában ami olcsó kaja az teli van baszva cukorral és liszttel
Cimborám mellkas nagyobbodásban szenved, kétszer kellett visszamennie a tüdő röntgenre, mert egyszerre nem fért rá a tüdeje, neki se egyszerű a ruha találás.
Akkor gondolhatod én mit kínlódok a ruhákkal....
190 vagyok (ami 25éve esetleg "sok" volt) és 120-140 kiló
Egy normális inget nem kapok csak a kínai izzadós,műanyag szarokat
Ami vicc hogy elég dagadt vagyok de hasban mind kibaszott bő. Vállban-karban passzos, ellenben az ujja mindnek rövid
A nadrágok is combban szűkek nem derékban
Usában kellene vásárolni ott van rendes méretű emberre is ruha
Tipikus célgép kontra minden más hazai pályán. Ez ugyan ilyen lenne egy ovál salak pályán salakmotorral krosszal meg triál mocival. Amíg hazai pályán megy a gép verhetetlen. De ha pl ezen a pályán lenne az egyik "egyenesen" egy bal-jobb-bal-os sikán azonnal elvérezne a masina mert csak balra lehet vele fordulni. Én pl azon lepődtem meg hogy milyen sokáig tudták tartani az utcai gépekkel az iramot. Azt többre becsülöm.
Beszéltem azokkal is valami szabászít ahol tudnak bőrkabátot is készíteni. Beszéltem is velük sőt meg is saccoltak valami árat. Ami egész vállalható volt valahol még meg is van a levelük.
Ez különösen igaz az USA nagyvárosaiban.Érdekes mert van azért kultúrális vetülete is mert PL kanada francia gyarmatosító multú területein kimutathatóan kevesebb volt a nagyon elhízottak száma.